Берое-обзор на полусезона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Берое-обзор на полусезона
Образно казано първият полусезон приключи след мача в Дупница днес.Ето и равносметката:19 мача за първенството и 1 за купата.За купата бе отстранен отборът на Бургас след като Берое го победи с 1:0 като гост.За първенството 19 мача в тях Берое записа 9 победи,4 равенства и 6 загуби.Мачовете са с: Черно море-1:1 и 0:4,с Ботев-1:1 и 1:3,с Литекс-2:0 и 1:2,с Левски-2:1и 1:0,със Славия-2:0 и 1:1,с Хасково-3;0 и 0:1,с Лудогорец-1:1 и 0:4,с Марек-4:0 и 3:0,с Локо Пд-3:0,с ЦСКА -1:2 и с Локо Сф-3:0.След тези резултати Берое ще зимува на 5-то място във временното класиране с 31 точки и голова разлика 30:21 и на точка по-малко от намиращите се на 3-4 място Локо Сф и Литекс.Берое редува силни и откровенно казано много слаби игри.Хубави победи бяха постигнати като гости над двата Локомотив-а с по 0:3,равенството в Разград също е не лош резултат макар че шампионите спокойно можеха да бъдат победени насред собственият си стадион,в ответният мач обаче ни скриха топката и заслужено ни разгромиха.Левски бе победен на два пъти но този слаб отбор не бива да е някакъв футболен критерий.Слаби бяха домакинството на Славия,гостуването на Тича където отборът бе разгромен с 4:0 и загубата от абсолютният аутсайдер Хасково с 1:0.До края на редовният сезон който се подновява през февруари предстоят домакинства на Локо Пд и Локо Сф и гостуване на ЦСКА.Берое има не лоши шансове да се пребори за място в първата шестица.За купата предстоят осминафинали с Лудогорец преди подновяването на шампионата.
- damyanov1963
Re: Берое-обзор на полусезона
Санди, нещо няма кворум, брато 

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Bojko Berojko
- Контакти:
damyanov1963 написа:Санди, нещо няма кворум, брато
То по стадионите ни няма кворум..... .

Ако тази година Берое не е в тройката, това ще е един от най -провалените сезони. Засега нещата не вървят. Ако трябва факти ще ги изложа пред аудиторията. 

Bojko Berojko написа:Слаб сезон, благодарение на Хубчев.
Не съм съгласен но всеки има право на мнение,просто възможностите на футболистите са такива и те не успяха да ги надскочат.Целта е класиране в първата шестица всичко повече от това ще е бонус и за играчите и за зрителите.Дай боже да направим някаква селекция и напролет да сме по-добри и силни.

rebel написа:Ако тази година Берое не е в тройката, това ще е един от най -провалените сезони. Засега нещата не вървят. Ако трябва факти ще ги изложа пред аудиторията.
Доказан фактолог и футболен капацитет и корифей като моята скромна особа обожава когато му говорят във факти и с факти.

- obi4am_pirin
- Контакти:
sandi74 написа:rebel написа:Ако тази година Берое не е в тройката, това ще е един от най -провалените сезони. Засега нещата не вървят. Ако трябва факти ще ги изложа пред аудиторията.
Доказан фактолог и футболен капацитет и корифей като моята скромна особа обожава когато му говорят във факти и с факти.![]()
Давай,ти си на ход а докато изложиш нужната ми фактология аз смирено ще се самобичувам.Факт.
![]()
Тоя санде не се спря да ги плюва цял сезон сега и обзор ще им прави.Смешна история.Факт!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
obi4am_pirin написа:sandi74 написа:rebel написа:Ако тази година Берое не е в тройката, това ще е един от най -провалените сезони. Засега нещата не вървят. Ако трябва факти ще ги изложа пред аудиторията.
Доказан фактолог и футболен капацитет и корифей като моята скромна особа обожава когато му говорят във факти и с факти.![]()
Давай,ти си на ход а докато изложиш нужната ми фактология аз смирено ще се самобичувам.Факт.
![]()
Тоя санде не се спря да ги плюва цял сезон сега и обзор ще им прави.Смешна история.Факт!
Че кой друг да им направи обзор ако не доказан телевизионен зрител и радиосллушател като мен.До болка ми е позната играта на тези момченца.Факт.

favaca8888 написа:Сандето тая година на ни един мач не отиде щото е гнусен инвалид и чекиджия![]()
ФАКТ
Те това ти е обзора лично на тебе, олигофрен![]()
![]()
Този век на това странно и непознато за мен добиче стадиончето още не съм стъпвал,не е необходимо.Факт