Според мен Петев е най-добрият вариант към настоящия момент и съм убеден, че националният отбор ще тръгне нагоре.
Също така вярвам, че имаме сили и шансове за третото място, просто трябва да бием норвежците в София, а защо не и жабарите.
Успех на Петев и на момчетата!
Ивайло Петев - национален треньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ивайло Петев е новият национален треньор по футбол.
Долно уйно написа:Red_Neck написа:bobo_13 написа:Red_Neck написа:Смешен избор!
Национален селекционер става протеже на Киро Парахода с 4 годишен треньорски стаж?!?!?
Явно на някой му беше нужен "послушко" ..... Е, назначиха си го!
Любо Пенев колко стаж имаше преди националния отбор?????....2 години без 1 месец. Беше протеже на Гришата. Гришата не ги уволнява, а ги праща в национала
А Стоичков???? .....0 месеца
![]()
![]()
![]()
Любо и Ицо са изкарали години в съблекални с истински трньори. Тях с Петев ли ще ми ги сравнявате?
Колко сънародници са имали за треньор Кройф?
То ако ставаше само с гледане, кучетата щеше да са най-големите касапи.
Е да, ама едни са "гледали" в Литекс и Лудогорец, а други в БарЦелоната .... разлика викаш - няма

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
fen-fen написа:gacobacov написа:Прашката ще ни дозакопа окончателно
Що така мислиш? Защото не е от червеното котило ли!? От това дъно накъде по вече! Шанс винаги трябва да се дава, ако не успее, аут и следващия моля......
Тогава дай и аз да се кандидатирам, искам шанс.Ако не успея да ме махнат.
Ти на 10 години ли си та мислиш толкова ограничено?Затова сме на тоя хал не само във футбола ами и цялата държава.
Red_Neck написа:Смешен избор!
Национален селекционер става протеже на Киро Парахода с 4 годишен треньорски стаж?!?!?
Явно на някой му беше нужен "послушко" ..... Е, назначиха си го!
Абсолютни глупости говориш! Първо не му е протеже! Говориш наизуст колкото да измрънкаш нещо. Второ като треньор или имаш качества или ги нямаш - стажа не е критерий! Мога да ти изброя една камара треньори със стаж, които нямат никакви качества за такива! И трето, не познаваш Петев - мога да те уверя, че за послушко и дума не може да става!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Libera написа:И Моуриньо да дойде барабар със сър Алекс като отговорник и Виаш Бояш като помощник, този отбор е толкова слаб, а футболистите ни са толкова ограничени, че не знам какви облици и трети места им се привиждат на всички! Взимайте Краев, Десподов, Гамаков и Димитър Митов и започвайте да правите отбор за 2018 година - ще падаме 1-2 квалификации, но поне тези момчета ще се калят и научат какво е да играеш за България!
Във футбола има можещи и неможещи,тия дето си ги изброил знаеш ли им тавана,ако ще и десет години да ги пускаш да играят.Трябва някой с идея как да нареди на терена това,с което разполагаме в момента!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Vict0ry написа:fen-fen написа:gacobacov написа:Прашката ще ни дозакопа окончателно
Що така мислиш? Защото не е от червеното котило ли!? От това дъно накъде по вече! Шанс винаги трябва да се дава, ако не успее, аут и следващия моля......
Тогава дай и аз да се кандидатирам, искам шанс.Ако не успея да ме махнат.
Ти на 10 години ли си та мислиш толкова ограничено?Затова сме на тоя хал не само във футбола ами и цялата държава.
Не на няколко по 10 съм! А ти не можеш да се кандидатираш защото вероятно нямаш качества! Като казвам шанс, нямам в предвид всеки от кюпа, а някой който е показал резултати поне с клубните си отбори!
Нека започне и след няколко мача да даваме оценки и квалификации.
Нали "Надеждата умира последна" - и аз се надявам да изплуваме от блатото!
Нали "Надеждата умира последна" - и аз се надявам да изплуваме от блатото!
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!
Не знам защо винаги слагаме рибата в тигана преди да сме я уловили! Как може да даваш оценка за човек, без да си видял поне един резултат!? И винаги трябва първо да оплюем човека! Нещата в националния са комплексни. Футболисти с качества+треньор +мотивация. Ако го няма едно от нещата и Господ да слезе няма да ни помогне! Нека първо да видим какъв отбор ще сглоби, да минат няколко мача и тогава да даваме оценки!
-Ivan- написа:Треньори на нещото наречено национален отбор в момента могат да са само 3-ма-Стойчо Младенов,Димитър Димитров-Херо и Любо Пенев,поради простата причина,че позицията е СЕЛЕКЦИОНЕР(както каза колегата по-горе).Тези 3-мата най-добре познават българския футбол,българските играчи и НЕ СА ПОДЛОГИ И ПОСЛУШКОВЦИ И ПАЛЯЧОВЦИ![]()
![]()
![]()
Успех на Петев,но е обречен според мен
+1
Самата схема около изгонването на Пенев бе престъпление. Сега ще си цъкат тото-мачове на воля (отново) и ... следващият, моля

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."