BRF написа:dunavfc написа:Изпъкването на исторически събития, вместо приемането на реалността, говорят, че някой има комплекси от действителността

Това е все едно някой германец да ми каже, че Германия е по-развита и добра страна за живеене от България в момента и аз да му отговоря, че видиш ли, преди няколко века назад, България е била на 3 морета, еди си колко кв. км. и сме били голямата работа, само, че какво ме топли мен тоя факт, когато страната ми е последната дупка на кавала ?
Викаш,майната и на историята

!Дай да видим тогава какво е настояще и какво е минало!Миналата година,минало ли е?
Не, историята е важна в рамките на самочувствието на един човек, но историята не може да бъде претенция за нещо в сегашно време. Не можеш да излезеш и кажеш, че Лудогорец в момента бил еди си, какъв отбор, защото твоят отбор преди 100 год. бил направил еди си какво, не е сериозно просто.
Лудогорец е 3 пъти поред шампион на България, почти съм сигурен, че ще го стори и за 4-ти път, та кое е по важно за теб, като привърженик на ЦСКА, това, че ЦСКА е има успехи в миналото или, че основният ви конкурент за пореден път ще стане шампион. Аз, не знам, как топлят такива неща..