Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот Eminem » 17 дек 2014 21:39

Kris_men2000 написа:А бе хора стига с този тъп Гонзо и този алчен помак Батков.Осъзнайте се малко.ЛЕВСКИ е жив труп и даже в реанимацията няма да го свестят докато Батков и Гонзо са в клуба.Тези изедници са убийците на ЛЕВСКИ.Щом Батков не дава ЛЕВСКИ нека да го съсипем до дупка с Глоби и наказания.Мор до дупка на тези душмани на ЛЕВСКИ.И после като бели хора фалираме и отиваме във В група на чисто.Но вече без този отвратителен и грозен дебелак Батков и тъпият като магаре Гонзо.След три години мъките ще свършат и ще се върнем по силни от всякога но и чисти като бебета без агенти,доносници ,тъпи легенди и многознайковци неразбиращи от футбол.ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ.ТРЯБВАТ НИ ТРИ ГОДИНИ КАТАРЗИС ВЪВ В ГРУПА И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ НА 6.ПОМИСЛЕТЕ И СТИГА СТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ С ТЕЗИ КРЪВОПИЙЦИ И УБИЙЦИ НА ЛЕВСКИ,БАТКОВ,ГОНЗО И ТОНЕВ.

При това положение, Левски умира завинаги. Край с Левски! Това новото няма да е Левски, а едно отборче БЕЗ ИСТОРИЯ!
Вие с това мислене, сте вредни колкото и батков :!:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 дек 2014 21:40

plamenst7 написа:
milen.hristov написа:
McLovin написа:
balef написа:Мръсниците Тодор Батков и Гонзо вън от ФК Левски !

Гонзо с какво е виновен в момета? Той ли (не)плаща заплати? Той ли дава пари? Той ли прави назначения? Той ли окраде парите от ШЛ и УЕФА, той ли направи Казанската афера? Да продължавам ли още? Гонзо е единственият, който си заложи главата в най-най-най-трудните дни за Левски, всички други избягаха в това число и Херо. А ти псуваш Гонзо. Идиот.

За казанската афера, само футболен лаик като Гонзо би се вързал на нея. И да Гонзо прави назначенията и в малкото случаи когато не е бил треньор, той си ги избираше. Да, той не дава пари защото отборът който ръководи е толкова зле, че никой не иска да дава пари за него. И най-вече след като успехите за 5 години във футбола са ти НУЛИ, значи няма какво да се коментира повече.

А колко са успехите на Херо в последните 5 години? -1 заради изпадналия Черноморец! Повече от на Гонзо ли са? Дали ако Гонзо работи в по-добри финансови времена, резултатите ще са същите? Гонзо е довел в Левски играчи като Дембеле, Мюлдер, Грийн, Арс (не лош, но недооценен в Левски), Калво...

Резултатите се определят при едно нещо- титли и купи. И към теб кой отбор в света би търпял подобен треньор и ръководител 6 години?

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 17 дек 2014 21:44

zlato1234 написа:Ако си мислите, че вината за случващото се в Левски е само на Батков, Гонзо, Тонев и останалите много грешите.
Голяма вина имаме и ние феновете, че се доверяваме на НКП и Тръста които се оказа, че ходят след Батков и компания, когато им хвърли кокалче.
Ако бяха толкова големи фенове нямаше да позволят Левски да се съсипва с всяка изминала година.
НКП и Тръста са тези които трябва да обединят левскарите и да се изрине тази измет, както направиха феновете на други отбори, но това няма да се случи при нас, защото тия две структурки играят ролята на лява и дясна буза на дебелия батковски г*з.
И преди да скочите, че след като знам много, аз трябва да изритам Батков... това няма как да стане.
Единствено НКП и Тръста могат, но на тях явно им е по-удобно да гледат Левски слаб.
А никой не се замисля, че няма нищо по-хубаво за един клуб от това да е силен.

+5

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 дек 2014 21:44

Интересно ми е изпълнителния директор на Реал Мадрид дали се меси в работата на татко Карло?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 17 дек 2014 21:46

BadBoy написа:Интересно ми е изпълнителния директор на Реал Мадрид дали се меси в работата на татко Карло?

Прав си и Венци няма думата на Овча Купел
нямам подпис...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 дек 2014 21:47

milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:
balef написа:Гонзо махай се веднага от Левски !

Дай обяснение защо?

След като в кариерата си не си спечелил нито едно отличие и всеки сезон се проваляш, ако имаш достойнство се махаш. Кажи ми поне един клуб в света който би търпял да бъде ръководен от човек с когото успехите му са нулеви сезони.

Арсенал?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 17 дек 2014 21:47

BadBoy написа:Интересно ми е изпълнителния директор на Реал Мадрид дали се меси в работата на татко Карло?

На мен ми е интересно ти докога ще се появяваш с абсурдни коментари?
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 дек 2014 21:47

Там се меси Перес.

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 17 дек 2014 21:50

milen.hristov написа:
vency75 написа:а да и относно херо,че забравих-още когато прие поканата на ботев и после се махна,почти бях сигурен че няма да поеме левски.ако имаше такова желание щеше да го поеме веднага.както многократно писах тук,закакво да идва сега,за какво му е на левски сега херо,а как ще се изяви тои.вече няма шансове за нищо.и точно това сега е управдание.ако беше дошъл след 5 кръг,дори с тези футболисти щяхме да имаме поне 5-6 точки повече.поне.което почти гарантираше участие в европа догодина.и сега след като е тренирал наличните футболисти и знае че няма пари ,можеше да реши кои да остави и колко да вземе ако може.
затова както писа някои по горе -ХЕРО,ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ,ДА ИМАШ ОГРОМНИ УСПЕХИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ И ЛИЧНИ,НО ХЕРО,МОЛЯ ТЕ ПОВЕЧЕ НЕ ИДВАИ НА ГЕРЕНА,НЕ КАЗВАИ ЧЕ ОБИЧАШ ЛЕВСКИ.ЗАБРАВИ ПРОСТО ЗА ЛЕВСКИ.
п.п.-дори тази информация че няма да идва се окаже невярна и херо все пак доиде,аз отново съм на същото мнение,не му е тук местото сега и не скоро.

Нали се сещаш , че когато отидеш на интервю за работа, собственика на фирмата или този който провежда интервюто хвали фирмата, а в последствие нещата може да не се окажат толкова розови.

може е много важна дума.и въпреки че не схващам връзката между твоито и моито написано си мисля че на херо интервюто е било преди 3-4 месеца.за този период можеше да се пробва вече и СЕГА да се махне с достоинство.за 2 път лъже че ще доиде и то за пари.още преди месец неговия агент каза че ще ходи в чужбина,макар че той отричаше.какво му пречеше тогава да доиде и какво чакаше досега?ще ти кажа -евентуалните пари от газа

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 дек 2014 21:51

Stahlgewitter написа:

На мен ми е интересно ти докога ще се появяваш с абсурдни коментари?

това е обществен форум и всеки може да изказва мнение съобразявайки се с правилата му, ако искаш да четеш само зомбирани мнения спокойно може да го сториш в някой фенски форум на сините.

Върни се в “Левски”