Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот diplomat » 09 дек 2014 18:40

HoUs4oOL написа:Федерика Могерини е човека, който е избран да се занимава с тези неща, не знаеш ли как се действа в тоя съюз? :roll:
Привърженик съм на Русия, защото майка ми е от Беларус, и защото ми харесва руската литература, култура и така нататък.
Последното ти изречение е типично за потребителя wannabe, недей да падаш толкова ниско. ;)

На бас, че и РФ си има специалист, който да се занимава с дипломатическите отношения и въпроси по външната политика, можеха да го изпратят него, защо Великият Цар трябваше да ходи на крак при турците тогава? И как очакваш да се държа нормално към теб и останалите като теб, след като единственият, който съм виждал да умее да дискутира адекватно е Фланкер, и то с много условности. За вас всичко е черно и бяло, няма средно положение, в такъв случай не очаквай и аз да бъда рационален. Сеш' се к'во ти говоря? :? ;)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: България подкрепя министър Петър Москов!

Мнениеот diplomat » 09 дек 2014 18:41

dafquezz написа:Тъжно, но вярно. Расизмът е нещо лошо, когато дискриминира равноправни човешки същества. Хора с някакви таланти, амбиции и желание за развитие, което им бива отказано на расова основа. В случая нямаме нищо такова, тук правата на мнозинството са нарушени от страна на малцинството. Не можем да говорим за расизъм, освен ако не става въпрос за системните расистки прояви от страна на циганите към българите.
Сутринта слушах по една телевизия някакви ненормалници от Хелзински комитет как за пореден път защитават онеправданите цигани. Не знам каква е тази организация и какво цели, но досега им с реалността изглежда напълно несъществуващ.
Забъркали сме се вече твърде безвъзвратно с "Европата", и не знам как можем да прекратим този терор без да бъдем обявени за нео-нацисти. В някои случаи определени форми на държавен тероризъм съвсем не изглеждат лоша мярка...

Много хубаво мнение, браво!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 09 дек 2014 18:46

TOO GOOD TO BE TRUE.....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 дек 2014 18:50

Не е ли крайно време да се направи референдум за премахване на престъпната организация АБХК(АНТИ БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТ)!?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 09 дек 2014 18:54

HoUs4oOL написа:
diplomat написа:
HoUs4oOL написа:
diplomat написа:А когато Русия го прави, това е нормално, така ли? :lol:

Мен какво ме интересува, аз да не съм руснак? :roll:
Русия си гледа интересите, Путин отиде при Ердоган, за да си реализира проекта. ;)
Така че прави разлика от подмазването на Боко и икономическата изгода на Путин.
А това, че на следващия ден Могерини почна да скимти като бито псе, че Турция трябва да наложи санкции срещу Русия е друг въпрос.
А и между другото тая Федерика Могерини била върховния представител на ЕС за външна политика, та дивотиите, които изписа за чиновниците също отиват по дяволите. :)

Когато Юнкер, Меркел, Оланд или Камерън го направят, тогава може да ги говориш тия дивотии. А като не те интересува, защо си такъв див привърженик на Руската Федерация? А другите като теб интересува ли ги, или вас само ви интересува да може да плюете по ЕС, щото те са виновни за мангалите и за всичко останало? :? :roll: Големи лъжци и лицемери се оказахте, Господ няма да е доволен. 8-)

Федерика Могерини е човека, който е избран да се занимава с тези неща, не знаеш ли как се действа в тоя съюз? :roll:
Привърженик съм на Русия, защото майка ми е от Беларус, и защото ми харесва руската литература, култура и така нататък.
Последното ти изречение е типично за потребителя wannabe, недей да падаш толкова ниско. ;)

Отностно руската музика, литература, култура и народ, то аз също съм им привържаник, но това няма нещо общо с руската политика спрямо България. Политиката и спрямо България, няма как да подкрепям, най-вече защото е в наш ущърб и както казах, начина по който беше спрян ЮП е против всякакви дипломатически правила и целта на Путин беше да обвини и унижи България. Виж това като българин няма как да одобря.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 09 дек 2014 19:11

Вредители не се премахват с референдум, а с тояга..

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 09 дек 2014 19:13

Подкрепям министър Москов!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 дек 2014 19:20

diplomat написа:На бас, че и РФ си има специалист, който да се занимава с дипломатическите отношения и въпроси по външната политика, можеха да го изпратят него, защо Великият Цар трябваше да ходи на крак при турците тогава?

Ами нарича се лично отношение.
Едно е да дойде някакъв специалист, друго е да дойде Путин, най-малкото е накрал Ердоган да се чувства по-важен.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 дек 2014 19:22

HoUs4oOL написа:
diplomat написа:На бас, че и РФ си има специалист, който да се занимава с дипломатическите отношения и въпроси по външната политика, можеха да го изпратят него, защо Великият Цар трябваше да ходи на крак при турците тогава?

Ами нарича се лично отношение.
Едно е да дойде някакъв специалист, друго е да дойде Путин, най-малкото е накрал Ердоган да се чувства по-важен.

Ти го виждаш така, защото ти се иска. Истината е, че християнска Русия се съюзява все повече с ислямска Турция. Кой би предположил? :? 8-)

Върни се в “Свободна зона”