Емигрант 45 написа:Не съм чел нищо от коментарите,но само се изненадвам,че може да има толкова много малоумници във форума?Пределно ми е ясно,че повечето участници в този форум са тотално "облъчени",но се очудвам на модераторите,които оставят подобни теми
Аз се учудвам що не поправят правописните грешки, а темите си ги трият хората, но не и преди да са се хванали за главата колко много сме малоумниците в този форум.

Процесът е двустранен общо взето- човекът разказва играта на природата, а природата на човека. Нищо обезпокояващо. Обезпокоявощото е, когато хора разказват играта и на други хора- бомби, терористични актове и всякакви други актове и посегателства. Не е нужно да е умен някой, за да се сети за паранормалната страна на човешките същества и изкуствения им интелект.

Добре, че поне не си падаме всички по документалните филми, че щяхме да ръсим още по-големи глупости..

Гравитацията какво я правим, занасяме ли си я в Космоса като се заселим, или просто си я зарязваме на Земята?

То и Нострадамус викаше, че света ще свърши преди години, ама още ще трябва да се мъчим.
Бих бил много радостен и щастлив половината потребители от този форум да последват съветите на автора и да се заселят в Космоса, белким малко им уврат главите като понаближат Слънцето, но на този етап само учените от НАСА биха могли да отговорят възможно или не е това знаменателно събитие.