Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот Кашчей » 12 дек 2014 19:06

dominos написа:^^ Грешка - ЦСКА е единственият БГ отбор с успехи в ЕКТ. :P

Всеки има право на мнение.
За мен успех е спечелването на купа, за теб е отстраняването на Ливърпул. Възможно е успех да е и за 3 години да изиграеш само 4 мача в ЕКТ, като не спечелиш нито един от тях, а само отпаднеш. Докато неуспех е да изиграеш при трето участие 16 мача, да си първият български отбор спечелил победа в ТОЗИ формат на турнира, но не успял да елиминира Реал и Ливърпул.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dominos

Мнениеот dominos » 12 дек 2014 19:13

То ти можеш да кажеш, че и преди не е било турнир, а сега ВЕЧЕ е турнир. ;) Въобще можеш да си измислиш доста неща и да поставиш доста условности, само и само да изкараш едни отбор неставащ. Но фактите са че ЦСКА е най-успешният БГ отбор :!: :P
[rimg]http://i.imgur.com/Z8wudHV.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 дек 2014 19:27

dominos написа:То ти можеш да кажеш, че и преди не е било турнир, а сега ВЕЧЕ е турнир. ;) Въобще можеш да си измислиш доста неща и да поставиш доста условности, само и само да изкараш едни отбор неставащ. Но фактите са че ЦСКА е най-успешният БГ отбор :!: :P

Не знам защо си с нов ник и не ме интересува. За твое сведение, аз съм гледал тези мачове (които бяха предавани) и съм се кефил, че български отбор побеждава. Тогава не ме интересуваше как се казва отборът. Сега се кефя на Лудогорец, защото няма на кой друг наш отбор да го правя, по обясними причини (говоря за ЕКТ). Това, че вие сте айрян без мляко в момента не означава, че не трябва да се отдаде заслуженото на постигнатото от Лудогорец, така, както се отдаваше и на вашите постижения. За съжаление вие сте в миналото, славно, но минало, а човек живее с настоящето, което при вас никак не е славно.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
dominos

Мнениеот dominos » 12 дек 2014 19:30

Човек ако няма как да живее в настоящето, без да зачита и уважава историята си! А тя е показателна. ;)
Аз бях до тук с теб. Бий си се сам като вода в бряг. :P

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 дек 2014 19:34

dominos написа:Човек ако няма как да живее в настоящето, без да зачита и уважава историята си! А тя е показателна. ;)

Само с история живеят македонците и тези, които нямат нито настояще, нито перспектива в бъдещето.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
dominos

Мнениеот dominos » 12 дек 2014 19:35

Кашчей написа:
dominos написа:Човек ако няма как да живее в настоящето, без да зачита и уважава историята си! А тя е показателна. ;)

Само с история живеят македонците и тези, които нямат нито настояще, нито перспектива в бъдещето.

Къде казах, че трябва да се живее само с история? :oops: :P
Както казах - бях до тук с теП. 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 дек 2014 19:42

dominos написа:
Кашчей написа:

Къде казах, че трябва да се живее само с история? :oops: :P
Както казах - бях до тук с теП. 8-)

Виждам, че си дотук, но и продължаваш да ми отговаряш. Старата любов ръжда не хваща :mrgreen:

И да, вие живеете само с историята си. Когато няма какво да противопоставите в настоящето на Лудогорец, започвате с победите си отпреди 45 години.
То и Реймс, и Айнтрахт Фр. са играли финали за КЕШ, но къде са сега на футболната карта на Европа 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 дек 2014 23:24

Изпъкването на исторически събития, вместо приемането на реалността, говорят, че някой има комплекси от действителността ;)
Това е все едно някой германец да ми каже, че Германия е по-развита и добра страна за живеене от България в момента и аз да му отговоря, че видиш ли, преди няколко века назад, България е била на 3 морета, еди си колко кв. км. и сме били голямата работа, само, че какво ме топли мен тоя факт, когато страната ми е последната дупка на кавала ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 дек 2014 23:29

dunavfc написа:Изпъкването на исторически събития, вместо приемането на реалността, говорят, че някой има комплекси от действителността ;)
Това е все едно някой германец да ми каже, че Германия е по-развита и добра страна за живеене от България в момента и аз да му отговоря, че видиш ли, преди няколко века назад, България е била на 3 морета, еди си колко кв. км. и сме били голямата работа, само, че какво ме топли мен тоя факт, когато страната ми е последната дупка на кавала ?

Викаш,майната и на историята :? !Дай да видим тогава какво е настояще и какво е минало!Миналата година,минало ли е?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 дек 2014 23:37

BRF написа:
dunavfc написа:Изпъкването на исторически събития, вместо приемането на реалността, говорят, че някой има комплекси от действителността ;)

Викаш,майната и на историята :? !Дай да видим тогава какво е настояще и какво е минало!Миналата година,минало ли е?

Не, историята е важна в рамките на самочувствието на един човек, но историята не може да бъде претенция за нещо в сегашно време. Не можеш да излезеш и кажеш, че Лудогорец в момента бил еди си, какъв отбор, защото твоят отбор преди 100 год. бил направил еди си какво, не е сериозно просто.
Лудогорец е 3 пъти поред шампион на България, почти съм сигурен, че ще го стори и за 4-ти път, та кое е по важно за теб, като привърженик на ЦСКА, това, че ЦСКА е има успехи в миналото или, че основният ви конкурент за пореден път ще стане шампион. Аз, не знам, как топлят такива неща..

Върни се в “Лудогорец”