Red_Pride написа:Някво конско суджуче са пуснали по магазините,не е като домашно конско ама пак бива горе долу
ГМО кон?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Pride написа:Някво конско суджуче са пуснали по магазините,не е като домашно конско ама пак бива горе долу

diplomat написа:Аз набарах хубаво полу-домашно луканче, сръбнах една мощна леща и сега се очаква интересна вечер.
sin4ec написа:diplomat написа:Аз набарах хубаво полу-домашно луканче, сръбнах една мощна леща и сега се очаква интересна вечер.
Винаги ми е били забавно как по магазините се продават: Лютеница-домашна. Кори за баница-домашни. Сладко-домашно, пък правени по цехчета и фабрики. Как става тая работа, не ми е ясно...
Кое ѝ е домашно на луканката, правена в цеха с 20 Е-та и оцветители, подобрители и консерванти? Домашна фабрична луканка...Баси оксиморона!

Кашчей написа:И разликата е в...?
ralka_levskarka написа:Кашчей написа:И разликата е в...?
Не виждаш ли, че са направили колаж с наша снимка?![]()
Иначе да- няма разлика, ние си го спретнахме това хорео като бихме Лудогорец, а сега си мислеха, че изпъкват
modor написа:ralka_levskarka написа:Кашчей написа:И разликата е в...?
Не виждаш ли, че са направили колаж с наша снимка?![]()
Иначе да- няма разлика, ние си го спретнахме това хорео като бихме Лудогорец, а сега си мислеха, че изпъкват
Тогава не ни ли биха?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта