Стадион красавец за 11,5 милиона евро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: Стадион красавец за 11,5 милиона евро

Мнениеот mozart » 12 дек 2014 18:46

Този червеничкият да ми каже само кога за последна Армията е била пълна до последната седалка на мач в А група? Минимум 15 години са минали от тогава. Като обичат статистиката нека видят такава за домакинствата на Лудогорец в плейофите предния сезон. Естествено е интересът да слаб в мачове със слаби отбори. В плейофите ще е друго, а вие ще чакате Лудогорец, че да се понапълни Армията.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 12 дек 2014 18:54

mozart написа:Този червеничкият да ми каже само кога за последна Армията е била пълна до последната седалка на мач в А група? Минимум 15 години са минали от тогава. Като обичат статистиката нека видят такава за домакинствата на Лудогорец в плейофите предния сезон. Естествено е интересът да слаб в мачове със слаби отбори. В плейофите ще е друго, а вие ще чакате Лудогорец, че да се понапълни Армията.

Братко, аз с директивата отдавна съм престанал, то грам достойнство не има останало, само гледам да се поусещат ;) лошото е,че най-често се се излиза извън темите, ама, кво да ги прайм ...
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 12 дек 2014 18:55

mozart написа:Този червеничкият да ми каже само кога за последна Армията е била пълна до последната седалка на мач в А група? Минимум 15 години са минали от тогава. Като обичат статистиката нека видят такава за домакинствата на Лудогорец в плейофите предния сезон. Естествено е интересът да слаб в мачове със слаби отбори. В плейофите ще е друго, а вие ще чакате Лудогорец, че да се понапълни Армията.

Оправдания, оправдания, оправдания.
Кои сте вие, че да нямате уважение към противника и да не ходите на стадиона?
Оправдавате се като ученички, но е факт, че желанието и стръвта секнаха.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 12 дек 2014 18:56

rebelheartous написа:За Литекс и Лудогорец е идеален, да. За отборите с големи публики в Б-я е идиотско изобщо да се прокрадват такива идеи.

Защо ? Да не би стадионите на Левски, ЦСКА, Локото, Ботев да се пръскат по шевовете всеки път ? Стадионът на Мидтиланд е идеален за българските стандарти, повече не ни трябва. Ако всеки отбор имаше такава база, футболът ни щеше да е доста по-качествен...

Ето още един пример, който би бил перфектен за България. Стадионът на Йостерс(Швеция), капацитет 12 000.
Изображение
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 12 дек 2014 19:03

pesho_1913 написа: Ако всеки отбор имаше такава база, футболът ни щеше да е доста по-качествен...

Някой те е излъгал, хубав стадион предразполага, но не качеството невдига, все едно Марек и Хасково ще станат по-силни ако имат хубави стадиони. Левски като имат стадион с хубав терен, на който може да се играе футбол защо са толкова зле?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 12 дек 2014 19:07

Долно уйно написа:
pesho_1913 написа: Ако всеки отбор имаше такава база, футболът ни щеше да е доста по-качествен...

Някой те е излъгал, хубав стадион предразполага, но не качеството невдига, все едно Марек и Хасково ще станат по-силни ако имат хубави стадиони. Левски като имат стадион с хубав терен, на който може да се играе футбол защо са толкова зле?

Не знам, но някак си по-добре ще изглежда двубой на хубав терен, отколкото блъсканица на Тича, Бончук, Хасково и прочие. А за състоянието на Левски, тук отговор нямам :)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 12 дек 2014 19:16

Долно уйно написа:

От кога фактите са оправдания? Нямам какво да ти кажа повече. Сам ще видиш, каква ще е средната посещаемост в Разград в плейофите.
Аз съм от Микре Юнайтед

milka

Мнениеот milka » 12 дек 2014 19:49

JohnnieWalker написа:Дай боже да има и тук такива стадиони ! По-големи така или иначе рядко са необходими !

Специално за Славия нов стадион не им трябва :lol: една пейка ще е напълно достатъчно да се закове :mrgreen:

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 12 дек 2014 19:56

Долно уйно написа:

:idea: Първо- в неделя трябваше да се пътува до Испания, мисля не са малко пари и отпуск,че да го почваме от петък?!?!?.... :idea: и второ-ще се цитирам,че явно не е станало ясно: "Лудогорец е млад отбор на Голямата сцена и е логично да няма фенската маса на грандове с по 70-100 годишна история /благодарение на която имат доста привърженици и в други населени места, извън столицата/ , но все пак повече от други - с по-стара история, като Славия, Локо СФ, Литекс,ЧМ и прочее ; има нещо като демография на дадена област, където социалния статут е на едно от последните места в БГ ; не се взема под внимание броя на населението и възрастовата разлика за сравнение - над 2 мил. в София с преобладаващо население под 40 г. и Разград - 33 хил., застаряваща възрастова граница; Така че, опитвайте се да анализирате извън пристрастията си - полезно е! А иначе футболът е една игра, която би трябвало да предизвиква зрителски интерес и приятни емоции, а не антагонизъм и вулгарност! Задайте си въпроса" Къде сме ние и можем ли да направим нещо позитивно за тази игра?!?!?""...в тази връзка "грандовте" трябва да пукат стадионите си с по 50 000 зрители на мачове с Монтана и Хасково :arrow:
P.S. Колко бяха "милионите сърца" в ДОМАКИНСКИ мач на армията с/у Лок.Пд...не се мъчи,това е просто за статистиката ;) ...и нека не разваляме темите с излишни полемики - говорим за спортни съоръжения !!!
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 12 дек 2014 20:15

Не мога да приема, че няма нужда тук там да има и малко по-големи стадиони. Освен това повечето се базирате на посещаемостта от последните 1-2 години. Един стадион обаче ще бъде дом на дадения отбор поне в следващите 50-60 години, че и повече. Зашо Левски да не се нуждае от стадион за поне 30 000? Когато отборът игра 1/4 финал за УЕФА и в ШЛ не се ли пълнеше и Васил Левски и Георги Аспарухов? Няколко години след това, не се ли напълни за мачовете от ЛЕ? Не може сега понеже в години на финансов недоимък посещаемостта е по-ниска да се направи стадион за 10-15 хил. и примерно ако след 10-15 години отбора се е стабилизирал финансови и заиграе редовно в ШЛ или ЛЕ да се чуди къде да играе, защото интаресът към мачовете ще е поне 3 пъти по-голям от капацитета на стадиона. Ако ЦСКА също успее да се стабилизира, то и дербито ще си върне интереса и ще се посещава от поне 30 хил., че и повече.
За мен оптималният вариант е следният:
За Левски и ЦСКА по 30 хил. като дори варианта с общ стадион не е никак зле.
За Локо Пд и Ботев по 25 хил. също с вариант за общ стадион. Тези 2 стадиона може да са опция и за националния отбор.
В Бургас, Варна и може би Стара Загора по един стадион за 15 хил.
Всички останали по 10-12 хил., а в по-малки населени места и по-малки стадиони според нуждите.
Защо ли е изобщо тази тема, като повечето ни отбори нямат пари за нормално съществуване, ние нови стадиони им построихме.
Единствен вариант това до някъде да се осъществи е тези стадиони да бъдат построени от държавта и да си останат държавна собственост и след като ги дадат на клубовете да прибират половината от приходите от билети да речем. Но дори и това е много малко вероятно, така че оставане в мизерията е най-вероятния сценарии.

Върни се в “Футбол - Свят”