Шампионска Лига - 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Шампионска Лига - 2014/15

Мнениеот rhaegar » 11 дек 2014 15:28

Почвате да се изтърквате с тоя автобус. Човек ще си помисли, че всички отбори се надиграваха с Барса и Байерн през 2012, а само Челси паркираха автобуса и видиш ли им вързало. Айде малко по-сериозно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 11 дек 2014 15:39

rhaegar написа:Почвате да се изтърквате с тоя автобус. Човек ще си помисли, че всички отбори се надиграваха с Барса и Байерн през 2012, а само Челси паркираха автобуса и видиш ли им вързало. Айде малко по-сериозно.

Искаш по-сериозно - добре - намери си и си пусни Челси и Атлетико Мадрид за Суперкупата на Европа - в този мач пролича ПЪЛНАТА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ като тактически умения на щвейцарския италианец :lol: Свободните пространства, които играчите на Челси оставяха на испанците бяха шокиращи.. И на какво се дължеше това - на желанието на Ди Матео да играе нападателно и градейки играта - нещо, което е далеч от разбиранията му.. Добре, нека не е ''паркиран автобус''.. КАТЕНАЧО повече ли ти харесва, защото точно това игра Челси и срещу Барса и срещу Байерн :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 дек 2014 15:41

smoothc написа:MCMXIII,аз вече ти и отговорих :)
Но,ако обичаш не измествай същността на темата,а коментирай написаното от мен по-горе.
"Прогреса на Бундеслигата","Бундеслигата vs Висшата лига","Активизацията на германските отбори в Шампионската лига"...забрави ли?
Ако не са Байерн Мюнхен и отчасти Борусия Дортмунд,то останалите германски отбори са меко казано...на едно(над) средноевропейско ниво и нищо повече!
Помниш ли дебюта на Тотнъм през сезон 2010-2011?

Кога, къде, защо е имало такива теми :shock:

Какво да ти коментирам глупостите?

ВЛ мачка Бундеслигата с:
Победи за Англия:13
Равенства:7
Победи за Германия:11

Бахти мачкането! С цели 13 победи срещу някакви си 11 загуби :shock:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 дек 2014 15:53

CSKA69 написа:
rhaegar написа:Почвате да се изтърквате с тоя автобус. Човек ще си помисли, че всички отбори се надиграваха с Барса и Байерн през 2012, а само Челси паркираха автобуса и видиш ли им вързало. Айде малко по-сериозно.

Искаш по-сериозно - добре - намери си и си пусни Челси и Атлетико Мадрид за Суперкупата на Европа - в този мач пролича ПЪЛНАТА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ като тактически умения на щвейцарския италианец :lol: Свободните пространства, които играчите на Челси оставяха на испанците бяха шокиращи.. И на какво се дължеше това - на желанието на Ди Матео да играе нападателно и градейки играта - нещо, което е далеч от разбиранията му.. Добре, нека не е ''паркиран автобус''.. КАТЕНАЧО повече ли ти харесва, защото точно това игра Челси и срещу Барса и срещу Байерн :idea:

Koй отбор тогава играеше по друг начин срещу Барса и Байерн, та само на Челси сипвате? Или понеже само те имаха класата и сработеността в защита и успяха е големия проблем? Не твърдя, че Ди Матео е топ класа като мениджър, но се възползва максимално от силните страни на отбора, който получи.
Добре че по времето на Еленио Ерера не е имало интернет форуми, че кой знае какво ще са писали за него.

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 дек 2014 15:57

MCMXIII,кое по-точно е глупост?
Аз ти говоря принципно,...откъде пък заключи,че това са теми?
Бахти мачкането! С цели 13 победи срещу някакви си 11 загуби.

Момент! Ако обичаш,чети по-внимателно това,което коментирам.
ако направим сериозно сравнение между представянето на Англия и Германия(от най-новия формат на турнира 2003-2004)...картинката няма да е особено приятна за за теб.

От сезон 2011-2012 до сега (когато Бундеслигата задмина по клубен коефициент Серия А),англо-германските сблъсъци са общо 31.А статистиката следната:
Победи за Англия:13
Равенства:7
Победи за Германия:11

Ти дори не се и досещаш,защо правя паралел от сезон 2011-2012 до сега :)
Дори и в най-силните години на Бундеслигата(в най-новия формат на турнира),английските отбори имат по-добри показатели срещу германските.
Ако искаш спокойно мога да изведа и ситуацията от 2003-2004 до 2010-2011,не е абсолютно никакъв проблем!
Но все пак е редно да се сравняват неща от обща платформа(защото до 2011-2012 Германия имаше 3 квоти),но и като цяло това не може да се тълкува като вид оправдание.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 дек 2014 16:01

Специално срещу Байерн тогава по друг начин играха: Дортмунд, БАТЭ, Реал М, Базел, Леверкузен и други. За Барса не зная :-)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 дек 2014 16:01

Крайно време е вече някой да измисли транспортна фирма "Мауриньо бус", как никой не се е сетил досега? :lol:

Но реджи е прав - Челси има Фабрито, а той не паркира автобусите никога, школували сме го. Не ви кефи Арсеналчето, ама всичките ви звездички от там идват- следващата пак ще е от тама. Венгер съм го признал за тренерче, квото щете да си викате - все ще вади некой талант за Барса или Челси и после гатанките да си го препишат за собствен. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 дек 2014 16:20

MCMXIII написа:Специално срещу Байерн тогава по друг начин играха: Дортмунд, БАТЭ, Реал М, Базел, Леверкузен и други. За Барса не зная :-)

Не ми се търси статистика, но доколкото имам спомен, Дортмунд ви надиграха само във финала за купата. За първенство паднахте два пъти, без да сте по-слабия отбор. Втория мач го помня, беше абсолютна тъпня и Дортмунд го измъкнаха с гол с рикошет, или нещо подобно. Мачовете с Реал бяха равностойни, Базел взе една случкарска победа и се качи на автобус №7. Единствения мач, в който наистина Байерн беше надигран, е втората загуба от Гладбах. Батета в тоя сезон не е имало.

Всички тука форумни експерти, журналя и прочие сволоч говорят за рейсове, сякаш перфектната игра в защита е нещо елементарно, с което отборите се "раждат", а не признак на класа.

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 дек 2014 16:32

rhaegar написа:
MCMXIII написа:Специално срещу Байерн тогава по друг начин играха: Дортмунд, БАТЭ, Реал М, Базел, Леверкузен и други. За Барса не зная :-)

Не ми се търси статистика, но доколкото имам спомен, Дортмунд ви надиграха само във финала за купата. За първенство паднахте два пъти, без да сте по-слабия отбор. Втория мач го помня, беше абсолютна тъпня и Дортмунд го измъкнаха с гол с рикошет, или нещо подобно. Мачовете с Реал бяха равностойни, Базел взе една случкарска победа и се качи на автобус №7. Единствения мач, в който наистина Байерн беше надигран, е втората загуба от Гладбах. Батета в тоя сезон не е имало.

Всички тука форумни експерти, журналя и прочие сволоч говорят за рейсове, сякаш перфектната игра в защита е нещо елементарно, с което отборите се "раждат", а не признак на класа.

Греда с БАТЭ :oops:

Да се защитаваш е по- лесно, отколкото да градиш. За това отборите дето са по- слаби, гледат да рушат.

Като говорим за тренери, тактики, шофьорски умения и т.н., вижте: Гуардиола дава съвети на отбор по ръгби :) :) :)

Може да е всичко, ама и от други спортове го търсят.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 11 дек 2014 17:35

MCMXIII написа:
rhaegar написа:

Греда с БАТЭ :oops:

Да се защитаваш е по- лесно, отколкото да градиш. За това отборите дето са по- слаби, гледат да рушат.

Като говорим за тренери, тактики, шофьорски умения и т.н., вижте: Гуардиола дава съвети на отбор по ръгби :) :) :)

Може да е всичко, ама и от други спортове го търсят.

+1

Не знам защо феновете на Челси са толкова чувствителни на тема как спечелиха единствената си засега Шампионска лига.. Никой не ''сипва'' на Челси, но на черното бяло не може да се каже - да, късметлийска и плод на окопна тактика е вашата единствена Ушата! Голяма работа - има много други тимове, играли страхотен футбол, но не успяли да я спечелят (примерно Монако 2004 г.) Питайте феновете на Интер дали им пука особено, че Ето'о игра бек в реванша срещу Барса..
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”