Шампионска Лига - 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Шампионска Лига - 2014/15

Мнениеот dreben23 » 10 дек 2014 18:25

Ъхъ, момчета сте вие. Аз съм голям мъж за женене вече! :)
Кво се смееш, ела ми на гости да видиш не съм ли вътре в нещата! :lol: Седем точни така се ловят мислите, без да си в нещата нищо не става, мили деца, влагаш сърце и душа, два анатомични органа отсъстващи у вас. :( Или осем мача от джакпота, ела ги хвани да видя как ще ги хванеш, тогава говорете с мен на тема футбол. :) Толкова сте боси, че не е истина просто.
Аз квото и да правя, винаги съм яко в нещата, ако не вярвате заповядайте на гости да изпием по една ракия, ако не ви изхвърли бащата с парцалите, ще напуснете сами, гаранция ви давам, а знаете, че в прогнозите ме бива! :)

Мога да ви приемам и по график, но таксувам на час, кой е първият? Ще гледаме мачове, ще пием ракия и ще коментираме фаулове, засади,, тъчове, треньори, тактики, мактики, че и спящи футболисти на резервните скамейки по време на мач дори! :) Ако разбира се, издържите няколко часа или минути в присъствието на бащата, браточките или сестрата, или цялата фамилия взета заедно, ние сме гостоприени хора.
И ще видите какво се вика наистина луди хора! :lol: :mrgreen:

Отдавна имам сериозни планове свързани с негово участие, поне да ги осъществя, да видим кой ще ми каже, че съм луд тогава, щото не е виждал по-луд! :mrgreen:
Нямате си най-малка представа какво ви чака, тука вече ме напушва много, много смях, щото аз знам кво ви чака...купони до сутринта и мачове! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 10 дек 2014 19:34

dreben23 написа:...влагаш сърце и душа, два анатомични органа отсъстващи у вас.

Повече трансплантации на души трябва, ама никой го не дарява този анатомичен орган, пуст да опустее :lol: :lol: :lol: :lol:

dreben23 написа:Пак говорите против Арсенал, но Арсенал си има и резерви! :) Минимум сме на полуфинал според мен при такива левашки отбори дето се класираха. :)

Облог за полуфинала-минимум на Арсенал?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 дек 2014 19:47

Дребният е прав. Особено вторият гол на Рамзи (третият в мача общо) съм убеден, че беше уговорен. В близките 7-8 метра нямаше никой до него, беше абсолютно непокрит. Нямаше какво да напарви, освен да я ритне във вратата ..... :)

haha

Мнениеот haha » 10 дек 2014 21:00

...
Последна промяна от haha на 10 дек 2014 23:39, променено общо 1 път.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 10 дек 2014 23:32

Жалко за Рома, много изпуснаха...

Моя Юве поне ще се нагуши с кинтите :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 дек 2014 23:37

storm написа:Жалко за Рома, много изпуснаха...

Моя Юве поне ще се нагуши с кинтите :mrgreen:

Рома са нищо повече от средно силен отбор, имат точно един играч или поне днес имаха един - Жервинио, всичко друго беше паника. Сити без 5-те най-силни играча ги надиграха спокойно.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 10 дек 2014 23:44

Браво на Сити,лека-полека придобиват рутина в Европа! Добре,че продължават,та да не се концентрират изцяло върху ВЛ,че щеше да е кофти за Челси :oops: 8-) Иначе има готини втори отбори,може да стане яко миш-маш на 1/8-финалите :)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 дек 2014 23:48

За Челси е добре, че Сити продължава. Лично аз предпочитах Рома да продължи, но чак толкова не ми е важно.

ПСЖ имат още хляб да ядат, но талантът е налице. До две-три години ще я спечелят, просто им трябват повече играчи, които имат на идея за какво става въпрос в тоя турнир.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 дек 2014 23:49

rhaegar написа:За Челси е добре, че Сити продължава. Лично аз предпочитах Рома да продължи, но чак толкова не ми е важно.

ПСЖ имат още хляб да ядат, но талантът е налице. До две-три години ще я спечелят, просто им трябват повече играчи, които имат на идея за какво става въпрос в тоя турнир.

Много мразя ПСЖ, адски противен отбор сами, особено онзи палячо Ибрахимович, но си прав малко по-малко започват да се издигат и е въпрос на време, да кажем не да спечелят, но да направят доста силен сезон в ШЛ

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 дек 2014 23:55

На мен пък ми харесват, а Златан е големец. Просто проблемите при тях са в липсата на опит в турнира, както при футболистите, така и при треньора. Като се поотракат още някой сезон, ще са реален претендент. За момента единствено Давид Луис от целия им отбор май е вдигал купата, а повечето май и на 1/2 финал не са били. Като добавим и адски куция късмет на Ибрахимович в турнира, им се натрупва множко :lol:

P.S. : забравих Максуел.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”