За протокола - Мата е се 96% успеваемост на пасовете. От негова страна разиграването не се губеше!
ВЛ | 15-ти кръг | Саутхамптън - Mанчестър Юнайтед 1:2 FT
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 15-ти кръг | Саутхамптън - Mанчестър Юнайтед 1:2 FT
Бих искал да видя едно трио халфове: Блинд пред защитата, Карик и Ерера комбо в центъра
До тук през сезона единствен Блинд имаше функции да стои пред защитниците и да им помага в разиграването. Справяше се доста добре.
За протокола - Мата е се 96% успеваемост на пасовете. От негова страна разиграването не се губеше!
Какъв Блинд,бе Тонка
Случайно или не,но без него записахме 4 поредни победи(2 от които като гост)...Карик и Фелайни се справят повече от успешно,определено съм доста приятно изненадан от влиянието на Карик,така че...
Блинд титуляр само при ротации,защото за постоянен играч...определено не става!
Случайно или не,но без него записахме 4 поредни победи(2 от които като гост)...Карик и Фелайни се справят повече от успешно,определено съм доста приятно изненадан от влиянието на Карик,така че...
Блинд титуляр само при ротации,защото за постоянен играч...определено не става!
Блинд да ти е проблемът?! 8 мача - 4 победи, 2 равни, 2 загуби. Има и 1 гол 
- MapTo_D
- Контакти:
Мата не му знам процентите на точни подавания, ама снощи беше незабелижим. Топката дали пипна 10 пъти до смяната си не знам. И забелязвам нещо друго - явно е тактически мислено от другите отбори, като топката се подаде към Мата и когато е с гръб към вратата, веднага е атакуван на ръба на позволеното и понеже няма физика да запази владеенето, доста често му бива отнемана, или ако застане правилно поне печели нарушение за нас и не дава шанс за контра на противника.
Честита победа.
За момента най-важни са трите точки.
За момента най-важни са трите точки.
Тонка,Блинд не е годен за редовен титуляр в Манчестър Юнайтед
Фелайни и Карик се справят повече от ефективно,така че за какъв чеп ти е Блинд,който е такава муха без глава(на този етап),само да ти създава допълнителни притеснения.
Ротирай го и толкова!
Фелайни и Карик се справят повече от ефективно,така че за какъв чеп ти е Блинд,който е такава муха без глава(на този етап),само да ти създава допълнителни притеснения.
Ротирай го и толкова!
Фелайни трябваше да е продаден, защо го слагаш в сметките
Не мериш с еднакъв аршин 
Как така не меря с еднакъв аршин?
smoothc написа:Как така не меря с еднакъв аршин?
До преди месец и половина някой броил ли е Фелата като неизменен титуляр? Не мисля
Чак неизменен,но аз лично го виждах(въпреки,че преди СП) имах някои съмнения,че той може да напусне или нещо подобно,но..след СП и представянето му с Белгия като паралел с концепциите на Холандия,за себе си заключих,че Фелайни може да играе ключова роля(по подобие на Ван Бомел и Де Йонг) в тактиката на Ван Гаал.
от smoothc на 11 Сеп 2014 11:11
Чета, че Фелайни иска да се бори за място под слънцето в Юнайтед.
Аз лично го виждам като много важна фигура(свързващо звено между защитата и халфовата линия)-представете си ролята на Найджъл Де Йонг(в Холандия),Хавиер Масчерано(в Аржентина) и Ван Бомел(в Байерн Мюнхен).
Не казвам,че трябва да бъде титуляр във всеки двубой,но със сигурност трябва да играе по-често от Флетчър и Карик.
Вангелис много внимателно трябва да интегрира неговите качества,които са доста специфични,към динамиката на халфовата линия и нападението.
За мен лично,Фелайни си остава доста важен жокер за Манчестър Юнайтед!