Мнениеот peliforewer » 13 дек 2014 20:53
Първо да благодарим на Монзоро и Славия за това че тази вечер ни лишиха от присъствието на сините ни приятели във форума,знаете ако не бяха паднали какво щеше да е тука,а сега СИНЯ ТИШИНА.На двамата фена на Лудогорец ще кажа ,Вие не можете да ни разберете,ако Платини беше с екипа на Лудогорец,това беше дузпа и червен картон,Вие все още не знаете какво значи да Ви режат съдиите,но като Ви намалеят парите и това време ще дойде,питайте Левски.На една ГОЛА ВОДА С ОРИЗ няма да отговарям защото е неадекватен,но на другите фенове на Черно море ще кажа че ако на нас така ни свирят във Варна,както на Вас на Армията ще сме щастливи.За спорните ситуации,гола на Оршулич е с гърди,ръцете му са прибрани към тялото и няма как това да е нарушение,положението с Платини си е дузпа и червен картон,за същото нарушение днес на Овча купел беше изгонен Ферересо от Славия,нима правилника за Левски и ЦСКА е различен,за многократно споменаваната засада на Манолев,ще Ви призова да видите внимателно записа и ще видите че засадата е още в началото на атаката,нападателя на Варна не показа че няма да участва в атаката,а в последствие изигра доколкото можа ситуацията и не вкара гол,затова че разни "разбирачи" да ми обясняват че ставало 1-2 е смешно и глупаво.Това е което имах да Ви кажа,нека феновете на Варна ми кажат колко удара имаше към вратата на ЦСКА в този мач и само ще добавя ,да един чим реши мача,ама на вашия стадион и чимове нямате.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...