Властелина(L.O.T.R.) - за феновете
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Властелина(L.O.T.R.) - за феновете
Нищо не хейтвам, прочетете го бе 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Нищо не хейтвам, прочетете го бе
Четох до средата. Само някво хейтърско, че книгата била кратка, а филма си измислял. Ми нормално, то ако беше 1 към 1 трябваше Дисни да го екранизира

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Значи нищо не си разбрал.

Специално заради теб го дочетох и не видях нищо ново. Че било хубав, ама не било по книгата. Тва си го знаех още преди да излезе.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Не. Статията не критикува филма, а по-скоро начинът, по който е направен и мисленето на Джаксън. То е ясно, че не е книгата. Да се лимитираш сам, след като искаш да направиш епична трилогия и да си затвориш последния филм в 67 страници. И да наблъскаш в него само безумни ефекти и несъществуващи в историята герои, без никакво място за сюжет. Затова трябваше да е един филм, или най-много два.

Аз съм съгласен, че най-добре беше да са 2 филма, ама при 3 филма има повече екранно време в Средната земя. Честно казано искам още 20 филма да има. Готов съм да направя компромис с качеството и да има още 2 часа в бонус.
Не мога да разбера, ей Богу. Аз предпочитам 3 часа качество, вместо 8 и половина предимно мъка, нищо че е по любима книга, примерно.

Е 1 част от горе не е болка за умиралка. Като използва и някой друг елемент от Силмарилион и покаже кадри като тези в Дол Гулдур, които не се споменават в книгата спокойно може да го разтегли и до 3 части с по-продължителна битка в края. 2 части освен ако не са по 3 часа, ми се виждат малко кратички, особено като знам, че е последния филм за Средната земя 

Пълно е с лаици "фенове" на Средната земя. Като гледах втората част имаше някакъв само цъкаше с език видимо недоволен, че има неща, които не са по книгата - добро утро
Други пък очакват да видят същите неща от Властелина 

Пълно е, както е и пълно с лаици фенове на Game of Thrones. Нормално е масовата фен-база да е от тъпаци.