Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот BRF » 13 дек 2014 01:17

dunavfc написа:
GOLEADOR написа:Ако скочиш 1.20 и кажеш аз съм най-великия щото скочих 1.20,как ще наречеш човека който ще ти напомни за рекорда на Стефка Костадинова,комплексар или...
Как ще го наречеш наистина?

Безумен пример или на мен ми е трудно да го асимилирам.
Комплекс е това, че сравнявайки се с Лудогорец, вие изтъквате минали успехи, не говорите за сегашно време, това е комплекс. Ако не разбирате, какво значи думата комплекс, обяснявам - притеснение, смущение, неловкост. Та вие изпитвате тези чувства, когато се сравнявате с Лудогорец в момента, защото нямате аргументи и въртите старата плоча за великото си минало. Докога ще върви тази лента ? Ако Лудогорец станат 10 пъти поред шампиони, пак ли ще говорите същото ?

Ето,сравнявам се с Лудогорец в момента!Поглеждам класирането и какво да видя :o ,ние сме първи,те са втори :shock: !Явно имам комплекс за МНОГОценност!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 дек 2014 01:21

Въртим се в една и съща посока, ако питаш мен, това е загуба на време. Аз казах, как смятам, че е най-коректно да се сравнявате с Лудогорец, а другото вече си е ваша работа. Не, случайно отворих темата за историята, защото залисани по нея, ще изпуснете настоящето и бъдещето ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 дек 2014 01:22

dunavfc написа:
GOLEADOR написа:Безумен пример или на мен ми е трудно да го асимилирам.
Комплекс е това, че сравнявайки се с Лудогорец, вие изтъквате минали успехи, не говорите за сегашно време, това е комплекс. Ако не разбирате, какво значи думата комплекс, обяснявам - притеснение, смущение, неловкост. Та вие изпитвате тези чувства, когато се сравнявате с Лудогорец в момента, защото нямате аргументи и въртите старата плоча за великото си минало. Докога ще върви тази лента ? Ако Лудогорец станат 10 пъти поред шампиони, пак ли ще говорите същото ?

Какво му е на примера,че не го разбра?И КОЙ с КОГО се сравнява?Не е ли Лудогорец с ЦСКА?Ако е така защо не наричаш Лудогорец комплексари?Ето и снимка за да не се объркаш КОЙ с КОГО се СРАВНЯВА!
[rimg]http://prikachi.com/images/377/7779377c.jpg[/rimg]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 дек 2014 01:29

Пич, кога и къде съм конкретизирал отбори или потребители ? Написах принципното си мнение по темата, не съм споменавал Лудогорец, не съм споменал ЦСКА.
Няма значение, кой е започнал, въпросът е един и същ. Въпросният потребител, който е започнал, дали ще се чувства много добре и колко ще струва това му мнение, ако в крайна сметка, вие станете шампиони този сезон ? Явно е опиянен от успехите на отбора му, но знаеш ли, как бързо ще се забрави еуфорията от мачовете с Реал и Ливърпул, ако в края на Май месец, шампиони сте вие ?

ПП: Лека вечер и на двата, искам не искам, трябва да лягам, че и утре, трябва да се борим за прехраната :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 дек 2014 01:34

dunavfc написа:Въртим се в една и съща посока, ако питаш мен, това е загуба на време. Аз казах, как смятам, че е най-коректно да се сравнявате с Лудогорец, а другото вече си е ваша работа. Не, случайно отворих темата за историята, защото залисани по нея, ще изпуснете настоящето и бъдещето ;)

Не се сравнявам с никой!Готино е човек да има история и спомени!Лека вечер!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 дек 2014 01:36

BRF написа:
dunavfc написа:Въртим се в една и съща посока, ако питаш мен, това е загуба на време. Аз казах, как смятам, че е най-коректно да се сравнявате с Лудогорец, а другото вече си е ваша работа. Не, случайно отворих темата за историята, защото залисани по нея, ще изпуснете настоящето и бъдещето ;)

Които да те топлят в дългите студени вечери на нищото, което е в настоящето!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 дек 2014 01:37

Лека и успех в борбата! :)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 13 дек 2014 09:19

GOLEADOR написа:Кашчей,не аз в момента говоря смешки!Като казах,че Лудогорец си заминават заедно с олигарха,значи е така и не виждам нищо смешно в това.Те нямат нищо на което да стъпят за да не потънат в долните дивизии,ако олигарха си отиде от Разград.Нямат фенове,традиции,минало,школа,абе нищо нямат!Имат само един олигарх и махне ли се той,са до там.Колкото до това,че "Армията е най-посетения стадиона в А група,лошо няма.Това е факт който няма как да отречеш.Та кой викаш от двама ни е смешника? :?:

Напротив Лудогорец няма да изчдзне след Кирил Домусчиев,защото отбора ще има всичко за което един човек може да инвестира.При израдена инфраструктура-база и стадион всичко е много по-лесно.Освен това,когато дойде време Домусчиев да напуска Лудгорец ще намери нов собственик на клуба,но това ще се случи най-рано след 20 години.Аз лично искам да имаме 6,7 отбора на нивото на Лудогорец за да гледаме качествен футбол и силни европейски мачове от наши отбора.Песимист съм обаче,че това ще се случи при положение,че Казахстан,Азербайджан и Унгария много дърпат от инфраструктура.Последната година 3 нови стадиони откриха в Унгария и поне 4 огромни бази.Ето ти 2 примера

Академията на Дебрецен 130,000 m2 по-голяма от тази на Партизан Белград има 15 футболни терена>

Изображение

Изображение

Академията на Ференц Пушкаш

Изображение

Много средства наливат унгарците в юношите си.Едно време са били сред най-силните национални отбори в света,а клубовете им също са били сила в Европа.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 дек 2014 11:23

Кашчей написа:
BRF написа:

Които да те топлят в дългите студени вечери на нищото, което е в настоящето!

Настоящето ми е прекрасно и дали спомените от сега и преди ще ме топлят в бъдеще?Надявам се!

Потребителски аватар
dominos

Мнениеот dominos » 13 дек 2014 13:18

:P :P

Суперлативи се изсипват върху шампиона на България Лудогорец от всички страни. "Орлите" на Кирил Домусчиев се радват на голям интерес и симпатии, колкото и бизнесменът да говори за "хейт". Лудогорец заслужава похвали за това, което направи в Европа. Но не е добре да им спестяват истините и да не се отбележи, когато бъркат някъде. За тяхно добро е.

Не всичко в проекта на Домусчиев върви по мед и масло. И докато се "пада на колене" от някои журналисти за щяло и нещяло, докато се пишат тежки коментари как Кайсара вече струвал 20 млн. евро (!!!), колкото не струват бековете на Барса и Реал, ще обърнем внимание на един факт, който доказва, че не всичко в Разгард е добре от гледна точка на селекцията.

В последните три години през Лудогорец минаха и си заминаха цели 19 чужденци - Ярабица, Касчелан, Кабаселе, Гела, Хронец, Радек, Златковски, Травнер, Бано, Ван Хесе, Грабус, Луму, Мантула, Шоко, Милисавлевич, Гулдан, Платини, Бургзорг и Голубович.

Витиня, Борян, Барт и Ернандес са пред разтрогване на договорите си.

Сигурно не помните някои от изброените горе имена. Нормално. Нищо не направиха при "зелените" от Делиормана. Луму пък бе обявен за голям талант, струва много пари на Лудогорец. А бе натирен заради изцепки по дискотеките. Не успяха да го превъзпитат. А трябваше.

Чертаеха бляскаво бъдеще и на Мантула, но преди дни и той стегна куфарите. Сега ще игра в средняк в Норвегия.

И за Ернандес дадоха торба с пари. За нищо. Очаква се и с него да се разделят по взаимно съгласие.

Не всичко в Лудогорец е цветя и рози, но комфортът е голям. "Хейт" вижда само Кирил Домусчиев. Скачат на ЦСКА и Левски, че постоянно взимат чужденци на килограм, а те не стават. В интерес на истината Стойчо Младенов направи доста "трансферни бомби". "Червените" ще спечелят много пари от Кукоч, Буш, Тони Силва и Сънди. И всички тези играчи акостираха на "Армията" като свободни агенти.

Други дават големи суми за резерви, които пълнят джобове с високи заплати, а след това разтрогват или биват освободени. Други сънуват 20 милиона евро за един футболист.

И още нещо - не е ли хубаво националната кауза Лудогорец да е с повече българи на терена? Да се взимат повече момчета от школата в първия отбор. Не разни Кабаселчовци и Бургзорговци. Не е ли?
[rimg]http://i.imgur.com/Z8wudHV.jpg[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”