Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот diplomat » 13 дек 2014 16:31

Кеф ми е, че имате 5-има българи от 18 човека група, като 1 от тях никога не играе, а други двама влизат само като резерви, и то не всеки мач. :lol: По-небългарски отбор от вашия няма. :shock: 8-)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 13 дек 2014 16:34

Контузи ми вратарчето. Идиоти. Да изпаднат дано
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 дек 2014 16:39

diplomat написа:Кеф ми е, че имате 5-има българи от 18 човека група, като 1 от тях никога не играе, а други двама влизат само като резерви, и то не всеки мач. :lol: По-небългарски отбор от вашия няма. :shock: 8-)

Я кажи, тия отбори, в които има предимно българи, как се представят?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 дек 2014 16:41

dominos написа:Как реши повече от 10 кръга преди края, че вторият в класирането ще е шампион? :roll: :P

О,аз нищо не решавам,просто нюх :)
Жалко само за феновете на ЦСКА,но както се казва..."Всеки може да бъде наивен,докато не прогледне"!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 дек 2014 16:42

vaskonti написа:
diplomat написа:Кеф ми е, че имате 5-има българи от 18 човека група, като 1 от тях никога не играе, а други двама влизат само като резерви, и то не всеки мач. :lol: По-небългарски отбор от вашия няма. :shock: 8-)

Това го казвам предимно във връзка с всекидневните обиди от ваша страна към един отбор, който вие наричате "небългарски" и "турски", а всъщност при тях играят повече българи, и то национали. ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 дек 2014 16:50

diplomat написа:
vaskonti написа:

Това го казвам предимно във връзка с всекидневните обиди от ваша страна към един отбор, който вие наричате "небългарски" и "турски", а всъщност при тях играят повече българи, и то национали. ;)

Коя е тая "наша страна"? Ми то всеки отбор с малко повече фенове в А група е наричан "небългарски" от противниковите агитки - ЦСКА, Левски, Ботев, Локо... Лудогорец се явява изключение в тази група само защото няма фенска маса, но "обвиненията", че са небългари са "аргументирани" по същия начин, по който и обвиненията към другите отбори.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 дек 2014 16:54

Кардинално в европейския футбол за сезон 2014-2015(лично за мен) има няколко сигурни неща:
1.Байерн Мюнхен ще е шампион на Германия.
2.Шампионската лига(както винаги) ще има нов шампион(различен от настоящия).
3.Лудогорец ще е шампион на България.
4.След като прочетох новината,че букмейкърска къща е изплатила печалбите(още в края на Ноември) за Челси победител 2014-2015(абстрахирайки се от факта,че съм фен на Юнайтед)...съм убеден,че английският шампион за поредна година ще е от град Манчестър.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 дек 2014 17:03

vaskonti написа:
diplomat написа:
vaskonti написа:

Коя е тая "наша страна"? Ми то всеки отбор с малко повече фенове в А група е наричан "небългарски" от противниковите агитки - ЦСКА, Левски, Ботев, Локо... Лудогорец се явява изключение в тази група само защото няма фенска маса, но "обвиненията", че са небългари са "аргументирани" по същия начин, по който и обвиненията към другите отбори.

Вашата страна е ЦСКА, нали си ЦСКА-р? Вие даже го нарекохте война, ако не помните, вашите ръководни фактори постоянно говорят така, да не говорим пък за феновете ви, всеки ден за нещо различно се реве, за нещо различно се обижда, за нещо различно се прави тема, това е истината. 8-)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 дек 2014 18:26

Dani написа:
AnalBreaker написа:
ЕМИЛ написа:
trokadero_ написа:Oп - перфектен футболен уикенд . Успех на този , който пуска еврофутбол ;)

Всички вече залагаме по интернет на мачове .

Напротив. Много хора отиват до пункта да си пуснат паричките, водени от носталгични чувства

Като мен, по простата причина че няма как да залагам в нета :lol:

Добре че са мама и тати да ти дават пари за закуски, а ти да ги даваш за залози и да ги губиш :lol: :lol:
Един ИСТИНСКИ българин !

Офтопик:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 дек 2014 18:28

AnalBreaker написа:Добре че са мама и тати да ти дават пари за закуски, а ти да ги даваш за залози и да ги губиш :lol: :lol:

Това беше грубо :lol: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”