Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

valdes18
Контакти:

Левски с най-много фенове в България

Мнениеот valdes18 » 12 дек 2014 10:24

А нии сме сини фенове милиони...

Вижте на каква статисника попаднах:

[offtopic]http://www.sportonline.bg/fanbook/%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/[/offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот terata » 12 дек 2014 10:47

Djack_84 написа:
ralka_levskarka написа:
Djack_84 написа:
ralka_levskarka написа:Някой, който ще ходи в Овча Купел? Да се чакаме някъде? :?

Аз ще ходя с един приятел,ако искаш да се чакаме някъде.

Съгласна :)

Пиши на лично ако искаш и ще се уговорим.

[offtopic]Ей... и да идете на мача. Да се не отплеснете в некой хотел по пътя. ;) :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 дек 2014 11:46

Еее знаеш, че не съм такова момиче :mrgreen:
Викам да се организираме за НКП-то в Неделя. 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 дек 2014 12:10

ralka_levskarka написа:Еее знаеш, че не съм такова момиче :mrgreen:
Викам да се организираме за НКП-то в Неделя. 8-)

[offtopic]Е нема как да знам. :mrgreen: Има само един начин да се провери тая работа. ;) :lol:

ПП: Айде стига щуротии, че Модор шнЪ бие. :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 дек 2014 15:52

Как ще коментирате последните новини около клуба: отиването на проби на Божката в Торино и Манчестър, ролята на Гонзо при осигуряването на кинти, махането на онова недоразумение Амари и може би грешката, която ще направи Гонзо с пускането на Бедоя срещу Славия. Теренът ще е изключително грозен - 100про. Бедоя, ако е невъзстановен... Иначе дано Гонзо си е взел бележка - че трябва да тропне по масата понякога, а не да си мълчи. Ей го, каза: "Батков трябва...!" Направо го жегна по слабото му място - самолюбието на Мустака. Дали щеше да плати без Гонзо да излезе в медиите... Не знам. А, и друго: очаквате ли някой да не се върне от коледна ваканция? Не знам сега, като им плати парите, може ли да стане?

Надявам се, че слуховете за Амари и Крумов, че са пътници да са истина.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 дек 2014 18:28

И двамата не стават за нас. Особено Пацо Крумов :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 12 дек 2014 19:16

Един от най-богатите българи Огнян Донев отрече появилите се информации, че има апетити към Левски. Гонг засече фармацефтичния бос на Летище София. Той сподели, че е разбрал за появилите се слухове, но категорично се разграничи от тях.

„Няма такова нещо. Няма и какво да го коментирам. Мога само да кажа, че проектът на Лудогорец е добър и е хубаво да го подкрепяме“, лаконичен бе Донев пред Гонг.

"Всеки е добре дошъл. Огнян Донев е добре дошъл, всеки който има честно изкарани пари, е добре дошъл. Аз давам по 2-3-4 милиона на година, това никой не го отчита. Не е коректно зад гърба им да назовавам имена, но всеки който има сърце за спорта и честно спечелени пари, е добре дошъл“, коментира преди няколко дни Тодор Батков слуховете, че Огнян Донев може да помага на Левски, който има финансови затруднения.

Не знам защо, но ми се струва, че ние скоро бял ден няма да видиме, а дори напротив - ще затъваме все повече и повече. Много по-вероятно е да цъфне някое ново проектче подобно на Лудогорец, от типа на Тунджа Ямбол, Бдин Видин, Доростол Силистра, Янтра Габрово или нещо подобно без кой знае какви традиции в българския футбол. А защо не и да се появи чисто фирмено отборче на някое по-голямо предпиятие.

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 12 дек 2014 23:36

bilyaletdinov написа:И двамата не стават за нас. Особено Пацо Крумов :lol:

Те ако бяха само двамата банкет трябва да вдигнем :) пусните тема за селекцията за пишем поне там ;)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 дек 2014 23:37

Ами реално погледнато защо му е на един богат и успял българин да си набутва такъв таралеж в гащите? Трябва да си изключително болен или да си голям левскар, за да го направиш? Още с идването ти ще започнат проблемите. Наркосектора ще започне да ти извива ръцете за пари. В същото време ще трябва да им плащаш глобите. БФС-то, в което нямаш лоби ще си продължава да те цака по всевъзможен начин. Цяла клика мениджъри и легенди ще започнат да ти дават акъли как трябва да стават нещата, само защото те не са в клуба или обкръжението му. Атаките ot любителите на директивата е излишно да ги споменавам. Плюсовете са много повече от минусите и затова човек с честен бизнес и име няма да се захване с Левски :!:
Последна промяна от bilyaletdinov на 12 дек 2014 23:39, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 12 дек 2014 23:39

bilyaletdinov написа:Ами реално погледнато защо му е на един богат и успял българин да си набутва такъв таралеж в гащите? Трябва да си изключително болен или да си голям левскар, за да го направиш? Още с идването ти ще започнат проблемите. Наркосектора ще започне да ти извива ръцете за пари. В същото време ще трябва да им плащаш глобите. БФС-то, в което нямаш лоби ще си продължава да те цака по всевъзможен начин. Цяла клика мениджъри и легенди ще започнат да ти дават акъли как трябва да стават нещата, само защото те не са в клуба или обкръжението му. Атаките е любителите на директивата е излишно да ги споменавам. Плюсовете са много повече от минусите и затова човек с честен бизнес и име няма да се захване с Левски :!:

+1 ;)

Върни се в “Левски”