Liga BBVA: Хетафе - Барселона :: 13.12.2014 :: 0-0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Liga BBVA: Хетафе - Барселона :: 13.12.2014 :: 0-0 FT
Гадничко си е след като си загубил от Хетафе да четеш как феновете на Реал се гаврят с отбора ти, но след такива мачове си е в кръга на нещата. Панта рей.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- paceto
- Контакти:
Никой не се гаври просто коментираме ситуацията, а тя няма как да не е радостна за нас 
Не сме обидили никой до този момент или аз съм в грешка нещо
Феновете от тук се преливаха преди в раздела на Реал, а сега се вижда обратното, така че това са съвсем нормални неща както се каза и над мен.

Не сме обидили никой до този момент или аз съм в грешка нещо

Феновете от тук се преливаха преди в раздела на Реал, а сега се вижда обратното, така че това са съвсем нормални неща както се каза и над мен.

delije_sever написа:Мухахахаха, умирам от кеф да гледам каталунски сълзи. А теренът окосен ли беше ? Меси за Световното ли се пази![]()
![]()
".....
Злобейте, следващата седмица Реал Мадрид играе за световен клубен шампион, вие с анонимници за Купата на Краля. Луис Енрике доживот в Барса.
Предполагам че това не се брои за "гаврене", но няма значение всичко е в реда на нещата.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- paceto
- Контакти:
Ми не се брои, защото човека не е фен на Реал и не виждам някъде да го е казвал още повече пък дори няма мнение в раздела на Реал
Такива коментари има и от други фенове, които не обичат Барселона по една или друга причина, така че подобни писаници не би трябвало да се слагат веднага като от фен на Реал.
Я си представи, че е фен на Челси например? Те имат достатъчно причини да не ви обичат

Такива коментари има и от други фенове, които не обичат Барселона по една или друга причина, така че подобни писаници не би трябвало да се слагат веднага като от фен на Реал.
Я си представи, че е фен на Челси например? Те имат достатъчно причини да не ви обичат

paceto написа:Ми не се брои, защото човека не е фен на Реал и не виждам някъде да го е казвал още повече пък дори няма мнение в раздела на Реал![]()
Паце, нормално е някой от грандовете като се дъни да има такива коментари. Не ги съдя, нито им се сърдя. А и няма нужда да се явявяш адвокат на всички фенове на Реал, хората са различни и всеки си има мнение.
А ние трябва да си изживееем катарзиса преди това.
Както каза Шави " С миналото не се живеее", пък знае ли човек какво го очаква до края на сезона...
Поздрави.

― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- paceto
- Контакти:
Изобщо не съм адвокат на никой, но просто е грешно да се твърди за всяко едно негативно мнение по ваш адрес, че идва от устата в случаят от клавиатурата на фен на Реал 

- ICAKOV_FCB
Няма смисъл да коментирате бутането на Реал, то тва е ясно от 50 години... (Видяхте ли жребия за ШЛ :Д) Трябва да си гледаме в нашата кошница. Меси къде беше тоя мач? Като не му се играе да сяда на пейката! Чиста дузпа си имаше, но това не трябва да е оправдание за отбор като Барселона! Пак тоя Бускетс... Енрике 1-во трябва да намери точния състав и тогава да се говори за трофей! След напускането на Пеп много специалисти казаха: следващите няколко години ще са много тежки за феновете на Барса! Педро и Суарес няма да ги коментирам въобще...
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]