ПП Регър - дефанзивният футбол също е изкуство,но пък в онзи сезон и Барселона,и Байерн имаха доволен брой положения,което говори за далеч от перфектно защитаване от наша страна.Един гол на "Моста" да бяха вкарали каталунците и свършваше всичко.За щастие не се случи!
Шампионска Лига - 2014/15
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска Лига - 2014/15
Факт е,че я спечелихме с много късмет и с "автобуса",но съдбата си беше наумила да ни върне това,което ни отне по един или друг начин през 2005,2007,2008 и 2009 г.Освен ако не страдате от загуба на памет,тия приказки за късмет и прочие можете да ги преустановите.
ПП Регър - дефанзивният футбол също е изкуство,но пък в онзи сезон и Барселона,и Байерн имаха доволен брой положения,което говори за далеч от перфектно защитаване от наша страна.Един гол на "Моста" да бяха вкарали каталунците и свършваше всичко.За щастие не се случи!

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Е подобни отбори не се удържат лесно, каквато и защита да имаш. Според мен и двата отбора бяха лимитирани до изсипвания и евентуални разбърквания в 90% от времето. Особено Барселона на реванша след втория гол само си я подаваха безцелно около наказателното.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- dreben23
- Контакти:
Владислав Стоянов попадна в идеалния отбор на груповата фаза на Шампионската лига
Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов попадна в идеалния отбор на груповата фаза на Шампионската лига на платформата "WhoScored ", която се базира изцяло на статистически данни за представянето на футболистите.
Стражът на разградчани и национал на България има оценка 7,60 за представянето си в двубоите в най-комерсиалния европейски клубен турнир.
Прави впечатление, че в този отбор липсва звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо. Лионел Меси е с най-висока оценка – 9,11.
В идеалния тим попадат още Дарио Сърна (Шахтьор), Сократис Папастатопулос (Борусия Дортмунд), Емир Спахич (Байер Леверкузен), Алекс Сандро (Порто), Коке (Атлетико Мадрид), Ясин Брахими (Порто), Еден Азар (Челси), Луис Адриано (Шахтьор) и Карим Бензема (Реал Мадрид).
Да му е честито!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- JackPackage
- Контакти:
Аз па да ви кажа че Ева на живо е още по-убава...аурата й се усещаше чак от противоположния сектор
(h)
Ае Челси - Леверкузен и Атлети - Шалке!

Ае Челси - Леверкузен и Атлети - Шалке!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Аз па да ви кажа че Ева на живо е още по-убава...аурата й се усещаше чак от противоположния сектор![]()
(h)
![]()
Ае Челси - Леверкузен и Атлети - Шалке!![]()
Арсенал не ги ли искаш за Атлетико.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- JackPackage
- Контакти:
Niksh0 написа:JackPackage написа:Аз па да ви кажа че Ева на живо е още по-убава...аурата й се усещаше чак от противоположния сектор![]()
(h)
![]()
Арсенал не ги ли искаш за Атлетико.
Те пак ще ги накажат с Барса или Байерн, като наказание че за N-та година не могат да си спечелят групата
Иначе са за предпочитане пред дугите инглизи и франчулята
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Ман. С, Арсенал и ПСЖ си е тежък жребии да видим с/у кои отбори ще се паднат!
Аз искам Шалке/Базел ама и миналата година ги исках Шалке на това ниво и оп Милан!
Яд ме е за Билбао защото в началото на сезона бяха доста зле сега се стабилизираха и опр. мисля че можеха дори да са 1-ви в група
с Порто и Шахтите ама отиват в ЛЕ като почват сезона слабо.
Аз искам Шалке/Базел ама и миналата година ги исках Шалке на това ниво и оп Милан!
Яд ме е за Билбао защото в началото на сезона бяха доста зле сега се стабилизираха и опр. мисля че можеха дори да са 1-ви в група
с Порто и Шахтите ама отиват в ЛЕ като почват сезона слабо.
-
sunscres92
- Контакти:
Доста силни отбори и от 1-вите и от 2-рите отбори.

Това са възможностите с кой отбор може да се падне всеки.
За мен най-късата клечка са Сити и ПСЖ. Като Арсенал и Ювентус са също доста опасни отбори. Според букмейкърите Реал и Байерн са с най-добри шансове за трофея, аз лично бих дал леко предимство на Реал, изненадващо е, че Атлетико е чак 6-ти с еднакъв шанс заедно с ПСЖ. Барселона, Челси и Сити са 3-4-5. Шахтиор- Базел и Шалке са удобните 2-ри отбори, докато Монако, Порто и Дортмунд в тази форма изглеждат по-слабите отбори, въпреки че Порто изглеждат солидни.

Това са възможностите с кой отбор може да се падне всеки.
За мен най-късата клечка са Сити и ПСЖ. Като Арсенал и Ювентус са също доста опасни отбори. Според букмейкърите Реал и Байерн са с най-добри шансове за трофея, аз лично бих дал леко предимство на Реал, изненадващо е, че Атлетико е чак 6-ти с еднакъв шанс заедно с ПСЖ. Барселона, Челси и Сити са 3-4-5. Шахтиор- Базел и Шалке са удобните 2-ри отбори, докато Монако, Порто и Дортмунд в тази форма изглеждат по-слабите отбори, въпреки че Порто изглеждат солидни.
- bilyaletdinov
- Контакти:
JackPackage написа:
Доста нагъл тип си
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- shotgun blues
- Контакти:

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]