Екип на ЦСКА от къде да закупя ОНЛАЙН ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
valio_cska
- Контакти:
Екип на ЦСКА от къде да закупя ОНЛАЙН ?
От кой сайт мога да закупя онлайн екип на ЦСКА ?
Re: Екип на ЦСКА от къде да закупя ОНЛАЙН ?
В OLX,там напиши ЦСКА ще ти излезнат щом видиш фанелки по 22лв,там има телефон.
и В омлаин магазина на ЦСКА
-
valio_cska
- Контакти:
gergin написа:и В омлаин магазина на ЦСКА
Нищо няма бе нали гледам пълен резил аз искам от новите екипи да си взема смисъл анцузите където са
paro24 написа:Тук има даже спално бельо.
http://www.sportrespect.com/fenzona/fen ... tAodjn0ADA
Виж това я идея за коледен подарък към партньорка
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Не знам откъде можеш да си вземеш онлайн, но в този сайт от който са ти пуснали линк предлагат фланелките за 80 лв. На мен вчера ми пратиха от България за 60 лв. Затова по-добре се огледай и виж дали нямаш магазин на Спорт Депо в твоя град и пробвай ако са им останали бройки защото на мен ми казаха, че са силно ограничени засега и нова партида ще има след Нова година.

Видях, че са ти пуснали линк от някакъв сайт където продават фланелките за по 80 лв. Не ти го препоръчвам. Аз съм в чужбина и вчера от България ми пратиха фланелката закупена от Спорт Депо за 60 лв. Затова провери в сайта им дали просто нямаш техен магазин в твоя град и дали имат останали бройки. Иначе се надявам от официалния сайт скоро да влезят в час и да пуснат фланелките и там, но се съмнявам това да стане в близкия месец по простата причина, че онзи ден са казали на моя човек който ми купи фланелката, че количествата им са силно ограничени към момента и нова партида навярно може да се очаква след Нова година. Затова не се и връзвай на разни сайтове където ще ти влачат бог знае колко поръчката.

Старайте се да пазарувате единствено от фен-магазина.
ceBep написа:Старайте се да пазарувате единствено от фен-магазина.
Здравейте... искам да си закупя няколко артикула и предпочитам да го направя директно от фен магазина -онлайн но не намирам артикулите
Единият е новият календар за 2015г надявам се скоро да бъде добавен
А вторият е луксозната химикалка, която изчезна от сайто още преди 3 месеца.
Фен магазина на цска разполага ли с партньори из страната или франчайз магазини?Интересувам се за градовете Сливен-Ямбол или Стара Загора.
В сайта порт-директ който някой е дал по горе има химикалката но и искат 8лв в официалния сайт си беше 5
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.