Със сигурност всичките приказки за уговорени мачове и т.н. са от времето на Динев /ако се докаже нещо/, но в медиите упорито се тиражира, че са замесени и сегашни футболисти и мачове от този сезон
 Със сигурност всичките приказки за уговорени мачове и т.н. са от времето на Динев /ако се докаже нещо/, но в медиите упорито се тиражира, че са замесени и сегашни футболисти и мачове от този сезон  
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
 ? Добре, че се отървахме от Динев, интересно ще ми е да видя тия които го защитаваха какво ще кажат.
 ? Добре, че се отървахме от Динев, интересно ще ми е да видя тия които го защитаваха какво ще кажат.soccerav написа:Камбуров видях, че е привикан? Добре, че се отървахме от Динев, интересно ще ми е да видя тия които го защитаваха какво ще кажат.
 Айде Кокииич ще ти дойдем на свиждане
 Айде Кокииич ще ти дойдем на свиждане 

Това е България, това разследване докато даде резултат, тия футболисти ще са по на 60
 Това е България, това разследване докато даде резултат, тия футболисти ще са по на 60 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта