Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот Soulen » 17 дек 2014 18:19

Кашчей написа:
caci написа:Херо се мисли за много добър треньор,надува се,но за това най виновни са журналята.На никой от тях не им е ясен футболът и според тях треньор е този,който с някое селско отборче победи няколко пъти подред.
Аз никога не съм мислил този човек за треньор за големи отбори.А ЛЕВСКИ е голям.

Любопитно виждане.
И кой е достоен да поеме "Левски" в това му състояние и при това ръководство?

Стойчо Стоев 8-)

Досега все левскари имахме за футболисти и треньори. То си личат и успехите. Искам можещи футболисти и треньори, а не ЛЕВСКАРИ. То и аз съм левскар, ама ква полза като съм толкова треньор, колкото Гонзо :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 дек 2014 18:22

topchaki написа:Само пари ги интересува !!! Пари пари и пак пари.Че то с пари всеки може."Страхливец" и "Печелбар" това е моето мнение.Разбрах го още когато замина за Пловдив

Безплатно ли работиш?

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 17 дек 2014 18:23

Наистина ли сте толкова наивни или се правите на такива.Гонзо и Батков си ни изиграха по най-бруталния начин.Цялата схема с Херо беше да свалят напрежението от себе си и да не можеше никой да ги напада и да си спечелят време.Имаха комфорт 6 месеца и притапиха всякакви опити за реакции на публиката и вече ще си живуркат съвсем спокойно, независимо, че по-слаб отбор на Левски не сме гледали и не е имало.Гонзо е изключителен егоцентрик и параван, който всячески защитава Батков и по този начин нанасящ вреда на Левски.Херо за според мен беше най-добрия вариант за Левски, предвид безпаричието.Сега ни остава да гледаме комичната трупа на Гонзо(който ни излъга хиляди пъти)с нови попълнения от типа:Сашо Александров?!?!?ТЕ съсипват Левски и продължават да участват в неговото съсипване, грях му на Гонзо, че се продаде на мустакатия лъжец!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 17 дек 2014 18:26

milen.hristov написа:
topchaki написа:Само пари ги интересува !!! Пари пари и пак пари.Че то с пари всеки може."Страхливец" и "Печелбар" това е моето мнение.Разбрах го още когато замина за Пловдив

Безплатно ли работиш?

Гонзо, колко взима? Идеята е съвсем друга..

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 17 дек 2014 18:27

Megatron_69 написа:Не знам какво искате,вие си имате тренер,при това Висшист и Инженер,наистина не може да ви се угоди... :)

Левскари,не наливайте масло в огъня на подобни боклуци!

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 17 дек 2014 18:32

alexpetrof написа:Според мен Стойчо Стоев ще е новия треньор на Левски, вие какво смятате ?

Дано !
ЛЕВСКИ СОФИЯ

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 17 дек 2014 18:33

McLovin написа:
balef написа:Мръсниците Тодор Батков и Гонзо вън от ФК Левски !

Гонзо с какво е виновен в момета? Той ли (не)плаща заплати? Той ли дава пари? Той ли прави назначения? Той ли окраде парите от ШЛ и УЕФА, той ли направи Казанската афера? Да продължавам ли още? Гонзо е единственият, който си заложи главата в най-най-най-трудните дни за Левски, всички други избягаха в това число и Херо. А ти псуваш Гонзо. Идиот.

ТОГАВА БЕШЕ ДИРЕКТОР............. без никакви познания така става. Сега пак няма да се разберат с никой и виждаш ли Гонзо се явява спасител за Левски, а на практика ни закопава още и още. 3-ри години му сърбахме попарата сега още 2 според програмата която извади и за кредит на доверие, когато уволни Мурсия. Докато е в Левски на такъв ръководен пост нищо добро не ни очаква. Не е лош човек, но няма капацитета да бъде ръководител в голям за България клуб, какъвто е Левски.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 дек 2014 18:35

bobo_13 написа:Херо лятото избяга с пълна пара към Ботев и след като секнаха парите напусна. Ми не можа ли да го каже преди 3 месеца?

Херо напусна Ботев месец преди да стане аферата с КТБ, така че не му вменявайте тези неща или ще кажеш, че той е знаел за фалита и си е бил шута, бъдете по-сериозни де. Любо Пенев беше този който напусна след фалита на КТБ.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 дек 2014 18:37

ralka_levskarka написа:Който каквото иска да казва, но за мен Херо е един набеден Левскар. Предчувствието ми се оказа вярно- Херо няма да поеме Левски, нищо ново. На Левски в момента му трябват Мъже с главно "М", а не женски полови органи. С много пари всеки може ;)

Рали, тук не говорим за много пари. Тук говорим за стабилно финансово състояние, което да ти позволи да работиш, да градиш отбор, да имаш стратегия за развитие. То няма пари за заплати, за играчи..... не говорим за много пари! Просто 2 години да имаш време да направиш отбор, да надградиш, да се пробваш в Европа. В момента дали ще е треньор на Левски или на Ботев Пд няма голямо значение. Положението е едно и също! Стига сме се заблуждавали :oops:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 дек 2014 18:38

Stahlgewitter написа:
balef написа:Гонзо махай се веднага от Левски !

Дай обяснение защо?

Заради слаби резултати на първия отбор.
Ако беше друг на неговото място и след тези резултати дали щеше да е още треньор на сините?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Левски”