ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот San-Jose » 11 дек 2009 11:39

Герасим Заков излиза титуляр срещу Левски

Юношата на ЦСКА Герасим Заков ще излезе титуляр за „Черно море“ срещу „Левски“. Нападателят, който вкара първия си гол за тима преди дни, ще замести наказания капитан Мирослав Манолов. Заков ще е на върха на атака, а зад него пълна свобода за действие ще получи Георги Илиев. Очаква се Велизар Попов да заложи отново на 1-4-4-1-1. В зависимост от развоя на двубоя след почивката на терена може да се появят Здравко Лазаров, Тодор Колев и Мартин Керчев.

Извън групата остават наказаните Атанас Борносузов и Мирослав Манолов, както и невъзстановените Милен Петков, Никола Домакинов и Станислав Стоянов.

Съставът

Илко Пиргов – Михаил Лазаров, Танко Дяков, Александър Александров, Ради Бачев – Мамуту Кулибали, Даниел Димов, Ели Маркес, Даниел Георгиев - Георги Илиев - Герасим Заков

С оглед контузените и наказаните, съставът изглежда добре, при необходимост ще влизат Електричката, Тошко Колев и Керчев, дано Кулибали и Димов се справят в средата на терена, поне по отношение отнемане на топката и двамата са доста добри, но в подаване малко им куца, за разлика от Борносузов, ще видим както ще се получи, дано се справят

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 11 дек 2009 11:50

San-Jose написа:
Герасим Заков излиза титуляр срещу Левски

Юношата на ЦСКА Герасим Заков ще излезе титуляр за „Черно море“ срещу „Левски“. Нападателят, който вкара първия си гол за тима преди дни, ще замести наказания капитан Мирослав Манолов. Заков ще е на върха на атака, а зад него пълна свобода за действие ще получи Георги Илиев. Очаква се Велизар Попов да заложи отново на 1-4-4-1-1. В зависимост от развоя на двубоя след почивката на терена може да се появят Здравко Лазаров, Тодор Колев и Мартин Керчев.

Извън групата остават наказаните Атанас Борносузов и Мирослав Манолов, както и невъзстановените Милен Петков, Никола Домакинов и Станислав Стоянов.

Съставът

Илко Пиргов – Михаил Лазаров, Танко Дяков, Александър Александров, Ради Бачев – Мамуту Кулибали, Даниел Димов, Ели Маркес, Даниел Георгиев - Георги Илиев - Герасим Заков

С оглед контузените и наказаните, съставът изглежда добре, при необходимост ще влизат Електричката, Тошко Колев и Керчев, дано Кулибали и Димов се справят в средата на терена, поне по отношение отнемане на топката и двамата са доста добри, но в подаване малко им куца, за разлика от Борносузов, ще видим както ще се получи, дано се справят

Дани Димов си има и много добър пас, за разлика от Борносузов който напоследък подаването нещо не му връзва, но за Кулибали съм притеснен, в защита трябва да играе извин наказателното защото левскарите знаят как да падат когато той е наблизо, също така и Танко трябва доста повече да внимава, с уговорката че това наистина ще бъде състава, но като гледам че са писали че Миро ние капитан, се с ъмнявам в достоверността на статията.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 11 дек 2009 12:21

А мен не ме съмнява достовереността, защото е от Оле-Бг, а този който пише статиите там е познат с Велизар, може и приятели да са, така че там едва ли ще прочетеш нещо измислено като това в *** или варна спорт, просто е сбъркал, че Манолов е капитан, по принцип ако не играят Жоро Илиев или Станислав Стоянов, Миро Манолов взима лентата

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 11 дек 2009 12:32

Последно разбрах, че Ели и Танко няма да играят, дори не тренират. Сега са в групата.. луда работа.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 11 дек 2009 12:55

http://www.sport1.bg/sport1/node/158403
Вгидат на крак Йовов, трансферирания от 1-ви Януари в Металург Зе Соарес и той ще играе, Гонзо е напълнил гащите, щом пусна резервите срещу Брестник, за да запази силите на всичките си играчи, значи се готвят за жестока битка

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 11 дек 2009 18:53

Здравко Лазаров е аут за мача с "Левски"
Източник: OLE-BG 18:06 / 11.12.2009

Герасим Заков ще трябва да бележи срещу шампиона

Неприятните новини от лагера на "Черно море" не секват. Вчера стана ясно, че и Здравко Лазаров е аут за домакинството на "Левски" в турнира за Купата на България. В неделя "моряците" приемат шампиона в 1/8-финална фаза от турнира, който дава и възможност за участие в евротурнирите. Нападателят на "Морето" разтегна бедрен мускул след тренировката в петък. По традиция играчите си бият дузпи след занимание и Лазаров удари невиждан кърък. Освен него наставникът на тима Велизар Попов няма да може да разчита и на Камен Трифонов, когото одобри от дублиращия тим.
След проверка в БФС се оказа, че Трифонов няма право да играе, заради наказание от натрупани жълти картони.
В тима на "Черно море" се надяват на Герасим Заков. Най-вероятно нападателят ще започне титуляр срещу "сините".
Както е известно "моряците" са измъчвани от невиждани контузии.
Извън групата остават наказаните Атанас Борносузов и Мирослав Манолов, както и невъзстановените Милен Петков, Никола Домакинов, Даниел Георгиев, Танко Дяков и Станислав Стоянов.

Пълен лазарет

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 11 дек 2009 18:55

Съставът се очертава да е такъв

----------------------Пиргов--------------------

Лазаров---Кулибали---Александров---Бачев

Даниел Георгиев???---Керчев--- Димов---Т.Колев

----------------------Жоро Илиев------------------

-------------------------Заков-----------------------

Резерви:Илчев, Капитанов, Румен Николов, Адемар

и още някой юноша или от дубъла, нямаме защитник за резерва, Домакинов разбрах, че имало някакъв шанс все пак да играе, няма да се изненадам Адемар да се наложи да играе и като халф, само не разбрах Даниел Георгиев и Маркес последно ще играят ли, в оле-бг пише, че единия е аут?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 дек 2009 19:22

След като и Електричката,Маркес и Домакина извърчаха то аз виждам състава така:

----------------------------Пиргов---------------------------

-М.Лазаров-----Александров--------Дяков-------Бачев

Д.Георгиев-----Д.Димов-----?????-------------Т.Колев

-----------------------Жоро Илиев-------------------------

------------------------Заков--------------------------------

Резерви:Илчев,Кулибали,К.Трифонов,Керчев,Адемар,Капитанов,Дилян Георгиев,И.Добрев,Николов.

Мястото на човека до Дани Димов е много важно.Цял сезон там играе деф.халф-Борносузов,Милен Петков.Струва ми се,че ще е истинско самоубийство Дани Димов да бъде оставен сам срещу Тасевски и Бардон,защото Левски ще излязат с 2 атакуващи халфа.Керчев да застане там е глупаво,той не е нито борбен играч,нито пък някога е бил деф.халф.Кулибалито-това е все едно да си сложим сами бесилката - прекалено грубо играе,прекалено глупави фалове прави около пеналта,вътре в пеналта,ще ни закопае както ни закопа с ПСВ,на Герена също бе много виновен.Така ми се струва,че най-добре ще е Камен Трифонов да запише 2-рия си мач за Черно Море,просто дург деф.халф няма,а Трифонов подобно на Димов е мощен физически халф,макар и доста далеч от Дани като качества(засега).Надявам се Димов да направи мача на живота си,защото именно той ще изнася топката,той ще им разбива атаките--->той ще е най-важния ни полеви играч.Трагедията идва също ако се наложи смяна на офанзивни играчи - Жоро Илиев,Д.Георгиев,Тошко Колев или Заков.Изклчвайки Керчев другите момчета-Добрев,Капитанов,Николов и Георгиев нямат мачове за мъжете,а първите двама даже и за дубъла.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 11 дек 2009 19:31

Sagittarius написа:След като и Електричката,Маркес и Домакина извърчаха то аз виждам състава така:

----------------------------Пиргов---------------------------

-М.Лазаров-----Александров--------Дяков-------Бачев

Д.Георгиев-----Д.Димов-----?????-------------Т.Колев

-----------------------Жоро Илиев-------------------------

------------------------Заков--------------------------------

Резерви:Илчев,Кулибали,К.Трифонов,Керчев,Адемар,Капитанов,Дилян Георгиев,И.Добрев,Николов.

Мястото на човека до Дани Димов е много важно.Цял сезон там играе деф.халф-Борносузов,Милен Петков.Струва ми се,че ще е истинско самоубийство Дани Димов да бъде оставен сам срещу Тасевски и Бардон,защото Левски ще излязат с 2 атакуващи халфа.Керчев да застане там е глупаво,той не е нито борбен играч,нито пък някога е бил деф.халф.Кулибалито-това е все едно да си сложим сами бесилката - прекалено грубо играе,прекалено глупави фалове прави около пеналта,вътре в пеналта,ще ни закопае както ни закопа с ПСВ,на Герена също бе много виновен.Така ми се струва,че най-добре ще е Камен Трифонов да запише 2-рия си мач за Черно Море,просто дург деф.халф няма,а Трифонов подобно на Димов е мощен физически халф,макар и доста далеч от Дани като качества(засега).Надявам се Димов да направи мача на живота си,защото именно той ще изнася топката,той ще им разбива атаките--->той ще е най-важния ни полеви играч.Трагедията идва също ако се наложи смяна на офанзивни играчи - Жоро Илиев,Д.Георгиев,Тошко Колев или Заков.Изклчвайки Керчев другите момчета-Добрев,Капитанов,Николов и Георгиев нямат мачове за мъжете,а първите двама даже и за дубъла.

Камен Трифонов и той е наказан, Даниел Георгиев май също пропуска мача, Дяков е аут, а Домакинов е с шанс да играе, но не е много сигурно

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 11 дек 2009 19:33

Малко ми е съмнителна контузията на Електричката..
Как ще се контузиш в последния момент на тренировка, ляв бедрен мускул, при изпълнение на дузпа :lol: Не, че не е възможно, де, ама... ;) Иначе точката на дузпата на вратата откъм залата, по принцип му влияе много зле :lol: :lol: :lol:
Според мен Заков не може да изнесе важен мач, така ми се струва.. Дано ме опровергае!
А Електичката като че ли малко от малко се поразигра и ако не форма, то има доста богат опит в такива мачове с Жоро зад гърба си, могат да сътворят доста интересни неща.
Дани също почти сигурно ще играе.

Върни се в “Черно море”