Реал Мадрид - Лудогорец - 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Лудогорец

Мнениеот Teo » 08 дек 2014 13:13

Едни разгромен резултат от рода на 8:0 ще ми се отрази добре!
Реал трябва да покаже никаква милост!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 08 дек 2014 13:15

Teo написа:Едни разгромен резултат от рода на 8:0 ще ми се отрази добре!
Реал трябва да покаже никаква милост!

Както винаги "красноармейците" се надяват друг отбор да осъществи желанията им, защото те сами нищо не могат.

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 08 дек 2014 15:55

edmon_dantes написа:Не харесвам Лудогорец и съм го казвал много пъти, но това, което направиха в последните две години в Европа е изключително постижение. Победи срещу силни отбори, достойно представяне срещу Реал и Ливърпул (и в двата мача). Не е честно да омаловажаваме този факт. Аз като голям фен на Реал Мадрид предричам голяма победа на "белите" с 5 или 6 гола. Така че прогнози от сорта на равенства или победа за Лудогорец граничат само с фантастиката. Но с колкото и да загубят "зелените", заслужават само поздравления за играта си в ШЛ.

Един нормален в тоз "форум".
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 дек 2014 16:09

Пет-шест или осем гола разлика едва ли ще има. :lol: Най-много един два, но защо пък те да не са в полза на Лудогорец? :) Тъкмо ще имаме повод да се подиграваме на Реал! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 08 дек 2014 20:04

BRF написа:[offtopic]http://cl.sportal.bg/news/YAsni-osem-ot-titulyarite-na-Real-Madrid-sreshtu-Ludogorets.8494.html[/offtopic]
Има предпоставки за успех!Реал е с втория си отбор,мача за тях не е от значение!

Чудно ми е колко мача си гледа на Реал щом тези са ти вторият отбор :)

Вратари: Икер Касияс, Навас и Пачеко.

Защитници: Пепе, Варан, Начо, Коентрао, Марсело, Карвахал и Арбелоа.

Полузащитници: Иско, Ияраменди, Кроос, Бейл и Медран

Нападатели: Кристано Роналдо, Бензема, Чичарито и Хесе.

И това, че няма да ги има Модрич и Хамес сред титулярите заради контузиите си не означава, че ще има сътресения в играта. Липсата им се усеща само срещу силните и големи отбори, а в това случай липсата би се усетила само на Модрич, но не и точно в този предстоящ мач. :) Това не е някой наш отбор и като му изчезнат от състава 1-2 играчи от титулярите и да се чудим как да закърпим положението.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 дек 2014 20:45

paceto написа:
BRF написа:[offtopic]http://cl.sportal.bg/news/YAsni-osem-ot-titulyarite-na-Real-Madrid-sreshtu-Ludogorets.8494.html[/offtopic]
Има предпоставки за успех!Реал е с втория си отбор,мача за тях не е от значение!

Чудно ми е колко мача си гледа на Реал щом тези са ти вторият отбор :)

Вратари: Икер Касияс, Навас и Пачеко.

Защитници: Пепе, Варан, Начо, Коентрао, Марсело, Карвахал и Арбелоа.

Полузащитници: Иско, Ияраменди, Кроос, Бейл и Медран

Нападатели: Кристано Роналдо, Бензема, Чичарито и Хесе.

И това, че няма да ги има Модрич и Хамес сред титулярите заради контузиите си не означава, че ще има сътресения в играта. Липсата им се усеща само срещу силните и големи отбори, а в това случай липсата би се усетила само на Модрич, но не и точно в този предстоящ мач. :) Това не е някой наш отбор и като му изчезнат от състава 1-2 играчи от титулярите и да се чудим как да закърпим положението.

Мисля,че съм докрай конкретен!Двама няма да играят,един контузен и за трима се чудят.Това си е половин отбор!Така,че не разбирам какво имаш в предвид!Не гледам Реал и затова съм дал линк!Липсата на контузения Джерард и почивката на още двама-три преди 8 години доведе до наша победа!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 08 дек 2014 20:53

Аз ти давам групата за мача, която е официална, а ти си мисли каквото си искаш :)
Джерард си е Джерард, ама той е всичко за Ливърпул и като го няма се усеща липсата в големи количества.

За да се усети нещо такова и в Реал на терена не трябва да са Роналдо, Бензема, Пепе, Марсело, Кроос и Бейл.

Липсата на Модрич е само осезаема, защото той не е от вчера в отбора за разлика от Хамес, който още се обработва ако мога така да се изразя.
Кедира изобщо не го броя, защото той от началото на сезона има едва 2 мача за Реал и то не пълни.
Рамос не за първи път липсва отзад и липсата му няма да се усети изобщо, а и в не малко мачове прави глупости и почти не пропуска да си изкара и картон заради който сега няма и да играе - натрупани много жълти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 08 дек 2014 21:42

Казвате, че за Реал този мач не е важен. Че Реал ще играят с 2-рия отбор. Че победа за Лудогорец не е изключена.. Добре. Ако Реал победи утре, ще подобрят рекорда за най-много поредни победи за отбор от Испания, който в момента си поделят с Барселона - 18. Ако за вас - Роналдо, Бейл, Иско, Ияраменди, Варан, Коентрао, Арбелоа, Начо и т.н са вторият отбор, няма проблем. По принцип всеки може да бие всеки, но дайте да бъдем реалисти. Дори и най-големите резерви в отбора могат да бият Лудогорец, ако играят на около 20%. Тези, които предричат резултати от рода на 8:0 също да се стегнат. Разградчани нямат какво да губят и ще се хвърлят за чест.

Прогноза: 3:0
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 08 дек 2014 21:48

На мен надеждата ми е, че ще играе Арбелоа, който е много зле в последните мачове.

Също така Кроос не е почивал от преди лятото, така че няма да е въобще свеж. Ако въобще играе.
Така че центъра на Реал е много зле в момента. Имат само Ияраменди и Иско (плюс младока Медран) за там.
Ако играят 4-4-2, както срещу Селта преди няколко дни, ще е идеално за Лудогорец. Ще ги смаже в центъра, колкото и невероятно да звучи сега.
Като го няма и Хамес Анчелоти ще трябва да вкарва пълнеж като Чичарито като нападател/крило.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 08 дек 2014 21:52

Кристиано Роналдо най-вероятно ще играе срещу Лудогорец. Очаква се кандидат номер едно за Златната топка да бъде в атака със своя най-удобен партньор – Карим Бензема.

Карло Анчелоти ще направи доста рокади в състава. Очаква се на вратата да бъде Навас, а в защита да играе Б отбора – Арбелоа, Варан, Начо и Коентрао.

В средата на терена е сигурно присъствието на двама – Иско и Ияраменди. Най-вероятно място сред титулярите ще получи и юношата Медран, а четвъртият полузащитник може би ще е Гарет Бейл.

Минути в мача с Лудогорец ще има и за Чичарито, но мексиканецът по-скоро ще е резерва и ще се появи след почивката.

Стефан Стоянов - Специален пратеник на Дарик радио в Мадрид

Лудогорец трябва да покаже футбола от Стара Загора достатъчно бърз и точен мерник.Ясно е,че Реал са фаворити,но преди време Цюрих победи Реал Мадрид на Бернабеу в Шампионската Лига така че винаги може да стане изненада.

Върни се в “Лудогорец”