Крахът на земната цивилизация

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Крахът на земната цивилизация

Мнениеот dreben23 » 12 дек 2014 21:20

Емигрант 45 написа:Не съм чел нищо от коментарите,но само се изненадвам,че може да има толкова много малоумници във форума?Пределно ми е ясно,че повечето участници в този форум са тотално "облъчени",но се очудвам на модераторите,които оставят подобни теми :o

Аз се учудвам що не поправят правописните грешки, а темите си ги трият хората, но не и преди да са се хванали за главата колко много сме малоумниците в този форум. :)

Процесът е двустранен общо взето- човекът разказва играта на природата, а природата на човека. Нищо обезпокояващо. Обезпокоявощото е, когато хора разказват играта и на други хора- бомби, терористични актове и всякакви други актове и посегателства. Не е нужно да е умен някой, за да се сети за паранормалната страна на човешките същества и изкуствения им интелект. :)
Добре, че поне не си падаме всички по документалните филми, че щяхме да ръсим още по-големи глупости.. :mrgreen:
Гравитацията какво я правим, занасяме ли си я в Космоса като се заселим, или просто си я зарязваме на Земята? :)
То и Нострадамус викаше, че света ще свърши преди години, ама още ще трябва да се мъчим.

Бих бил много радостен и щастлив половината потребители от този форум да последват съветите на автора и да се заселят в Космоса, белким малко им уврат главите като понаближат Слънцето, но на този етап само учените от НАСА биха могли да отговорят възможно или не е това знаменателно събитие. :) :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 дек 2014 22:21

dreben23 написа:
Емигрант 45 написа:Не съм чел нищо от коментарите,но само се изненадвам,че може да има толкова много малоумници във форума?Пределно ми е ясно,че повечето участници в този форум са тотално "облъчени",но се очудвам на модераторите,които оставят подобни теми :o

Аз се учудвам що не поправят правописните грешки, а темите си ги трият хората, но не и преди да са се хванали за главата колко много сме малоумниците в този форум. :)

Процесът е двустранен общо взето- човекът разказва играта на природата, а природата на човека. Нищо обезпокояващо. Обезпокоявощото е, когато хора разказват играта и на други хора- бомби, терористични актове и всякакви други актове и посегателства. Не е нужно да е умен някой, за да се сети за паранормалната страна на човешките същества и изкуствения им интелект. :)
Добре, че поне не си падаме всички по документалните филми, че щяхме да ръсим още по-големи глупости.. :mrgreen:
Гравитацията какво я правим, занасяме ли си я в Космоса като се заселим, или просто си я зарязваме на Земята? :)
То и Нострадамус викаше, че света ще свърши преди години, ама още ще трябва да се мъчим.

Бих бил много радостен и щастлив половината потребители от този форум да последват съветите на автора и да се заселят в Космоса, белким малко им уврат главите като понаближат Слънцето, но на този етап само учените от НАСА биха могли да отговорят възможно или не е това знаменателно събитие. :) :mrgreen:

Не съм съветвал никой да се заселва в Космоса.Идеята ми Играта я схвана.А и що си мислиш че гравитацията е земна сила само!?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

pomiqr203

Мнениеот pomiqr203 » 12 дек 2014 23:33

Проблемът на човешката цивилизация е, че откакто съществува се направлява от неземна цивилизация, която преди това е била земна, но се е принудила да живее на Луната. Да, става въпрос за рептилите. Рептилите имат нужда човешката цивилизация винаги да върви към духовно самоунищожение, защото по този начин печели дивиденти и така ще бъде завинаги. Ако се случи земята да бъде застрашена от изчезване рептилите ще ни преселят в Космоса, защото имат нужда от задкулисните си игрички. Няма смисъл да се притеснявате, че ще изчезнем като човешки вид, защото рептилите дори и да разберат как да се размножават ще имат нужда от роби. Така е било преди 3 млред. години така ще бъде и след 300 млрд. години.

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 13 дек 2014 05:40

И какъв е снисълът? Където и да отидем ще носим недостатъците на човешката раса със себе си.И ще се възпроизведат на която и планета да се настаним. Бягство от Земята е нужно тогава(ако изобщо стане технически възможно),когато самата планета е заплашена от унущожение и когато ресурсите са недостатъчни за да се избегне Малтус-кризата.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 дек 2014 09:52

icko65 написа:Обширна и философска тема но мен ме вълнува като част от необяснимото.Защо човечеството за пореден/сигурно последен/път върви към самоунищожението си?Защо не насочи потенциала си към развитие и разселване в необятния Космос?Ресурсите там са неограничени и войната като средство за решаване на конфликти /между нас/ще е излишна.Проумяваме го след ужасите на всяка война и продължаваме....пак към следващата.Докато не се затрием.Защо?Нали сме уникални създания.

Niщо чудно и преди земната цивилизация да се самоунищожавала и отново да се е създавала нова. :roll: :?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 дек 2014 10:13

Alexx написа:
icko65 написа:Обширна и философска тема но мен ме вълнува като част от необяснимото.Защо човечеството за пореден/сигурно последен/път върви към самоунищожението си?Защо не насочи потенциала си към развитие и разселване в необятния Космос?Ресурсите там са неограничени и войната като средство за решаване на конфликти /между нас/ще е излишна.Проумяваме го след ужасите на всяка война и продължаваме....пак към следващата.Докато не се затрием.Защо?Нали сме уникални създания.

Niщо чудно и преди земната цивилизация да се самоунищожавала и отново да се е създавала нова. :roll: :?

Да колега сигурно.И затова си мисля къде е логиката на развитието ни в този порочен кръг.Трябва да излезем от него и да се опитваме да погледнем и живеем във Вселената.Човека като цяло се е стремил към знанието и напредъка в науката за да си обясни къде е и защо.Каква е мисията му в този безкраен Космос.А не да унищожава себе си и постигнатото.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
bestvaluestore
Контакти:

Мнениеот bestvaluestore » 13 дек 2014 11:54

За разселване по други планети ще трябват още доста години труд,едва ли ще сме живи да го видим.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 дек 2014 19:32

Колкото по бързо се унищожим толкова по добре.Не знам как да обяснявам на внука си след години как сме се къпали във Черно Море и сме ловяли риба там....а тогава ще е отровено и пълно със химикали...

Върни се в “Свободна зона”