Треньорът на Палермо хвали Ивайло Чочев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Re: Треньорът на Палермо хвали Ивайло Чочев

Мнениеот Taz » 10 дек 2014 17:21

Аха, значи като си бил футболист 7 години (ако си бил футболист изобщо), разбираш повече тая игра и от Джузепе Якини, който между другото е бил 20 години футболист (халф и то в Серия А) и е треньор от 14 г. Точно от Якини Чочев трябва да попие и ако продължава със своето трудолюбие го чака хубава кариера в едно от най-силните първенства на планетата.
Страхотен довод евала. Аман от "професионални" мнения. В БГ е пълно с разбирачи и от футбол и от политика, ама нямаме нито едното от двете.
Хвани се стегни и давай адекватни мнения, а не само хейт ;) .

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Треньорът на Палермо хвали Ивайло Чочев

Мнениеот dreben23 » 11 дек 2014 13:26

Моите са си напълно адекватни, г-н Якини. Но за жалост само моите. :cry:
Нито съм казал, че не го чака страхотна кариера, нито нищо. А и словосъчетанието "поне засега" не видяхте ли, г-н Якини, че малкото ви име не е за пред този форум, че е пълен с расисти! : :)

Затова ви хейтвам редовно и подред, защото мненията ви са изключително неадекватни, ама кой да се сети! :mrgreen:

Живи и здрави, правете си бъзиците с г-н Мауриньо, който между другото го гонеха и от физическо едно време, че се опита да влиза с автгобуса в час! Бай дъ уей, мосю Мауриньо е завършил втората моя професия, преди да стане треньор на любимия ми Порто, но той се дипломира един випуск след мен! :)

Всичко мислите, че са шеги, а аз си ви казвам истината, само че вие няма как да я знаете тази истина, затова ме напушва на смях! :)

Бил съм и съм тренирал в преспите, моето момче, първите ми калеври бяха Чардафон Габрово, подарени ми от най-добрият български вратар всички времена, за който едва ли сте и чували- Станко Динев се казва той, дългогодишен играч на родния Родопа (Смолян), питай татко си ако искаш, но такива вратари кат бат Станко да ми е жив и здрав, бяха пренебрегвани от медии и всичко, по това време калеври нямаше, пари нямаше, следващите ми бяха 300 лв, купени с триста зора от магазин "Диадора" в Пловдив- другаде калеври нъц ше найдеш! :)

Мислиш ли, че щом помня такива подробности от личния си живот, няма да помня дали съм играл футбол или не, как мислите, г-н Якини? :) Няма да забравя никога- какъв дъжд ядох, че направих грубата грешка да тичам за стадиона от вкъщи с екипа за тренировка, без да си взема и други дрехи- след това тренировката ти трае два часа и половина на дъжда с гръмотевици, прогизваш до петите и се прибираш дома вир-вода! :lol: Г-н Якини, докато моите съотборници ядяха в стола закуска и обяд, аз карах с бутилка чай деня и препечени кенинки от мама, че друго не може да си позволи?
:cry:

Ако мислите, че футболист се става с дрънкане само и без зор, се лъжете, драги ми г-н Якини!

А знаете ли, че треньорът ми да е жив и здрав Пената ( името е просто съвпадение), поиска от мой познат теле, за да се запише да тренира футбол, но не този в скобичките посочен от вас? :) Какво знаете вие г-н Якини изобщо за футбола?:lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”