Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот plamenst7 » 17 дек 2014 17:57

milen.hristov написа:
ivaka написа:Няма да ставам съдник на никой - НЯМАМ И ТОВА ПРАВО!
БЕШЕ ВРЕМЕ ЗА ЛЕВСКАРИ...
Дайте ми 10, дайте ми 2, дайте ми 5 играчи...и ставам треньор на Левски!
ДАЙТЕ МИ РЕАЛ МАДРИД ЗА ПЪрВИ СЪСТАВ И БАЙРЕН МЮНХЕН ЗА РЕЗЕРВИ И АЗ ИДВАМ за треньор.
На митко Събев му свършиха пхарите от руския петрол, за Батков няма пари от руски газ и .... чао!
Айде нема нужда, мерси!!!

Като отидеш на интервю за работа не се ли интересуваш какви са условията на труд и парите за, които ще работиш.

Да се беше поинтересувал август месец. Те парите и условията на труд бяха същите. Ама явно се надяваше на развитие с Газпром. Айде марш на такива. Просто сега е искал да подмени едва ли не целия отбор. Лошо няма, но клуба в момента не може да си го позволи.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 дек 2014 17:58

Отдавна беше ясно, че Херо ще откаже. Да е жив и здрав - и без петел ще съмне. ;) Пълна подкрепа за Гонзо! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 дек 2014 17:58

McLovin написа:
balef написа:Мръсниците Тодор Батков и Гонзо вън от ФК Левски !

Гонзо с какво е виновен в момета? Той ли (не)плаща заплати? Той ли дава пари? Той ли прави назначения? Той ли окраде парите от ШЛ и УЕФА, той ли направи Казанската афера? Да продължавам ли още? Гонзо е единственият, който си заложи главата в най-най-най-трудните дни за Левски, всички други избягаха в това число и Херо. А ти псуваш Гонзо. Идиот.

За казанската афера, само футболен лаик като Гонзо би се вързал на нея. И да Гонзо прави назначенията и в малкото случаи когато не е бил треньор, той си ги избираше. Да, той не дава пари защото отборът който ръководи е толкова зле, че никой не иска да дава пари за него. И най-вече след като успехите за 5 години във футбола са ти НУЛИ, значи няма какво да се коментира повече.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 17 дек 2014 17:58

Ту има едно голяма пречка и тя се казва...ГАЗПРОМ. Херо е надушил парите и затова увърташе досега за Левски, защото се чакаше Южен Поток. След като миналият месец стана ясно, че проетка е спрян и отива към Турция, стана яснок, че в Левски няма да има пари и Херо започна да свири отбой. Странно съвпадение, а? Днес БАтков му го е потвърдил
Херо ходи по Холандия да гледа играчи за Левски....със сигурност на разноски на клуба + евентуално са му платили някакво капаро да не подписва през тези месеци с друг отбор. Сега Херо не губи нищо. Ще подпише с някой друг клуб и ще привлече някои от набелязанитге играчи или ще отиде при Лудите и Литекс и ше им ги пред;ожи с/у комисиона.
Това е според мен истината, но никой няма да я признае. Кокото до треньорските качества на Херо, за мен си остават спорни, още повече, че в чужбина навсякъде е гонен от отборите си. У нас дойде в Левски за 6 месеца и с много пари ги направи шампиони. Отиде в Литекс, Гришата купи 1 титла, а следващата година го изгони.
Последна промяна от bobo_13 на 17 дек 2014 18:04, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 17 дек 2014 17:58

Очакваше се - след толкова недомлъвки през последните месеци. С оглед положението не мога да го съдя. Особено като се сетя как беше прогонен от "Левски" преди години.
Сега се спряга се името на Стойчо Стоев...Нищо лично, но не мисля, че той би могъл да се справи в такава ситуация.

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 17 дек 2014 17:59

ГОНЗО ,ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС,някога едни хора пееха тази песен,същите сега го наричат как ли не.в БГ има двама човека които милеят за отборите си -това са ГОНЗО и колко и да ми е неприятно да го кажа-СТОИЧО(ТРОИЧО ,КАК ДА Е).единственни те се мъчат да направят ОТ НИЩО ,НЕЩО.
И НЕКА ВСИЧКИ МРЪНКАЩИ ПРОТИВ ГОНЗО ДА ПРЕСТАНАТ.то това по принцип са повечето от сектор Б,заради които има финансова дупка от над 200 000лв.САМО за половин сезон.
в тази връзка ,чудно ми е за какво точно ще плаща 1мил.лева годишно тръста.за да подобри състоянието на отбора или пък да си плаща глобите.по скоро глобите заради НКП.
а за тренери има вараинти доста-самия ГОНЗО,ВЕЛЕВ,ГРОЗДАНОВ,СТОЕВ,ВУЦОВ,МИТЕВ и още и още........аз лично съм за ВЕЛЕВ,последния тренер направил ни шампиони и изгонен след куп победи и без загуба.ама кои съм аз.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 17 дек 2014 18:01

ralka_levskarka написа:Който каквото иска да казва, но за мен Херо е един набеден Левскар. Предчувствието ми се оказа вярно- Херо няма да поеме Левски, нищо ново. На Левски в момента му трябват Мъже с главно "М", а не женски полови органи. С много пари всеки може ;)

БРАВО!!Това е най точното определение за Херо.Да е жив и здрав,но повече да не помисля за Левски!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 дек 2014 18:04

Значи Херо ви отказа, Гонзо остава! На днешната среща Гонзо обяви,че "Левски" ще се бори за тройката в нашето първенство, но не трябва ли отбора първо да се класира, за първата 6-ца?! :? ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 17 дек 2014 18:04, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 17 дек 2014 18:04

Напълно очаквана развръзка. Херо да не е луд да идва при тия мизерни условия ,които му се поставят. Против Гонзо няма да кажа лоша дума ,но основната причина да не дойде Димитров е именно той. ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 17 дек 2014 18:05

milen.hristov написа:
McLovin написа:
balef написа:Мръсниците Тодор Батков и Гонзо вън от ФК Левски !

Гонзо с какво е виновен в момета? Той ли (не)плаща заплати? Той ли дава пари? Той ли прави назначения? Той ли окраде парите от ШЛ и УЕФА, той ли направи Казанската афера? Да продължавам ли още? Гонзо е единственият, който си заложи главата в най-най-най-трудните дни за Левски, всички други избягаха в това число и Херо. А ти псуваш Гонзо. Идиот.

За казанската афера, само футболен лаик като Гонзо би се вързал на нея. И да Гонзо прави назначенията и в малкото случаи когато не е бил треньор, той си ги избираше. Да, той не дава пари защото отборът който ръководи е толкова зле, че никой не иска да дава пари за него. И най-вече след като успехите за 5 години във футбола са ти НУЛИ, значи няма какво да се коментира повече.

А колко са успехите на Херо в последните 5 години? -1 заради изпадналия Черноморец! Повече от на Гонзо ли са? Дали ако Гонзо работи в по-добри финансови времена, резултатите ще са същите? Гонзо е довел в Левски играчи като Дембеле, Мюлдер, Грийн, Арс (не лош, но недооценен в Левски), Калво...

Върни се в “Левски”