Стига с тия глупости, че това било пародиен "спорт". То никога не е и претендирало да бъде спорт, това е шоу за развлечение, каквото са филмите и сериалите. Ама там не пищите, че всичко било нагласено, нали ?!
А за мен, най-великата сюжетна линия, от това, което съм гледал, е nWo на WCW, неслучайно с нея WCW разби всички ТВ рейтинги. И като пиша nWo, визирам най-вече първоначалната й версия - Холивуд Хоган, Кевин Неш и Скот Хол (последните двама известни и като Diesel и Razor Ramon в WWF, откъдето дойдоха).
Българинът Александър Русев спечели първа титла в WWE
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Българинът Александър Русев спечели първа титла в WWE
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- dreben23
- Контакти:
Всеки има право да гледа квото си иска и да разбира от квото си иска, но си има хора с разностранни интереси и разбират от доста неща. Не е задължително да е много- аз съм зяпал всякакви спортове и общо взето почти няма такива, които да не са ми харесвали- на повечето им знаех и правилата, ама като поспрях да ги гледам ги позабравих - зяпах бокс, фехтовки, кърлинг, бадмингтон, конен спорт, мотоциклетизъм, ски редовно, баскетбол, волейбол, плуване, синхронно плуване, мотокрос, лека атлетика, вдигане на тежести, борба, дърпане на въже, дърпане на самолет, бутане на гуми, борба, канадска борба, яхтинг, сърфинг, ветроходство, гребане, шорттрек, биатлон, водна топка, спускане с шейни, бобслей, стрелба с пистолет, стрелба с лък, формула 1, снукър, хандбал, хокей, тенис цар футбол и не знам си кви още простотии, аз дори не мога да си изброя кво съм зяпал, толкова много съм си губил времето.
И почти винаги съм се възхищавал на някой много голям спортист и съм страдал от загубата на такива!
Сега като се замисля най-малко съм гледал и съм се интересувал като че ли от ралита и колоездене може би, но и тях съм ги поглеждал чат-пат.. Аз съм им рисувал даже знаменцата по Олимпиади и световни, толкова съм замаен на тема спорт.
Ако купех вестник или списание, бяха и са само свързани със спорт-клюки и политики мразя да чета и до днес..
Честно казано родих се направо като си пуснах навремето нет, щото спрях да си давам парите за спортни вестници!
Разбирате сами, че е невъзможно за човешко същество да следи всички тези спортове и до днес, ами и на мен ми омръзна и се отдадох изцяло на футбола, може би ако дават лека атлетика пак бих седнал да погледам кои са най-бързите мъже и жени на планетата, но не ме питайте кой държи рекордите, кой ги е подобрил в момента, кой не е подобрен. Не помня и не ме и интересува- излишната информация винаги се стремя да я изхвърлям от ума си и не само тази свързана със спорт и всякаква друга, която смятам, че вече не ми е нужна, иначе няма да имам място за новата.

Ако купех вестник или списание, бяха и са само свързани със спорт-клюки и политики мразя да чета и до днес..
Честно казано родих се направо като си пуснах навремето нет, щото спрях да си давам парите за спортни вестници!

Разбирате сами, че е невъзможно за човешко същество да следи всички тези спортове и до днес, ами и на мен ми омръзна и се отдадох изцяло на футбола, може би ако дават лека атлетика пак бих седнал да погледам кои са най-бързите мъже и жени на планетата, но не ме питайте кой държи рекордите, кой ги е подобрил в момента, кой не е подобрен. Не помня и не ме и интересува- излишната информация винаги се стремя да я изхвърлям от ума си и не само тази свързана със спорт и всякаква друга, която смятам, че вече не ми е нужна, иначе няма да имам място за новата.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Защо спряха кеча?
Вие си мислите, че през 80-тте и 90-тте години са се биели наистина ли
То е нормално преди да ви е харесвало повече, защото сте били по-малки и сте го гледали за първи път и ви е било интересно. След 15 години гледащите сега ще кажат, че преди е било много по-интересно.

То е нормално преди да ви е харесвало повече, защото сте били по-малки и сте го гледали за първи път и ви е било интересно. След 15 години гледащите сега ще кажат, че преди е било много по-интересно.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
- dreben23
- Контакти:
Миналата вечер гледах първична сила и спукаха окото на Ренди Ортън с два т.нар. бордюра по заръка на моето шефче Трите Хикса, понеже Ортън се направи пак на пепелянка и захапа съотборник.
Пада му се! 

***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:Миналата вечер гледах първична сила и спукаха окото на Ренди Ортън с два т.нар. бордюра по заръка на моето шефче Трите Хикса, понеже Ортън се направи пак на пепелянка и захапа съотборник.Пада му се!
По коя телевизия

- dreben23
- Контакти:
Бтв комеди, ама то някво среднощно повторение беше.
***САМО ЦСКА!***
Брок Леснар защо не участва в предаванията 

- dreben23
- Контакти:
cska-632 написа:Защо спряха кеча?
Не, кечът по наше време не беше популярен и никога не са давали по тв. В този спорт всички сме съвременници, а едно време се говореше само за Хълк Хоган- кечист и страхотен актьор. Защо мислите, че кечистите най-бързо се приобщават в киното, ами много просто- свикнали са да заучават бързо сценариите. Кечът е актьорско майсторство, но си има и бой.

Новите кечисти са ми много безинтересни, добре, че рядко ги гледам, иначе вечерята ми ще отива зян!

Апропо, Русев все още ли е шампион или му взеха титлата?
***САМО ЦСКА!***
cska-632 написа:Брок Леснар защо не участва в предаванията
Защото е Part Timer. Такъв договор е подписал. Участва, но не във всички.
Апропо, Русев все още ли е шампион или му взеха титлата?
Все още е шампион.
Върни се в “Игри и забавления”