Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Tommi » 12 дек 2014 21:10

FLANKER написа:Така е Кашчей .Мисля да се откажа да споря с тях в скоро време.Достатъчно" заработих "от Кремъл... 8-)
П.П.Смешното в случая е ,че нищо не споменават за наглото вмешателство на "западняци" във вътрешните работи на България.Последния пример е с онова недоносче-френският посланик.Това не са си позволявали дори съветските лидери! Да ги запитам Господата- колеги: България суверенна държава ли е и ,ако отговорът е да,нека да се обосноват.

За кой става въпрос? За онзи, който изкара част от проблемите на съдебната система ли? Не е хубаво да върши такива неща, по-добре да си затваряме очите и да се правим, че всичко е наред. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 дек 2014 21:20

Tommi написа:
FLANKER написа:Така е Кашчей .Мисля да се откажа да споря с тях в скоро време.Достатъчно" заработих "от Кремъл... 8-)
П.П.Смешното в случая е ,че нищо не споменават за наглото вмешателство на "западняци" във вътрешните работи на България.Последния пример е с онова недоносче-френският посланик.Това не са си позволявали дори съветските лидери! Да ги запитам Господата- колеги: България суверенна държава ли е и ,ако отговорът е да,нека да се обосноват.

За кой става въпрос? За онзи, който изкара част от проблемите на съдебната система ли? Не е хубаво да върши такива неща, по-добре да си затваряме очите и да се правим, че всичко е наред. :)

А кой е той? Дошъл от майната си държавата да ни оправя.Защо не си гледа проблема с черните във Франция? То да беше само той... ами онзи дебелак приличащ на дядо Коледа ,преди него(отново франсе),ами Уесли Кларк,Пардю,Боуън,Маккейн...да ме "прощават" тези ,които забравих.Ами Юнкер? За мен е срамно да се държат така с министър-председателя на страната ми:"Бойко ми е приятел от 200 години!" :o (следват целувки,и прегръдки,които засенчват едни други):o :shock: И за финал -потупване по здравия гръб на Бойко.
П.П.Томи ,ако българският посланик се "изяви" така в някоя от "братските цивилизовани държави",онези как ще постъпят според теб?Отново питам : България суверенна държава ли е?
Последна промяна от FLANKER на 13 дек 2014 00:18, променено общо 2 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 дек 2014 21:26

FLANKER написа:
Tommi написа:

А кой е той? Дошъл от майната си държавата да ни оправя.Защо не си гледа проблема с черните във Франция? То да беше само той... ами онзи дебелак приличащ на дядо Коледа ,преди него(отново франсе),ами Уесли Кларк,Пардю,Боуън,Маккейн...да ме "прощават" тези които забравих.Ами Юнкер? За мен е срамно да се държат така с министър-председателя на страната ми:"Бойко ми е приятел от 200 години!" (следват целувки,и прегръдки,които засенчват едни други):o :shock: И за финал -потупване по здравия гръб на Бойко.
П.П.Томи ,ако българският посланик се "изяви" така в някоя от "братските цивилизовани държави",онези как ще постъпят според теб?Отново питам : България суверенна държава ли е?

Вместо да си вземем забележка, че чужденци ни отварят очите за крещящи проблеми, ние се правим на тънкообидни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 дек 2014 21:29

Tommi написа:
FLANKER написа:
Tommi написа:

А кой е той? Дошъл от майната си държавата да ни оправя.Защо не си гледа проблема с черните във Франция? То да беше само той... ами онзи дебелак приличащ на дядо Коледа ,преди него(отново франсе),ами Уесли Кларк,Пардю,Боуън,Маккейн...да ме "прощават" тези които забравих.Ами Юнкер? За мен е срамно да се държат така с министър-председателя на страната ми:"Бойко ми е приятел от 200 години!" (следват целувки,и прегръдки,които засенчват едни други):o :shock: И за финал -потупване по здравия гръб на Бойко.

Вместо да си вземем забележка, че чужденци ни отварят очите за крещящи проблеми, ние се правим на тънкообидни.

Защо този не е изгонен? Не отговаряте на въпросът ми за суверенитетът на България.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 дек 2014 21:35

FLANKER написа:
Tommi написа:
FLANKER написа:
Tommi написа:

Защо този не е изгонен? Не отговаряте на въпросът ми за суверенитетът на България.

Абе.. един качествен западняк, че не му запомних името, на официална среща пусна ръка на Фандъкова, като и тя, и Мухобойко бяха доволни от този факт. Ако Бойко пусне ръка така на Мишел Обама....или на Ангела Меркел :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 дек 2014 21:43

FLANKER написа:Защо този не е изгонен? Не отговаряте на въпросът ми за суверенитетът на България.

Сидеров, ти ли си бе? :lol: :lol:
Не отговарям на въпроса ти, защото не го разбирам. Като сме суверенна държава трябва да се правим, че нямаме проблеми ли?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 дек 2014 21:45

Tommi написа:
FLANKER написа:Защо този не е изгонен? Не отговаряте на въпросът ми за суверенитетът на България.

Не отговарям на въпроса ти, защото не го разбирам. Като сме суверенна държава трябва да се правим, че нямаме проблеми ли?

Ясно. :(
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 дек 2014 21:56

Tommi написа:

Еми поне оплюй така от народен гняв, че пак са ни глобили за усвоени еврофондове по програма "Земеделие". За криво усвоени пари по време на мандатите Борисови. Нали много знаеше по телевизиите, че мнооооого нещо било усвоено. Е, на - новината е, че засега глобата е 60 млн. Още 250 висят над бюджета.
Ама Бойко за това, че по негов мандат се е случило нещо кофти, никога нема да каже. Даже и по СКАТ не го плюят вече. ПО ПФ ТВ развийш, ли... Пак медиен комфорт, пак замитане на говната под килима и ще чакаме друго правителство да вдига вой за неговото осиране.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Можем да съдим Русия за 200 млн. лв. заради "Южен поток"

Мнениеот v.r.s. » 12 дек 2014 21:58

fcb_bg написа:
v.r.s. написа:Истината е, че никой не се отказва от нещо, което ще му донесе добра печалба и ще е икономически изгодно.
Вероятно точно това е причината за отказа на Русия от ЮП, а България просто беше оправдание на Путин за това и за похарчените пари по него. Самият начин на обявяване на спирането на проекта беше недопустимо и целеше да унижи страната ни, това си беше атака и то не откъдето и да е, а от Турция. Заради това и Борисов беше прав, да не приема подобно отношение към нас и да се говори за суверенитета ни, от съседна Турция.
Чудя се защо "националиста" Сидеров не излезна с декларация или изявление срещу Путин, както постоянно го прави срещу посланици и западни политици. А може би за него всичко е в реда на нещата, след кото това идва от страна на Русия и Путин.

Путин даже си беше много прав за външната зависимост на страната. Колкото и да ти е обидно. За да ме убедиш в обратното, можеш да кажеш колко тежи гласът на България в ЕС, в ЕК, в ЕП и че не е верно как Маккейн за 3 часа е разяснил на българският министър-председател колко им бъркат плановете в Украйна с мерака си да строи Южен поток. И си е тръгнал. Само толкова стоя в страната за която казва, че е важен техен партньор. И после благоволи да поздрави Борисов от Щатите за спирането на потока.
А тъпотията на сегашния министър председател за идеята "газов хъб" в България не те ли обижда? Имаш ли си представа как ще се изсмеят в Брюксел след като им премине недоумението,след като прочетат тъпотията на Борисов?

Ние сме член на ЕС и като такива е нормално да се съобразяваме с решенията на ЕК, както го правят и останалите страни членки. За да тежи гласът на България е необходимо да имат тежест самите управляващи на страната, а не както направи Стойнев да предостави правата за преговорите за ЮП на ЕК и дефакто изключи възможността да бъдем страна в тях.
А Путин с изказването си, показа, че не е по-различен от изброените западни политици и се държи все едно сме членове на Съветският съюз, а не на ЕС. Както беше унизително да гледам Орешарски, с двамата сенатори, така е унизително да ми говори Путин за суверенитет. Аз също мога да попитам, кой е Путин, че да говори така за страната ми и като какъв се изживява, с какво си мисли, че сме му длъжни на него и на страната на която е президент? България е избрала да е част от ЕС и не е длъжна да се съобразява с Русия и президента и.
Колкото до "тъпотията на сегашният министър председател", ще видим какво ще стане, може пък тези от ЕК да се вържат на тъпотията и да одобрят идеята. Ако пък се окаже, че наистина в Черно море ги има залежите на газ и нефт, в размерите в които се говори, то тогава ЮП въобще няма да ни интересува и ще бъдем наистина независими от руските доставки. Това ще е най-добрият вариант и дано се осъществи.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 дек 2014 22:02

fcb_bg написа:
Tommi написа:

Еми поне оплюй така от народен гняв, че пак са ни глобили за усвоени еврофондове по програма "Земеделие". За криво усвоени пари по време на мандатите Борисови. Нали много знаеше по телевизиите, че мнооооого нещо било усвоено. Е, на - новината е, че засега глобата е 60 млн. Още 250 висят над бюджета.
Ама Бойко за това, че по негов мандат се е случило нещо кофти, никога нема да каже. Даже и по СКАТ не го плюят вече. ПО ПФ ТВ развийш, ли... Пак медиен комфорт, пак замитане на говната под килима и ще чакаме друго правителство да вдига вой за неговото осиране.

Това пък какво общо има? :roll:

Върни се в “Свободна зона”