Крахът на земната цивилизация

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

scot

Re: Крахът на земната цивилизация

Мнениеот scot » 12 дек 2014 16:01

Обширна и философска тема но мен ме вълнува като част от необяснимото.Защо човечеството за пореден/сигурно последен/път върви към самоунищожението си?Защо не насочи потенциала си към развитие и разселване в необятния Космос?Ресурсите там са неограничени и войната като средство за решаване на конфликти /между нас/ще е излишна.Проумяваме го след ужасите на всяка война и продължаваме....пак към следващата.Докато не се затрием.Защо?Нали сме уникални създания.

ха,хах,хах,хах,хах!
понекогъ мноо се забавлевам.
Таз тема е от забавните.
Хората не са нищо повече от СЛАБОУМНИ И МАНИПУЛИРУЕМИ МАЙМУНИ!!!! СМЪРТ ЗА ТЕХ.
Как въобще малкото ти мозъче роди мисълта и се подаде на пропагандата, че ше КОЛОНИЗИРАМЕ КОСМОСЪ!?!?!?!?
Кур за органичния живот в условията на космоса. Щот там има вакуум, радияция и температули от минус безкрайност до милиони градуси по целзий.
И некво си там органично ше се адаптира и заживее в тез условия?!?!?!?!?
Сички космически програми са гиганско смукане на пари, надпревара на егота и създаване на далечна цел за масите с презункцията да не изколът управляващите, щот те нали така... сатурн....ала бала.
ЖИВЕЙ И СЕ РАДВАЙ НА ПРЕКРАСНИЯ ЖИВОТ В РАЯ И В ОБЯТИЯТА НА ПЛАНАТАТА ЗЕМЯ - МАЙКА. СЕГА!
Дъ силициевите инвейдърс рано или късно ше дойдат. Страхувам се само, че първата им работа ше е да разрушът АТМОСФЕРАТА. Щот им бави свръхпроводимстта, смущава им интернета и така ги кефи.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 12 дек 2014 16:23

Докато едни хартийки определят живота и съдбите на хората, дали трябва да говорим за заселване на космоса??? А това ще стане когато човешкият вид започне да поставя чуждите животи над хартийките наречени пари. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 12 дек 2014 16:40

icko65 написа:Обширна и философска тема но мен ме вълнува като част от необяснимото.Защо човечеството за пореден/сигурно последен/път върви към самоунищожението си?Защо не насочи потенциала си към развитие и разселване в необятния Космос?Ресурсите там са неограничени и войната като средство за решаване на конфликти /между нас/ще е излишна.Проумяваме го след ужасите на всяка война и продължаваме....пак към следващата.Докато не се затрием.Защо?Нали сме уникални създания.

1. Ако наистиан ни стане тясно, може да заселим Сахара, да създадем изкуствени острови в океаните, да светнем Индия, Китай, и Африка по въпроса що е кондом, и т.н. По-лесно и евтино ще е отколкото да се заселваме през 9 галактики в 10-та :)
2. Защо си мислиш, че се самоунищожаваме? Или просто ти е тъпо днеска?
3. Или пушиш нещо ново и не казваш?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 дек 2014 16:47

Бог да пази другите планети от човешко нашествие.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 дек 2014 16:50

Болен Левскар написа:
icko65 написа:Обширна и философска тема но мен ме вълнува като част от необяснимото.Защо човечеството за пореден/сигурно последен/път върви към самоунищожението си?Защо не насочи потенциала си към развитие и разселване в необятния Космос?Ресурсите там са неограничени и войната като средство за решаване на конфликти /между нас/ще е излишна.Проумяваме го след ужасите на всяка война и продължаваме....пак към следващата.Докато не се затрием.Защо?Нали сме уникални създания.

2. Защо си мислиш, че се самоунищожаваме? Или просто ти е тъпо днеска?

Защото човека и досега не е разбрал, че е част от една система и продължава да си мисли, че е над всичко и е над системата, въпреки всички шамари от природата. Затова.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 дек 2014 18:05

Балкански Орел написа:Естествено, че един ден човечеството ще е само далечен спомен и съвсем нормално, избиваме животните, серем на природата и т.н.
Незнам кога, но ми се струва че ще е скоро.Особено ако България загине.Не един и двама са казвали, че тази земя е свещенна, а признаците да изчезнем като нация и народ са много големи.

Айде стига македонски глупости .... земята ни била най-свещенна, българките най-хубави, българите най-умни, природата ни най-красива ...... като умре България и земята ще спре да се върти, едва ли не. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 12 дек 2014 18:37

Пълни глупости - едните много четете конспирации, другите много гледате телевизия. Планетата се е възстановявала от какви ли не катаклизми, та един биологичен вид ще я "съсипел". Природата винаги балансира, а хората са част от природата, те не я променят с действията си, както се насажда от какви ли не "професори". Колкото до хората - всеки един биологичен вид еволюира и се променя, а ако не може - изчезва. Ако не друго, то хората сме доказали, че можем да еволюираме достатъчно бързо - преди 100 години сме яли природни блага и неща, порастнали от земята, сега ядем химически продукти. За какво ни е почва или животински видове като в Япония вече правят кюфтета от лайна? Космосът го оставете - там няма какво да дирим и какви ресурси да взимаме.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 дек 2014 18:59

За последните 50 години с една трета са намалели видовете растения и животни на планетата. В Европа за последните 20 години изчезнаха около 17 000 вида растения и животни и всичко това благодарение на човека. започнаха да се появяват и мутации в флората и фауната. Едно нещо е факт, че хората извършват нечуван и невиждан геноцид спрямо всичко живо на тази планета. Който си мисли, че всичко ще се оправи ей така много се заблуждава. Не харесвам вицовете, но един ми е любим, че две планети си говорили и едната се оплакала на другата, че е завъдила хора, а другата е успокоила, че скоро ще и мине. Ако продължаваме така, не заслужаваме да живеем. По вредни и от най-вредния паразит ще се окажем.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 12 дек 2014 19:30

Не съм чел нищо от коментарите,но само се изненадвам,че може да има толкова много малоумници във форума?Пределно ми е ясно,че повечето участници в този форум са тотално "облъчени",но се очудвам на модераторите,които оставят подобни теми :o

Потребителски аватар
suburban

Мнениеот suburban » 12 дек 2014 20:05

Дааам.. Слънцето ще изгасне след около 4 милиарда години. Интересно ми е, Ние какво ще правим тогава...
[offtopic]:lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”