Акция срещу черното тото, разпитват футболисти

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

soundmax
Контакти:

Re: ИЗВЪНРЕДНО: Държавата удари "черното тото"!

Мнениеот soundmax » 10 дек 2014 21:09

Оставете ги Буферите, въпреки че те не биха се спрели да пишат глупости ако бяхме на тяхно място в момента- те са се доказали, че живеят само да се заяждат с Ботев, че чак са стигнали до там постоянно ни пишат из форума и просто ви моля - НЕ ПОЧВАЙТЕ ДА ПРИЛИЧАТЕ НА ТЯХ !
Тяхното грозно и заядливо поведение нека си остане типично тяхна черта, аз лично съжалявам че пиша за тях и се надявам да е за последно. За мен подкрепата към любимия ми отбор не е в това да се подигравам и осмивам другите !
Аз никога няма да пожелавам на никой отбор да бъде закрит,заличен, изгонен ..... и какво ли не писано по адрес на моя любим отбор. Ами ако вземат се изгонят всички отбори за които сте писали, да ви питам с кой ще играете в А група ? Какъв Футбол ще имаме ( не че и сега е кой знае какво) ?
Бих се радвал истински ако всеки отбор намери силни спонсори за да се изградят добри бази и стадиони, да се вдигне нивото на футбола в първенството ни, и бих се радвам "феновете" да се кротнат и да почнат да се пълнят стадионите с публика (даже и да не са фенове ама ще носят пари за клубовете) която да е спокойна, че на края по време или преди мача няма да бъде свидетел на дебилски изпълнения на ултраси ! Именно грозните сцени мен лично ме отблъснаха преди години да ходя по мачове, както и това, че ако кажеш от кои отбор си бъди готов за бой ! Омръзна ми на мен и на още много хора за това останаха една шепа хора по стадионите, които се мислят за супер мега яката агитка от 2-5000 човека - СМЯХ !
И по темата - Дано хванат всички замесени в уговорени мачове из всички отбори, защото съм далече от мисълта, че в нашето първенство няма отбор, които не се е продал и не е участвал в тези схеми !!! И дано наистина има резултат от тази акция и се удари най-вече БФС и перуката !
Дано няма последствия за самите отбори заради продажните им собственици и футболисти !
Последна промяна от soundmax на 10 дек 2014 21:11, променено общо 2 пъти.
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 дек 2014 21:09

Yellowfan написа:
Кашчей написа:Да питам ли що толко трудно играете срещу Левски, с треньори левскари?

Питай въпросните треньори левскари.
Ако мислиш че в тая работа има замесени пари,начи си много спрел...

Ми те нали тия, които играят и разпитват. Аз не прочетох да са викали редови фен на Ботев или Локомотив, за да дава показания за фенските си предпочитания. Или когато Коко урежда мачове е гадно и престъпно, а когато Ботев играе Еленино хоро срещу Левски е ..питай тренера..ми аз това питам, ама няма как тренера, та затова питам тези, които обвиняват другите!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 10 дек 2014 21:10

Aз още вчера го казах :lol:
Футболът като цяло е черно тото, корупция,допинг и ако наистина претендирате, че сте наясно с процесите в играта, няма какво толкова да ви учудва.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 10 дек 2014 21:10

Нежния да запази час при акушер-гинеколог на Императрица Костадинка. Като излезе от затвора да го прегледат за нежелана бременност!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 дек 2014 21:11

Да си повторя поста, отпреди 2-3 страници:
Знае ли някой от вас какво ВСЪЩНОСТ е черно тото, и какво реално се разследва?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 дек 2014 21:12

Кашчей,
Овчата глава от година и половина не е левскар. Не помниш ли?

Потребителски аватар
Yellowfan

Мнениеот Yellowfan » 10 дек 2014 21:14

Кашчей написа: а когато Ботев играе Еленино хоро срещу Левски е ..питай тренера..ми аз това питам, ама няма как тренера, та затова питам тези, които обвиняват другите!

Ми да ги питат бе, кво питаш мен!Като съберат доказателства за залагания от лица с инициали М.С. В.В (Офчи), Цв.В.Тара или техни подставени лица в азиатски букмейкърски къщи за точни резултати на мачовете Ботев-Левски,да дойдат и да ги разпитват,бахги...

Истината за тея мачове е че всичко си беше една мълчалива договорка за това Ботев да НЕ играе футбол в София,за да се помага на Подуене. Нека докарат Мъди от Овчистан и да го разпитат...

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 10 дек 2014 21:15

И ся кво правим без затворника-император :lol: :)

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 10 дек 2014 21:18

STENLI написа:И ся кво правим без затворника-император :lol: :)

Ние си играем за купата, за вас не знам :) :) :)

Потребителски аватар
Yellowfan

Мнениеот Yellowfan » 10 дек 2014 21:19

Ivan-LPFC написа:Ние си играем за купата, за вас не знам :) :) :)

Я играете, я заминавате в А окръжна, не се знае на тоя етап...
Така като гледам как вървят нещата, ше изядете толкова яко дърво че има да се съвземате следващите 5 години минимум...

Върни се в “Футбол - България”