Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Само трима чужденци трябва да останат и всички знаем кои са те ! 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Долно уйно
- Контакти:
stefani написа:Само трима чужденци трябва да останат и всички знаем кои са те !
Ти сещаш ли се за още 22-ма качествени българи, с които да бъде запълнена групата?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
ДОМО да се маха друго не искам.Най слабият централен нападател от доста дълго време в отбора.Нито физика нито скорост нито спиране абе нищо .С този слаб отбор който има ЛЕВСКИ един ДЖОРДАН от ЛИТЕКС и ЛЕВСКИ няма кой да го спре .Трябва нападатели в стил БЕЗЯК ДЖОРДАН ДАНИ АБАЛО ХАМЗА който имат нюх техника пред гола.Леле като се сетя за ДЕМБЕЛЕ и сега ДОМО направо ми се реве 

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
- metodito
- Контакти:
bilyaletdinov написа:@metodito, наистина ли си мислиш, че можем да изградим добър и конкурентен тим с двойка в центъра Сърмов и Гаджев
Не съм казал, че Сърмов трябва да е титуляр. А не помниш ли колко добре стоеше Гаджев с един Сержиньо Грийн? Ако се намери новия Ричи да речем, най-нормалното нещо е да си седне на пейката. Владо наистина върши много работа, но няма никой, който да е до него. Наистина не е онзи Владо, но пак е най-добрия бг играч в "Левски" в момента. А и дълго време е вече за съжаление само той... Аз не знам много отбори, които имат само един дефанзивен халф. Една добра алтернатива, да ти кажа според мен би бил Бекир Расим. Те и без това не го пускат да играе в "Морето" и до него Цонев, когато се върне от контузия. Иначе от бг първенството бих искал да вземем още Армандо Ваюши, Берсен Карагерен и Дани Кики... А ако трябва да се размечтавам, и Марселиньо от Лудогорец. И така не разбрах защо не отмъкнаха Шоко и Мантула...
Относно ляво крило... Гонзо прекърши развитието на един поне според мен работлив и обещаващ играч като Мисяк
Последна промяна от metodito на 14 дек 2014 16:04, променено общо 2 пъти.
- hristo1306
- Контакти:
Не ви трябва Пацо тигъра, вземете Ник Дашев ! Поне Херо го познава. Но първо да го закара при някоя баба да му бае, че има комплекси от "мазутите"

-
- Контакти:
Трансферният удар според мен ще бъде ако Херо се разбере с Гонзо И Батков.Защото Левски последните години е без треньор и каквито играчи да се вземат,ще е все същото!
- metodito
- Контакти:
Долно уйно написа:Краев за момента има много талант и нищо повече, вчера тотално се изгуби на терена, не започне ли да работи двойно повече ще стане един от многото и жалко за таланта. Хичо на неговата възраст беше два пъти по-добър.
А Краев между другото да питам, крило ли е. Понеже ми изглежда повече за центъра на халфовата линия, ама като крило...
Този оптимизъм относно Херо е притеснителен. Не знам откъде идват големите очаквания към него. Че ще е по-добър треньор от Гонзо е ясно, ма дотам... И забравяте фактора Батков.
- 7 е добро число
ЕМИЛ написа:Чунчуков от Ботев ще е добре да го вземем за таран .
Поредната юношка на отбора , ама ако го вземем 1 год. ще трябва да се доказва - ще е резерва , после пак ще бъде напъден .
Млад е ,тича нещо там в Коматево , но според мен няма нужното да бъде в Левски - не става .
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

- Долно уйно
- Контакти:
metodito написа:Долно уйно написа:Краев за момента има много талант и нищо повече, вчера тотално се изгуби на терена, не започне ли да работи двойно повече ще стане един от многото и жалко за таланта. Хичо на неговата възраст беше два пъти по-добър.
А Краев между другото да питам, крило ли е. Понеже ми изглежда повече за центъра на халфовата линия, ама като крило...
Този оптимизъм относно Херо е притеснителен. Не знам откъде идват големите очаквания към него. Че ще е по-добър треньор от Гонзо е ясно, ма дотам... И забравяте фактора Батков.
За момента Гонзо го използва като запълвач на дупки, което още повече го обърква и влияе отрицателно на играта му.
Освен минутите с мъжкия отбор други мачове не съм му гледал и не мога да кажа, на коя позиция се чувства в свои води.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- metodito
- Контакти:
Долно уйно написа:[
За момента Гонзо го използва като запълвач на дупки, което още повече го обърква и влияе отрицателно на играта му.
Освен минутите с мъжкия отбор други мачове не съм му гледал и не мога да кажа, на коя позиция се чувства в свои води.
Съгласен за това с объркването. Радващото е, че въобще го пускат. На тея малките им трябва истински футбол... ако в А група може да се каже, че се играе такъв. Вижда се, че и от мач на мач почва да се поочупва. Но е далеч от Тони Вутов, който от първите минути заигра така сякаш винаги е бил в тоя отбор.