Шампионска Лига - 2014/15
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Шампионска Лига - 2014/15
С тоя антифутбол на Ювентус, нормално... 
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Хах.. интересеното е, че абсолютно никой (вкл. и аз) дотук не сложи в графата на фаворитите за трофея Барселона.. Въпреки, че за мен Луис Енрике влиза в профила по-скоро на Алегри и Блан като треньорски качества, потенциалът на каталунците е огромен и при добро стечение на обстоятелствата може да ни изненадат всички..

- Middlesbrough
- Контакти:
ZinedineZidane написа:С тоя антифутбол на Ювентус, нормално...
Добре , че се бъзикаш

Офтопик:
- dreben23
- Контакти:
Не можахте да биете Атлетико дори, у-у! Прав е Зинедин, но и моята Рома бяха същите антифутболисти!

Италия си е бая зле, ама като само продават и не купуват качество, така ще е!
Италия си е бая зле, ама като само продават и не купуват качество, така ще е!
Последна промяна от dreben23 на 11 дек 2014 13:50, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- ZinedineZidane
- Контакти:
Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:С тоя антифутбол на Ювентус, нормално...
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре , че се бъзикаш![]()
![]()
![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- dreben23
- Контакти:
Тая година се забеляза и друго- английските отбори се направиха на умрели лисици и това им донесе продължаване! 
Заблудиха ме доста, не всички де..
Заблудиха ме доста, не всички де..
***САМО ЦСКА!***
Смея да твърдя, че нямаше отбори, които да не са заслужили продължаването си в следващата фаза на турнира и определено най-добрите тимове в Европа ще се срещат през пролетта. Не мога да се сетя за човек, който да е прогнозирал, че Ливърпул ще отпадне от тази свръх елементарна група. Нещото, което се случва с този клуб е наистина позорно. След жребия се коментираше дали "мърсисайдци" имат някакъв шанс да вземат първото място от Реал, като често се пишеше за голямата разлика във финансовите възможности на двата отбора - тя е по-малка от 2.5 пъти. А разликата между Ливърпул и Базел, да не говорим за Лудогорец? Ливърпул е с повече от 5 пъти по голям бюджет от швейцарците и с повече 40 пъти по-голям бюджет от българите, а завършват с 1 точка пред тях.
Рома започна добре сезона, но последвалият срив позволи на Сити да се класира за следващата фаза на турнира. ПСЖ имаше големи шансове за първото място, но Барселона доказа, че е по-класният отбор. Атлетико Мадрид по-скоро излъга Ювентус за първото място, но въпреки това тимовете от Италия продължават да затъват все повече и повече. Не мога да се сетя за по-слаб сезон от този - 2 отбора в груповата фаза на ШЛ, един отпада, а другият се класира на второ място.
През този сезон е почти сигурно, че ще има няколко сблъсъка между силни отбори още през следващата фаза от турнира, тъй като десетте най-добри отбора в света продължават и са почти наравно разделени в двете урни:
Първа урна - Атлетико(6), Реал(1), Монако(14), Борусия(9), Байерн(2), Барселона(4), Челси(3), Порто(11)
Втора урна - Ювентус(8), Базел(16), Байер(12), Арсенал(10), Сити(7), ПСЖ(5), Шалке(13), Шахтьор(15)
С цифрите означавам относителната сила на отборите в момента според мен. Лично на мен ми се ще Монако, Порто, Базел, Байер, Шалке и Шахтьор да не играят помежду си, за да няма по-посредствени тимове на четвъртфинал.
Рома започна добре сезона, но последвалият срив позволи на Сити да се класира за следващата фаза на турнира. ПСЖ имаше големи шансове за първото място, но Барселона доказа, че е по-класният отбор. Атлетико Мадрид по-скоро излъга Ювентус за първото място, но въпреки това тимовете от Италия продължават да затъват все повече и повече. Не мога да се сетя за по-слаб сезон от този - 2 отбора в груповата фаза на ШЛ, един отпада, а другият се класира на второ място.
През този сезон е почти сигурно, че ще има няколко сблъсъка между силни отбори още през следващата фаза от турнира, тъй като десетте най-добри отбора в света продължават и са почти наравно разделени в двете урни:
Първа урна - Атлетико(6), Реал(1), Монако(14), Борусия(9), Байерн(2), Барселона(4), Челси(3), Порто(11)
Втора урна - Ювентус(8), Базел(16), Байер(12), Арсенал(10), Сити(7), ПСЖ(5), Шалке(13), Шахтьор(15)
С цифрите означавам относителната сила на отборите в момента според мен. Лично на мен ми се ще Монако, Порто, Базел, Байер, Шалке и Шахтьор да не играят помежду си, за да няма по-посредствени тимове на четвъртфинал.
Paralel написа:Смея да твърдя, че нямаше отбори, които да не са заслужили продължаването си в следващата фаза на турнира и определено най-добрите тимове в Европа ще се срещат през пролетта.
За мен Шалке и Монако не трябваше да продължават, но един сляп съдия и тоталната неадекватност на АВБ помогнаха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

CSKA69 написа:ПСЖ и Ювентус ги отпишете от сметките най-вече заради неадекватните им треньори - и Лоран Блан и Масимилиано Алегри са ПОСРЕДСТВЕНИ треньори, които при по-напечен сблъсък просто спичат (който днес е гледал Барса и ПСЖ ще разбере за какво говоря; Алегри зесега го покрива добрата класа на играчите в Юве)
Съгласен съм. Въобще не искам да поставям под съмнение, че Барселона е по-класният отбор от ПСЖ, но това не означава, че трябва да ги улесниш максимално и да им подариш мача, а и отделно се видя, че са съвсем преодолими в тази им форма. Никаква тактическа промяна на предсказуемото 4-3-3. Играчи като Ибрахимович, Кавани, Тиаго Силва, Давид Луиз и Мота са с гарантирано титулярно място независимо от формата им. Отделно с Матюиди ще противодейства на пресата на противника, а Пасторе ще бъде запазен за рендетата от Гинган и тежкия им терен, с две думи пълни глупости. Смяната на Верати с Пасторе, а след това и на Матюиди с Лавеци вече преля чашата.
- dreben23
- Контакти:
В интерес на истината така може да се обезсмисли и още повече интригата за челото като се замисли човек, но големите са под сериозната закрила на Юнеско, да речеш, че ще изчезнат, така че всякакви промени в схемата ще бъдат само и единствено в тяхна полза, но пък щом е ШЛ требе да участват само шампиони, така де - Лудогорец да може да си влиза директно в групите без да минава квалификации!
Това не са урните за следващия сезон бе, стига сте лъгали хората!
Последна промяна от dreben23 на 11 дек 2014 14:37, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***