acmilan написа:Gonzo0009 написа:ivan4o83 написа:koito 6te da se kani,ma4a e 5-0,evreite nqma da znaqt kade sa
Не знам кои са еврей ама българите пишеме на кирилица
Българите пишем,не пишемЕ на кирилица
Извини ме моля

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
acmilan написа:Gonzo0009 написа:ivan4o83 написа:koito 6te da se kani,ma4a e 5-0,evreite nqma da znaqt kade sa
Не знам кои са еврей ама българите пишеме на кирилица
Българите пишем,не пишемЕ на кирилица
Viktor4o_Rs написа: (аз даже не си спомням много този момент , тъй като съм бил на 8 ),
marmi52 написа:white power написа:Шефовете на Локо Сф трябва да са много доволни от жребия за купата на България - ако бият добре, ако паднат още по-добре. Това ще е хубав кледен подарък за Гигов и Чавдар Цветков като слависти![]()
![]()
. Успех на белите за да има повече щастливи фенове
![]()
Тъжното е, че си прав ! Жалко, че легенда на "СЛАВИЯ" като Чавдар Цветков не е в родния клуб, където му е мястото ! Не по-малко тъжно е това, че славист като Гигов вече много години дава парите си за друг отбор, а не за любимата "СЛАВИЯ" !![]()
Как ли би изглеждала една "СЛАВИЯ" с президент Николай Гигов и хора в ръководството като Чавдар Цветков и Андрей Желязков ?!?!? ... А, треньор да е Стоян Коцев ...
Това ще е една истинска "СЛАВИЯ"![]()
Ех, мечтиии .... По Коледа поне можем да помечтаем ...
Иначе дано "СЛАВИЯ" победи Локо Сф и напролет да стигнем поне до финал за Купата !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост