Ивайло Петев - национален треньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ивайло Петев е новият национален треньор по футбол.
Гледах отбора на Петев в Кипър.Имаше доста приличен стил на игра.Би Зенит с него.Вкара гол на Тотнъм.В националния отбор ще разчита на по-технични играчи.Такива има само в Литекс,Ботев и Лудогорец.Това ще е ядрото на националния отбор.Бих искал да видя централна двойка защитници Георги Терзиев-Иван Иванов(Базел),но още е контузен втория.Гамаков-Дяков в центъра ще е интересно също да се види.Мисля че е крайно време да се извика млад централен нападател.Десподов и Чунчуков са добри опции.Даже Десподов днес е вкара 2 гола за младежите в контрола.
Успех на Ивайло Петев !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
-
- Контакти:
Бойкот!
Първо искам да отбележа,че този пост е абсолютно лично мнение и неангажирам никого с него,който е съгласен нека подкрепи.
През последните вече близо девет години българският футбол загива,всъщност са повече от девет,но в този период свободното падане се ускори.Целият този процес се дължи на пагубното управление на Борислав Михайлов и бандата от абсолютно некомпетентни хора(изключението е Сираков),мнението ми не се е формирало поради уволнението на Любо Пенев,а от доста години насам.Реших да напиша поста от жал към поредната жертва,Ивайвло Петев. Жертва на тази върхушка ''управници'',които за тези години успешно предадоха духа на предателството,лицемерието,бездушието,предадоха го на футболистите,от които днес наистина ме е срам.Срам ме е както никога досега,че капитан на нац.отбор е едно момченце,което бие дузпи над вратата заради нечии интереси,срам ме е от едно момче като Бодуров,което дори в Англия неможа да придобие малко нормалност и да спре да псува из фейсбука... срам ме е от всички футболистчета,които предадоха България заради интереса и егото на няколко човека в БФС.
Призовавам всеки,който е съгласен с мнението ми,да не подкрепя повече този анти-национален отбор,нито на стадиона,нито пред малкия екран.Решението на проблемите на българският футбол може да започне единствено с незабавно избиране ново ръководство и изгонване на голяма част от сегашните ''футболисти''.
През последните вече близо девет години българският футбол загива,всъщност са повече от девет,но в този период свободното падане се ускори.Целият този процес се дължи на пагубното управление на Борислав Михайлов и бандата от абсолютно некомпетентни хора(изключението е Сираков),мнението ми не се е формирало поради уволнението на Любо Пенев,а от доста години насам.Реших да напиша поста от жал към поредната жертва,Ивайвло Петев. Жертва на тази върхушка ''управници'',които за тези години успешно предадоха духа на предателството,лицемерието,бездушието,предадоха го на футболистите,от които днес наистина ме е срам.Срам ме е както никога досега,че капитан на нац.отбор е едно момченце,което бие дузпи над вратата заради нечии интереси,срам ме е от едно момче като Бодуров,което дори в Англия неможа да придобие малко нормалност и да спре да псува из фейсбука... срам ме е от всички футболистчета,които предадоха България заради интереса и егото на няколко човека в БФС.
Призовавам всеки,който е съгласен с мнението ми,да не подкрепя повече този анти-национален отбор,нито на стадиона,нито пред малкия екран.Решението на проблемите на българският футбол може да започне единствено с незабавно избиране ново ръководство и изгонване на голяма част от сегашните ''футболисти''.
-
Ако се коментират чисто треньорскирте качества между Петев и Пенев, то Петев най-малкото не отстъпва, да не кажа и нещо повече.
Така че, ако може въобще да се говори за класа... Поне назначаването на Петев не е крачка назад.
Разликата между Любо и Петев е в характерите.
Струва ми се, че Петев е по-диалогичен, докато Пенев е по-твърд.
Само времето ще покаже дали Петев ще успее да изстиска най-доброто от играчите.
Любо го направи миналите квалификации и се видя, че можем да се борим за класиране на големи форуми.
Проблема, наистина, както спомена някой по-назад, е в постоянството, подхода и мотивировката на играчите.
Така че, ако може въобще да се говори за класа... Поне назначаването на Петев не е крачка назад.
Разликата между Любо и Петев е в характерите.
Струва ми се, че Петев е по-диалогичен, докато Пенев е по-твърд.
Само времето ще покаже дали Петев ще успее да изстиска най-доброто от играчите.
Любо го направи миналите квалификации и се видя, че можем да се борим за класиране на големи форуми.
Проблема, наистина, както спомена някой по-назад, е в постоянството, подхода и мотивировката на играчите.
- D.Georgiev
- Контакти:
Иво "тъпото". Петев, развиващият таланти или още Иво "смелия". Помнете ми думите, Петев няма да изкара до края на квалификациите. Изключително неудачен избор.

Всичко добро желая на новият селекционер, на отбора, и на всички онези които милеят за него! Дано скоро се порадваме малко повече на смислени треньорски решения и смела игра от националите!
Искрено си пожелавам при новата селекция, конкуренцията за всеки пост, да не изключва нито един играч от А група, а самият гръбнак на отбора да се гради от най-успешните клубове във вътрешното първенство, към настоящият момент.
Участието в национала на играещите в чужбина, трябва само да ожесточава конкуренцията, а не да я елиминира. Не виждам основателна причина Норвегия да се окаже по-класна от нас. (изключае чичовото)
Искрено си пожелавам при новата селекция, конкуренцията за всеки пост, да не изключва нито един играч от А група, а самият гръбнак на отбора да се гради от най-успешните клубове във вътрешното първенство, към настоящият момент.
Участието в национала на играещите в чужбина, трябва само да ожесточава конкуренцията, а не да я елиминира. Не виждам основателна причина Норвегия да се окаже по-класна от нас. (изключае чичовото)
- Logical person
- Контакти:
Re: Бойкот!
Интересуваме единствено футболисти на ЦСКА да им бъде забранено да играят в национала. Те са актив на частна фирма и не бива да се хабят заради БФС. А иначе да се оправят както искат.
ticha i vladislav написа:Браво!Дано да вика повече играчи от Черно море,все пак доста години изкара при нас.
Дано да вика тези които заслужават, че ако го подкара и той на лични пристрастия...
Logical person написа:Интересуваме единствено футболисти на ЦСКА да им бъде забранено да играят в национала. Те са актив на частна фирма и не бива да се хабят заради БФС. А иначе да се оправят както искат.
Тогава нямате място в бг футбола .Хайде събирайте куфарите и адиос амигос .
- Logical person
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Logical person написа:Интересуваме единствено футболисти на ЦСКА да им бъде забранено да играят в национала. Те са актив на частна фирма и не бива да се хабят заради БФС. А иначе да се оправят както искат.
Тогава нямате място в бг футбола .Хайде събирайте куфарите и адиос амигос .
Щооооооооооо ????????