Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Ралке, веднага си направи нова регистрация 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- ralka_levskarka
- Контакти:
modor написа:Ралке, веднага си направи нова регистрация
Мисля, че трябва да се пиша зелено-синя магия

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:ivan56 написа:
Ралке,ти като много отворена що не си от отбора на родният ти град Етър а си фенка на Левски,щото не са толкова известни ли![]()
Има един много готин лаф за такива като вас,които е закачен на един стадион в Полша мисля че беше.
Защото още през 2006 баща ми ме заведе на мач на Левски, видиш ли и оттогава съм им фен, ти на мен не ми дръж такава сметка, защото аз поне не си сменям отборите. Ти секретарка ли си му?
Все едно сега да се откажа от Ливърпул и да съм за Челси, мда.
Аз на Иво няма как да съм му секретарка,ама е хубаво като бъзикаш някой да видиш че и ти си на същият хал.Баща ти на мач на Етър не те ли е карал?
Щото и на мен първият ми мач на стадиона беше срещу Локомотив Сф,ама не съм от тях.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- ralka_levskarka
- Контакти:
ivan56 написа:ralka_levskarka написа:ivan56 написа:
Ралке,ти като много отворена що не си от отбора на родният ти град Етър а си фенка на Левски,щото не са толкова известни ли![]()
Има един много готин лаф за такива като вас,които е закачен на един стадион в Полша мисля че беше.
Защото още през 2006 баща ми ме заведе на мач на Левски, видиш ли и оттогава съм им фен, ти на мен не ми дръж такава сметка, защото аз поне не си сменям отборите. Ти секретарка ли си му?
Все едно сега да се откажа от Ливърпул и да съм за Челси, мда.
Аз на Иво няма как да съм му секретарка,ама е хубаво като бъзикаш някой да видиш че и ти си на същият хал.Баща ти на мач на Етър не те ли е карал?
Щото и на мен първият ми мач на стадиона беше срещу Локомотив Сф,ама не съм от тях.
Не ме е карал?! Грам не се "бъзикам" , мразя бояджии! И да ти разясня, моето и неговото е мнооооого различно. Когато един отбор завладее сърцето ти е той и само той. Сърцето ти! Аз говоря за истински чувства, а не да отида на ст. Ивайло "ооо аз съм за виолетовите" . Никога не съм си позволила да ги обиждам, но ще си остана за Левски, а в Събота съм на Овча Купел с другото ми семейство, отново заедно за една идея.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Red_Girl написа:memnto написа:Инонвативен и същевременно неграмотен секБТОР.![]()
Аз ако почна да вадя колажи, ше се чудят кво да кажат. Още се сещам за тва, че са измислили зарята..![]()
![]()
Няма такъв смях. Голяма иновативност..
![]()
Че къде става дума за неграмотност? Говорим колко малоумен трябва да си, за да направиш колаж на вашата агитка, а в него да присъства и снимка на вечния съперник, е много умно, да.
Но те ще продължат с: Ама вие що биете негрите... ти да не си очаквала друго, хайде сега.. мислех те за умно момиче.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Betchualeng Arnaikem написа:ralka_levskarka написа:Red_Girl написа:memnto написа:Инонвативен и същевременно неграмотен секБТОР.![]()
Аз ако почна да вадя колажи, ше се чудят кво да кажат. Още се сещам за тва, че са измислили зарята..![]()
![]()
Няма такъв смях. Голяма иновативност..
![]()
Че къде става дума за неграмотност? Говорим колко малоумен трябва да си, за да направиш колаж на вашата агитка, а в него да присъства и снимка на вечния съперник, е много умно, да.
Но те ще продължат с: Ама вие що биете негрите... ти да не си очаквала друго, хайде сега.. мислех те за умно момиче.
Мислите ти са били правилни

Ivo-chernomorec винаги си е бил чорбарче, затова си смени регистацията все пак. Явно преди го е било срам да си признае. Разбирам го и мен щеше да ме е срам да си призная, ако бях фен на съветската епруветка с български привкус добавен от генерал Джуров 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
- Контакти:
Добро утро ! Стана ли 9 декември ?

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:Добро утро ! Стана ли 9 декември ?![]()
Отдавна, ама нали се натаралянка и не можа да станеш

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:AnalBreaker написа:Добро утро ! Стана ли 9 декември ?![]()
Отдавна, ама нали се натаралянка и не можа да станеш
Живи сме... повечето

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!