Л.Танев:Искат да махнат Батков

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Л.Танев:Искат да махнат Батков

Мнениеот obi4am_pirin » 09 дек 2014 08:49

"Аз, доколкото знам, има някаква готовност и хора, които искат да вземат Левски, за да го управляват. По-скоро има напрежение по оста със собственика. Мисля, че искат да му вземат Левски. Не знам дали Батков се в скрил. В крайна сметка, хубав или лош, той е давал собствени пари, поддържал е клуба в тежки години. Да, станал е популярен, но това е искал, това е направил. Играят си на „трябва да го махнем, да го изгоним". Да седнат всички хора с интереси и да се разберат с Батков. Мисля, че той е гъвкав човек, все пак е адвокат, ще се разберат. Не знам кой иска да му вземе Левски. Не знам, не ме интересува. Вижда се, че има някаква подкрепа за това, има възможности това нещо да се случи. Ако има нормални хора, Батков ще се разбере с тях и ще напусне спокойно клуба. Без Левски и ЦСКА първенството е нищо, те трябва да са стабилни. Като има още няколко клуба като Литекс, Лудогорец и Берое, тогава ще има и национален отбор и няма да се чудим какво става. Нормално е да имам отношения с нашите клубове, в това число и с Левски. Свити са възможностите за трансфер там. Все пак има разговори. Дали нещо ще се случи, не се знае още."
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Л.Танев:Искат да махнат Батков

Мнениеот W84me » 09 дек 2014 09:09

И сподели това, защото?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 09 дек 2014 09:11

Какво коментираме тук? :roll:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 дек 2014 09:27

Коментираме "доколкото знам", но "не знам подробности" :evil: :evil: :evil: Аман вече от такива безсмислени изказвания и писаници :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 09 дек 2014 09:38

Нали са ортаци със Сираков, явно е свързано с бомбата, която НАско обеща да взриви синята общност......няклъде преди година май.

Ама такива смешковци се появяват през няколко месеца с някви твърдения, за да не ги забравят и се обаждат на познати медии да си кажат мнението. Както и Лафчис вчера :)
Интериорни врати - Врати хармоника

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 09 дек 2014 09:55

obi4am_pirin написа:"Аз, доколкото знам, има някаква готовност и хора, които искат да вземат Левски, за да го управляват. По-скоро има напрежение по оста със собственика. Мисля, че искат да му вземат Левски. Не знам дали Батков се в скрил. В крайна сметка, хубав или лош, той е давал собствени пари, поддържал е клуба в тежки години. Да, станал е популярен, но това е искал, това е направил. Играят си на „трябва да го махнем, да го изгоним". Да седнат всички хора с интереси и да се разберат с Батков. Мисля, че той е гъвкав човек, все пак е адвокат, ще се разберат. Не знам кой иска да му вземе Левски. Не знам, не ме интересува. Вижда се, че има някаква подкрепа за това, има възможности това нещо да се случи. Ако има нормални хора, Батков ще се разбере с тях и ще напусне спокойно клуба. Без Левски и ЦСКА първенството е нищо, те трябва да са стабилни. Като има още няколко клуба като Литекс, Лудогорец и Берое, тогава ще има и национален отбор и няма да се чудим какво става. Нормално е да имам отношения с нашите клубове, в това число и с Левски. Свити са възможностите за трансфер там. Все пак има разговори. Дали нещо ще се случи, не се знае още."

на това влечуго Танев е най удобно Батков да си крета в "ЛЕВСКИ" ,да си пласира куците коне от които 20 ако излезе един читав е добре.а в същото време в цска също се пласират също свободни агенти и пак от Танев,но там от 20 половината все едно цял живот са играли на "Армията".
ти, "сандала" и няколко червени и жълти фена,най малко имате право да пишете каквото и да било за НАЙ ОБИЧАНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ "ЛЕВСКИ".
пиша на разбираем Български език,спри да пишеш против "ЛЕВСКИ"!имаш си любими отбори цска , пирин,разлог,Гоце Делчев,симитли...пиши си за тях ,с нас не се занимавай!

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 09 дек 2014 10:19

Лошото е, че Батков не дава Левски безвъзмездно а иска пари.
И то 40млн.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 09 дек 2014 10:21

Дилян Пеевски едва ли е в групата на чакащите. Човекът е достатъчно ангажиран с отбора на Симитли.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 09 дек 2014 10:28

-1914- написа:Лошото е, че Батков не дава Левски безвъзмездно а иска пари.
И то 40млн.

Е какво ей така да го даде на някой ли ?
Много ясно , че трябва да си вземе парите и после каквото ще да става ....

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 09 дек 2014 10:34

trokadero_ написа:
-1914- написа:Лошото е, че Батков не дава Левски безвъзмездно а иска пари.
И то 40млн.

Е какво ей така да го даде на някой ли ?
Много ясно , че трябва да си вземе парите и после каквото ще да става ....

Нека първо да докаже, че е вложил тези пари.
А после и да покаже, откъде ги има, а?

Върни се в “Футбол - България”