Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот Eminem » 17 дек 2014 20:21

tevez написа:
Тодор Батков обяви защо се провали завръщането на Димитър Димитров в "Левски". "По инициатива на Димитър Димитров имахме дълга среща с него, след събранието. Знаете, че Херо даде съгласие да поеме отбора след края на есенния дял. Положи много усилия - селекция, набеляза футболисти... Разговорът ни беше откровен. Имаше искрено желание от наша и от негова страна, но по някои принципни въпроси нямахме единомислие и в името на добрите ни отношения и приятелството се договорихме на този етап да не поема "Левски", съобщи Батков.

"Разминаванията бяха в една главна посока - броят на футболистите, които той иска да бъдат привлечени. Все пак знаете, че имаме финансови затруднения. Не мога да си позволя да освободим повече играчи от това, което е оптималното", продължи адвокатът.

Батков разкри, че е имало разминавания в концепциите на Гонзо и Херо - "Херо имаше известни разминавания с концепцията на Гонзо.Нека си останем приятели. Той си остава привърженик на "Левски". Животът продължава, искрено съжалявам", добави Батков.

Броя футболисти е за залъгалка.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 дек 2014 20:26

Не е толкова страшно, че "Херо" е отказал.

Страшно ще е, ако "Гонзо" остане треньор през пролета.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 17 дек 2014 20:27

Ако си мислите, че вината за случващото се в Левски е само на Батков, Гонзо, Тонев и останалите много грешите.
Голяма вина имаме и ние феновете, че се доверяваме на НКП и Тръста които се оказа, че ходят след Батков и компания, когато им хвърли кокалче.
Ако бяха толкова големи фенове нямаше да позволят Левски да се съсипва с всяка изминала година.
НКП и Тръста са тези които трябва да обединят левскарите и да се изрине тази измет, както направиха феновете на други отбори, но това няма да се случи при нас, защото тия две структурки играят ролята на лява и дясна буза на дебелия батковски г*з.
И преди да скочите, че след като знам много, аз трябва да изритам Батков... това няма как да стане.
Единствено НКП и Тръста могат, но на тях явно им е по-удобно да гледат Левски слаб.
А никой не се замисля, че няма нищо по-хубаво за един клуб от това да е силен.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 дек 2014 20:29

Гонзо никога не е искал Херо или някой друг да бъде треньор. Вижте действията му: уведомява седем футболисти, че ще бъдат освободени; взема нови играчи. Чуйте приказките му- увъртане, увъртане...Какъв Херо, какви пет лева? Кой треньор ще позволи друг да му прави селекцията. А и като треньор бургазлията е доста надценен от журналята. Но като скаут е перфектен. Мисля, че могат да се възползват от услугите му. Ако е намерил играчи в Холандия и Франция да му платят комисионната и да вземат набелязаните футболисти.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 17 дек 2014 20:33

Ех, бра'чеди, бра'чеди ! Защо си нямате един читав Стратег за черни дни или пък един Стойчо който да ви държи на педали и мускули, а защо пък не и един Спас Джевизов ! Никой не ви остана ! Големите левскари останаха само в прашасалите доноси ! No money, no Hero !

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 17 дек 2014 20:36

zlato1234 написа:Ако си мислите, че вината за случващото се в Левски е само на Батков, Гонзо, Тонев и останалите много грешите.
Голяма вина имаме и ние феновете, че се доверяваме на НКП и Тръста които се оказа, че ходят след Батков и компания, когато им хвърли кокалче.
Ако бяха толкова големи фенове нямаше да позволят Левски да се съсипва с всяка изминала година.
НКП и Тръста са тези които трябва да обединят левскарите и да се изрине тази измет, както направиха феновете на други отбори, но това няма да се случи при нас, защото тия две структурки играят ролята на лява и дясна буза на дебелия батковски г*з.
И преди да скочите, че след като знам много, аз трябва да изритам Батков... това няма как да стане.
Единствено НКП и Тръста могат, но на тях явно им е по-удобно да гледат Левски слаб.
А никой не се замисля, че няма нищо по-хубаво за един клуб от това да е силен.

За НКП не знам, ама тръста е на половин година и какво могат да направят за това време. Второ, като ги пишеш тия неща би ли дал някакви по конкретни примери с кое си действие са изиграли ролята на лява и дясна буза.

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 17 дек 2014 20:43

Никога не съм бил Левскар, но като славист съм се рдвал и страдал много повече с Левски, отколкото със Славия, а като патриот, не мога да си представя дори, как случващото се може да ме радва.

Бих призовал към повече уважение към Гонзо за всичко това, което е, е бил, и представлява, независимо всичко онова, което не успя нито да стане, нито е, нито някога ще бъде.

Става все по-очеизбодно, че няма треньор със значими качества и безспорен интегритет, който ще приеме да бъде употребен от Ганя, под какъвто и да е предлог. Именно това бе и шансът на Гонзо - да запретне крачоли и да нагази в жарта. Има причина, поради която само Гонзо се отзова на зова на Левски, и думи като: кретен, неудачник, позор, и пр., нито могат да я оцелят, нито да я изчерпат. Единственото, което ме натъжава у Гонзо, е че си е мислел, че ще може да краде занаят я покрай Мурсия, я покрай Херо.

Така или иначе, това няма да бъде само една невероятна школовка за него, а може би един от най-съдбоносните кръстопъти в живота му. Искрено му желая да се похвали със завидни резултати, вместо със съсипана репутация, защото само мъжкарство няма да е достатъчно да се избегне второто.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 17 дек 2014 20:45

didayyord написа:
За НКП не знам, ама тръста е на половин година и какво могат да направят за това време. Второ, като ги пишеш тия неща би ли дал някакви по конкретни примери с кое си действие са изиграли ролята на лява и дясна буза.

Например когато писнат срещу Батков и той ги залъже с нещо, веднага прекратяват нападките без в последствие да му търсят отговорност защо не си изпълнява обещанието.
Или това, че вече 7 години не правят нищо за да спрат глупостите на Батков. Едни и същи грешки се повтарят ли повтарят докато Батков ги залъгва с огризки и празни обещания.
За мен част от вината носят те, защото са представителите на феновете и са длъжни да работят за доброто на Левски. ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 дек 2014 20:50

drughi написа:Не му прави чест. Същия като нашия Едо. Ако има пари ще дойде, ако няма първи бега. Не ги проумявам тия...

Ако обичаш един отбор ще си с него и в трудните времена. Аз така ги виждам нещата.

Колега, кога за последно работехте от "любов към работодателя" си?
Истински желая ВСИЧКИ клубове с претенции за "велика" фен-маса да излязат публично на борсата и тогава да видим таз прословута "любов" колко струва!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 17 дек 2014 20:50

Привърженици ли ? Че този отбор има ли привърженици ? Каква подигравка и гавра !!!!!!! Батков няма опозиция !!! Гугутката - вместо в затвора е ръкоположен за фен номер едно , представете си !!! Няма кой да каже в очите на хлъзгавия адвокат и верния му паж - Гонзо , че дори и само след т. нар. Казанска афера те двамата нямат място в Левски !!! След тази случка всички простащини на Гонзо - например привличането на Стефано Кунчев за вратар - бледнеят !!! Подирравката с Левски е нечувана !!!! Гонзо сега е по-некадърен от всякога , но никой не му го казва на висок глас и наглецът се изживява като вся и всьо в Левски , дотолкова , че дори си позволи /а може би беше натоварен със задачата/ да бламира големия ХЕРО !!!
Позор за вас , Левскари !!! Вие, с бездействието си сте дейни заличители на клуба , във вярност на който се кълнете !!!
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”