Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот BRF » 12 дек 2014 23:45

dunavfc написа:
BRF написа:
dunavfc написа:Изпъкването на исторически събития, вместо приемането на реалността, говорят, че някой има комплекси от действителността ;)
Това е все едно някой германец да ми каже, че Германия е по-развита и добра страна за живеене от България в момента и аз да му отговоря, че видиш ли, преди няколко века назад, България е била на 3 морета, еди си колко кв. км. и сме били голямата работа, само, че какво ме топли мен тоя факт, когато страната ми е последната дупка на кавала ?

Викаш,майната и на историята :? !Дай да видим тогава какво е настояще и какво е минало!Миналата година,минало ли е?

Не, историята е важна в рамките на самочувствието на един човек, но историята не може да бъде претенция за нещо в сегашно време. Не можеш да излезеш и кажеш, че Лудогорец в момента бил еди си, какъв отбор, защото твоят отбор преди 100 год. бил направил еди си какво, не е сериозно просто.
Лудогорец е 3 пъти поред шампион на България, почти съм сигурен, че ще го стори и за 4-ти път, та кое е по важно за теб, като привърженик на ЦСКА, това, че ЦСКА е има успехи в миналото или, че основният ви конкурент за пореден път ще стане шампион. Аз, не знам, как топлят такива неща..

Не бе!Остави ме мене!Мене си ме топлят неща,които ти навярно няма да разбереш!Та,преди 4,5 години отстранихме Динамо Москва за да влезем в групите на ЛЕ,а преди 8 отстранихме Леверкузен с две победи и победихме Ливърпул на Анфийлд.Това така,като статистика.Та,кога започва настоящето и кое е миналото?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 дек 2014 23:48

Настоящето е само едно и то е сега в момента. Чудесно е, че те топлят мачовете с Леверкузен и Динамо М, само, че файда от това в момента има ли някаква ? Изпъкването на тези факти, ще направят ли Лудогорец по-слаб отбор или ЦСКА по-силен ?
Аз просто се чудя, защо се намесват исторически спомени в неща, които се случват в момента, това ми е интересно на мен.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 дек 2014 23:51

dunavfc написа:Настоящето е само едно и то е сега в момента. Чудесно е, че те топлят мачовете с Леверкузен и Динамо М, само, че файда от това в момента има ли някаква ? Изпъкването на тези факти, ще направят ли Лудогорец по-слаб отбор или ЦСКА по-силен ?
Аз просто се чудя, защо се намесват исторически спомени в неща, които се случват в момента, това ми е интересно на мен.

Значи мачовете с Лацио,ПСВ,Валенсия са минало?Значи миналогодишната титла е минало?Значи в настоящето ЦСКА е номер 1,защото сме първи в класирането :? ?И защо тези факти(победите на ЦСКА над Леверкузен и Динамо) трябва да направят Лудогорец по-слаб :? ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 дек 2014 23:55

Две страници по-назад в темата фен на Лудогорец пише(цитирам):
Кога ЦСКА ще се класора на 1-во място в група в Лига Европа без загуба?

"Кога футболист на ЦСКА ще попасдне в идеалния отбор на груповата фаза на Лига Европа?

Кога ЦСКА ще играе в групите на Шампионската Лига след като формата с групите съществува от 1995/96 година?(19 години)

Кога ЦСКА ще има играч в идеалния отбор на групите на Шампионската Лига?"

После се чудите защо им напомняме успехите на ЦСКА в ЕКТ.Всеки трябва да си знае мястото и като задава такива въпроси да не се учудва , че му изреждаме успехите на ЦСКА!Надявам се,че съм ясен! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 дек 2014 00:02

Да, минало са и, ако Лудогорец не станат шампиони, никакво оправдание няма да има, затова, че са играли на 1/8 в Лига Европа или в групите на ШЛ.
ЦСКА е първи в класирането, а ти, ако влагаш нещо друго в това "номер" 1, не знам.
А, колкото до мачовете, ами точно, че те нямат никаква стойност, освен някаква доза самочувствие и, когато някой от вас, каже , че сте били победили Ливърпул или Леверкузен , това , каква връзка, трябва да има с реалността или , какъв аргумент, трябва да бъде ? Щом вие сте били Ливърпул, няма право друг отбор в България да е по-добър от вас ли ? Да има успехи ?
Ще се повторя, дано ме разбереш. Не ползвайте, като аргумент срещу Лудогорец, вашето минало, пък било и то славно, защото докато вие гледате назад, те си вървят напред и трупат титла след титла.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 дек 2014 00:10

Е,сякаш не виждаш,че не ние искаме да се мерим с Лудогорец за каквото и да е било,те все пак са проект на един олигарх и ще си заминат заедно с него.Те посягат към миналото ни и натякват,че са най-добрия български отбор в ЕКТ.Ти как би отговорил на тази лъжа?Ако е като сравниш техните успехи с постиженията на ЦСКА,в какво точно ни обвиняваш?Както казват китайците:„Който владее миналото, той владее и бъдещето. Koйто владее настоящето, владее миналото.“ !
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 дек 2014 00:15

GOLEADOR написа:Е,сякаш не виждаш,че не ние искаме да се мерим с Лудогорец за каквото и да е било,те все пак са проект на един олигарх и ще си заминат заедно с него.Те посягат към миналото ни и натякват,че са най-добрия български отбор в ЕКТ.Ти как би отговорил на тази лъжа?Ако е като сравниш техните успехи с постиженията на ЦСКА,в какво точно ни обвиняваш?Както казват китайците:„Който владее миналото, той владее и бъдещето. Koйто владее настоящето, владее миналото.“ !

И все пак за русенския колега има само тук и сега :lol: !Дано ти прочете скоро мнението,че ако го направи утре,ще е вече минало :mrgreen: !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 дек 2014 00:18

GOLEADOR написа:Е,сякаш не виждаш,че не ние искаме да се мерим с Лудогорец за каквото и да е било,те все пак са проект на един олигарх и ще си заминат заедно с него.Те посягат към миналото ни и натякват,че са най-добрия български отбор в ЕКТ.Ти как би отговорил на тази лъжа?Ако е като сравниш техните успехи с постиженията на ЦСКА,в какво точно ни обвиняваш?Както казват китайците:„Който владее миналото, той владее и бъдещето. Koйто владее настоящето, владее миналото.“ !

Ти не спря да повтаряш това, сякаш упоен от звученето на израза..заминават си..Ами да, заминават си..те не са от София, не са отбор на партията-майка, заченат в грях и продължил съществуването си в грях. Разград не е София-да.Там хората си нямат джамия в центъра на града, което не пречи да ги наричате турци. В София имате, имате и синагога в центъра... тогава турски евреи ли сте ?!?
Не спряхте заради една снимка да се подигравате, а не виждате себе си...фенове милЬОни, които не могат да напълнят 20 000-ден стадион, в центъра на ГРАДА, пълен със селяндури!
Владеели били миналото... смешници!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 дек 2014 00:20

BRF написа:И все пак за русенския колега има само тук и сега :lol: !Дано ти прочете скоро мнението,че ако го направи утре,ще е вече минало :mrgreen: !

dunavfc написа:Изпъкването на исторически събития, вместо приемането на реалността, говорят, че някой има комплекси от действителността ;)
Това е все едно някой германец да ми каже, че Германия е по-развита и добра страна за живеене от България в момента и аз да му отговоря, че видиш ли, преди няколко века назад, България е била на 3 морета, еди си колко кв. км. и сме били голямата работа, само, че какво ме топли мен тоя факт, когато страната ми е последната дупка на кавала ?

Ето, какво съм написал по темата. Някъде да съм споменавал имена на отбори ? Да съм конкретизирал към някого ? Това, че пръв се почувства засегнат фен на ЦСКА, не е моя вина. Ако беше фен на Лудогорец, щях да му отговоря по същият начин.

А, до това, кое има най-големите успехи в Европа е субективно. Скоро с теб си говорихме за регламента на КЕШ и ШЛ. Да, вие сте били на 1/2 в КЕШ, но за мен този турнир не може да се сравнява по трудност с ШЛ. Но, това пак казвам е субективно.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 дек 2014 00:26

dunavfc написа:

BRF написа:И все пак за русенския колега има само тук и сега :lol: !Дано ти прочете скоро мнението,че ако го направи утре,ще е вече минало :mrgreen: !

Ето, какво съм написал по темата. Някъде да съм споменавал имена на отбори ? Да съм конкретизирал към някого ? Това, че пръв се почувства засегнат фен на ЦСКА, не е моя вина. Ако беше фен на Лудогорец, щях да му отговоря по същият начин.

Ама какво те кара да си мислиш ,че съм засегнат?Не приемам,че историята не е важна!Не приема,че раждането на децата ми е миг от миналото,което не е важно!Не приемам,че влюбването в жена ми е не е важно!Не приемам това,че България е била на три морета е маловажно,не приемам че хората дали си живота за Свободата ни са минало не заслужаващо уважение!Ако наистина живееш за момента,ти си щастливец,но най-вероятно си и тотален егоист!

Върни се в “Лудогорец”