Кой сега е номер 3?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Кой сега е номер 3?
Аман от ге...ве в сайта.К...вите нека пишат.

Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
						- 

favaca8888
- Контакти:
terata написа:favaca8888 написа:Девойката вместо да целува ръка ни хапе по к..ра
Нали все пак трябва да се прославите в Европа, я Иртьш,я некой от Мадагаскар

Мхмъ, понеже вие само с купи се прибирате от участието си в ЕКТ, нали Борац?
Не виждам нищо срамно да отпаднеш от отбор завършил след Партизан и Цървена звезда в първенството.

Докато при Вас ако почна да изброявам ще ме заболят пръстите.
Онзи четвъртфинал наистина беше огромно постижение, но Лудогорец за 3 години подобри всички тези рекорди
във времето на съвременния футбол.
Мен ми интересно за чий се бъхтите за тази проклета 1-ва шестица?Да ви бие пак Цска, да ви розпори Лудогорец, че и ние можем да ви бийнем

Обигравайте юноши във втората шестица, нали искахте юноши.Ще си дооправите стадиона, ще спестите некой лев щото за победи над Марек и Хасково не се дават, абе вие си знаете.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
favaca8888 написа:terata написа:favaca8888 написа:Девойката вместо да целува ръка ни хапе по к..ра
Нали все пак трябва да се прославите в Европа, я Иртьш,я некой от Мадагаскар

Мхмъ, понеже вие само с купи се прибирате от участието си в ЕКТ, нали Борац?
Не виждам нищо срамно да отпаднеш от отбор завършил след Партизан и Цървена звезда в първенството.
Докато при Вас ако почна да изброявам ще ме заболят пръстите.
Онзи четвъртфинал наистина беше огромно постижение, но Лудогорец за 3 години подобри всички тези рекорди
във времето на съвременния футбол.
Мен ми интересно за чий се бъхтите за тази проклета 1-ва шестица?Да ви бие пак Цска, да ви розпори Лудогорец, че и ние можем да ви бийнем
Обигравайте юноши във втората шестица, нали искахте юноши.Ще си дооправите стадиона, ще спестите некой лев щото за победи над Марек и Хасково не се дават, абе вие си знаете.
Естествено, че не е срамно да отпаднеш от абсолютния дебютант в евротурнирите Борац Чачак.
 Докато нашите резили с Иртиш, Сараево и т.н са си наистина срам. Просто за вас е успех отпадането от Борец, за нас подобно "достойно" отпадане е резил. Различни ценности.
  Докато нашите резили с Иртиш, Сараево и т.н са си наистина срам. Просто за вас е успех отпадането от Борец, за нас подобно "достойно" отпадане е резил. Различни ценности.  Лудогорец не помня да е стигал до 1/4 финал в който и да е турнир, че да е подобравял квото и да било.
 Лудогорец не помня да е стигал до 1/4 финал в който и да е турнир, че да е подобравял квото и да било.  Да не говорим, че успеха на Левски бе постигнат със свободни агенти и юноши, без 1 лев за селекция, за разлика от къпещия се в пари отбор на Лудогорец. А и оня над теб каза, че му е писнало от г...ве, така че не е зле да спреш да пишеш глупости. Освен ако не си от вторите, демек к....те, те мое да пишат
  Да не говорим, че успеха на Левски бе постигнат със свободни агенти и юноши, без 1 лев за селекция, за разлика от къпещия се в пари отбор на Лудогорец. А и оня над теб каза, че му е писнало от г...ве, така че не е зле да спреш да пишеш глупости. Освен ако не си от вторите, демек к....те, те мое да пишат 
- 

favaca8888
- Контакти:
Ти си тръгнал да ми говориш за анонимници   

Локомотив е пред Пфк левски в класирането, изпий една водка и се концентрирай

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
terata написа:... Да не говорим, че успеха на Левски бе постигнат със свободни агенти и юноши, без 1 лев за селекция...
ТРЯБВА ДА ВИ ДАДАТ МЕДАЛИ САМО ЗА ТОВА!
#sarcasm

favaca8888 написа:Ти си тръгнал да ми говориш за анонимници

Ма поздравления за което, жалко само, че не раздават медали и по време на временното класиране.

Пич, ние се радваме, че ВЪПРЕКИ "ръководството" ни имаме този Отбор, който ако вашият е съставен от свободни агенти и момчета от школата, за нашия не знам какво трябва да се каже. Отгоре на това класирането ви ежегодно е приблизително установено от Държавен вестник - двете неща няма как да се съпоставят, да стоят на един и същ кантар.
Както казах някъде другаде - скрийте се някъде в някой ъгъл и не се обаждайте, щото гащите ви са посрани до ушите. На цялата ви рода до девето коляно.

Както казах някъде другаде - скрийте се някъде в някой ъгъл и не се обаждайте, щото гащите ви са посрани до ушите. На цялата ви рода до девето коляно.

terata написа:favaca8888 написа:Ти си тръгнал да ми говориш за анонимници

Ма поздравления за което, жалко само, че не раздават медали и по време на временното класиране.
Тера ли си Тара ли си не те знам, трай си и се надявай да доживееш да видиш един сектор с козирка на тоя насип у Подуяне. Айде със здраве и успех на Славия

САМО ЛОКО
Ето за агент Тара, да види как се свири и в Европа, да каже за кой има дузпа и колко късмет имахме в този мач. Да това ни е най-"срамния" мач в Европа.

- ralka_levskarka
- Контакти:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]