wannabe написа:Четейки глупостите които пишете, ми прави впечатление следното:
1) мразите негри ок
2) мразите еврей ок
3) украйниците са фашисти, а вие не
Реалисти.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
wannabe написа:Четейки глупостите които пишете, ми прави впечатление следното:
1) мразите негри ок
2) мразите еврей ок
Кашчей написа:
Нарича се агресия. Окупация е съвсем друго нещо, но ти явно, заслепен от русофобство и бойкофилство, изобщо не правиш разлика между термините!?!
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
FLANKER написа:wannabe написа:Четейки глупостите които пишете, ми прави впечатление следното:
1) мразите негри ок
2) мразите еврей ок
Реалисти.
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:Кашчей написа:
Нарича се агресия. Окупация е съвсем друго нещо, но ти явно, заслепен от русофобство и бойкофилство, изобщо не правиш разлика между термините!?!
русофобство, бойкофилство, русофилия = българофобия... с една дума колаборационисти
wannabe написа:Кашчей написа:
русофобство, бойкофилство, русофилия = българофобия... с една дума колаборационисти
FLANKER написа:wannabe написа:Кашчей написа:
Уанаби ,не беше ли гербаджия или съм се объркал?
Кашчей написа:dunavfc написа:Кашчей написа:dunavfc написа:fcb_bg написа:А новите санкции са въз основа на кое действие на руснаците?
Окупация, как ти звучи ?
И кого са окупирали, че явно съм пропуснал нещо в последните 50 години?
Навлизането на чужда войска в чужда страна, как се нарича, че ми се губи нещо терминологията ?
FLANKER написа:wannabe написа:Четейки глупостите които пишете, ми прави впечатление следното:
1) мразите негри ок
2) мразите еврей ок
Реалисти.
wannabe написа:FLANKER написа:wannabe написа:Кашчей написа:
Уанаби ,не беше ли гербаджия или съм се объркал?
Не! Българин да се наричам, първа радост е за мен! Атакист съм също така! Нали знаеш, че сега парите за Алфа тв секват.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта