Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г.

Мнениеот Vladislav » 09 дек 2014 18:21

Аз не виждам със какво точно Старокин и Бандаловски са по- добри от нашите бекове в момента. Освен това имаме три крила, които до момент са отбелязали повече от половината ни голове. Може би ни трябва централен защитник. Със схемата която играем това ни е много важен пост и Котев за момента със стабилността и опита си е незаменим. Може би ни трябва един централен нападател. Не го знам Смирнов (името му радва) що за стока е. Сега ще кажете за Наско Илиев. Хубаво, ама той си беше мърда. Да вкараш 6-7 гола в Б група срещу изпадналяци като Спартак, Верея и прочие не е голям подвиг. Все си мисля, че ако всички в отбор ни са здрави, не само имаме боеспособен отбор, ами и нелоша скамейка. Четиримата които взехме есента ( Курьор, Клок, Марчин и Стенио) са си попадения. Важното е да се направи една хубава подготовка и на първо място да се направи някаква инвестиция в терена и стадиона. Защото тези футболисти заслужават да ни радват на хубав терен.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 дек 2014 19:59

Vladislav написа:Аз не виждам със какво точно Старокин и Бандаловски са по- добри от нашите бекове в момента. Освен това имаме три крила, които до момент са отбелязали повече от половината ни голове. Може би ни трябва централен защитник. Със схемата която играем това ни е много важен пост и Котев за момента със стабилността и опита си е незаменим. Може би ни трябва един централен нападател. Не го знам Смирнов (името му радва) що за стока е. Сега ще кажете за Наско Илиев. Хубаво, ама той си беше мърда. Да вкараш 6-7 гола в Б група срещу изпадналяци като Спартак, Верея и прочие не е голям подвиг. Все си мисля, че ако всички в отбор ни са здрави, не само имаме боеспособен отбор, ами и нелоша скамейка. Четиримата които взехме есента ( Курьор, Клок, Марчин и Стенио) са си попадения. Важното е да се направи една хубава подготовка и на първо място да се направи някаква инвестиция в терена и стадиона. Защото тези футболисти заслужават да ни радват на хубав терен.

Ами как да кажа,мисля си че почти никога не може даден отбор да разполага с наличните си играчии по всяко време.ВИНАГИ липсват някои по различни причини.Ето например за ЦСКА не можем да сглобим халфова линия,която да противодейства успешно.А не е да нямаме халфове.С нашата нова постройка ще ни трябва поне още един класен поне колкото Стенио халф.За бековете-ами ако Сашко отиде някъде и Станчев заиграе там,оставаме съвсем без пейка/същото важи и за централен защитник/.И накрая ако приемем че Бакари се завърне без никакви проблеми и заиграе на 100%,кой ще играе примерно в шестият мач след започване на новата част?Защото Бакари ще има 5 картона до него момент/и това самоо в случай че не го споходи нова контузия-пу-пу/.Значи нещата ги виждам така-един поливалентен бек/да може да играе добре и в двете зони/,един ЦЗ тип Котев,един халф и един ЦН-голаджия.Тези инвестиции ще си струват единствено ако влезем в пърите 6.Иначе даже и тези които имаме са много за втората шестица.И като някой спомена лампи на терена заради изискването на БФС/или някой друг,няма значение/,дали няма да се наложи домакинските мачове да се играят в Каварна?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 15 дек 2014 11:16

4MVN написа:Първият трансфер .
Сашо Александров в Левски от зимата .Това е на 99% сигурно.

Май ще излезе вярно. Сашо и Димо Атанасов са първите напускащи.
http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D1%81%D0%B0%D1%88%D0%BE-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D1%80%D0%B0/

И за двамата съм "за". Дано да им се намерят качествени заместници. Според мен най-важното е да се вземе още един защитник от нивото на Котев и Венков, който да оформи тройката.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 15 дек 2014 11:32

Ако ще играем 3-6-1 оттук нататък, ни трябват централен защитник, халф и крило (след като Димо напуска и така или иначе не беше адекватна конкуренция на Коконов, Райков и Курьор). Очаквам и Николов да напусне също -- договора му изтича, Китанов се връща, а Христов е напълно приемлив избор за трети вратар. Т.е., да се получи нещо такова:

3-6-1:
Китанов/Пиргов/Христов
Станчев/нов -- Котев/Атанасов -- Венков/Сталев
Стенио/Паланков
Клок/Дани -- Буркхардт/нов
Курьор/нов -- Божилов/Расим -- Коконов/Райков
Бакари/Манолов/Петков

Нападатели имаме предостатъчно за всички формации. При 3-5-2 Божилов става четвърти нападател, а Буркхардт се конкурира с Бекир за мястото на атакуващия халф. При 4-2-3-1 издишаме, тъй като в момента имаме само два бека.

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 15 дек 2014 12:10

Крайно време беше Сашко да си тръгне, много ядове ни създаде това момче , но въпреки всичко УВАЖЕНИЕ към него ;)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 дек 2014 14:08

Черно море взима трима нови

"Черно море ще привлече трима нови футболисти през зимната пауза, научи Гонг. Въпросните играчи ще бъдат защитник, халф и нападател. Полузащитникът почти сигурно ще бъде с подчертани офанзивни функции.

"Моряците" се събират за старта на подготовката си на 7 януари. Тази седмица трябва да стане ясно къде ще протече тя и колко контроли ще изиграе отборът през зимата.

Със сигурност сред футболистите, които ще започнат подготовка през новата година няма да бъде десният краен бранител Сашо Александров.

Неговият договор изтича в края на тази година. Много е вероятно Александров да се завърне в Берое, откъдето бе привлечен в Черно море преди няколко години. Пред Димо Атанасов също се очертава друго бъдеще."

http://chernomore.gong.bg/bg-football/a ... ovi-309161

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 дек 2014 16:21

Аз си пожелавам падаща звезда да уцели ТИМ-аджийските глави и за Коледа да ни се падне нов терен на Тича.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 15 дек 2014 16:25

Хм, зелен дракон е по-постижимо пожелание :)

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 15 дек 2014 17:00

Аз осветление не вярвам да сложат,вие за терен мечтаете :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 15 дек 2014 17:52

thebully написа:Аз осветление не вярвам да сложат,вие за терен мечтаете :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Че то осветлението е сложено колеги,ама вие май пак не разбрахте,а?Кофти че не е във Варна,но не е и толкова далеко.Ей къде е Каварна...И терена си го бива и лампи има и табло за радост на очите.Какво му трябва повече на Моряка?Има-няма 50 километра в едната посока.Ще се види кой е истински Моряк и кой семкаджия.Поне няма да реват срещу "семкаджиите" някои люде.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Архив”