bobo_13 написа:КАква подкрепа получава Лудогорец от БФС в последните 5 години? Подкрепата, която аз виждам от БФС за този перииод е към други отбори
- ЦСКА - въпреки огромните дългове, нон стоп му се дава лиценз; не се наказват треньори за нахлуване на терена; няма наказания за хвърлени бетонни късове на терена по време на мач; няма наказание; неплащане на осигуровки на игрчите; неизпълнение на концесионния договор към държавата
- Левски - имат задължения от 30 млн. към собствения си президент, който размахва документи и се бие с гърдите и казва, че ако напусне отбора трябва да му ги връщат, позволява на отбора да не плаща осигуровки и заплати с месеци, а служителите с години.
- Локо Сф - затваряне на очите пред очевадно уговорени мачове с Литекс и ЦСКА в послените 2 кръга...сещате се
- Черно море и Марек - как това на което се играят официалните мачове може да се нарече футболен терен??? то градинката, която не се поддържа пред блока ми е в по-добро състояние.
Тук въобще няма да споменавам, че на мачовете(особено на гостуванията) на Левски и ЦСКА срещу провинциални отбори се слагат софийски съдии. За помощта през години към тези 2 отбора много съдии са си патили. Каква е точно подкрепата на БФС към Лудите? Че изпълниха всяка една прищявка на чорбарите ли? Че направиха ремонт на националния стадион за мачовете от ШЛ ли?
Поне сам усещаш ли се, че си доста глупав, или трябва аз да ти го обясня, хмъ? БФС си затваряло очите за уредените мачове на Локо Сф, ама за уредените на Лудогорец нито думичка? ЦСКА не изпълнявали концесионния си договор и тва кво общо има с БФС? За Батков и дълговете ни наказаха от УЕФА за неспазване на финансовия феърплей. А тва че, някой не плащал първо трябва някой да сезира БФС за да очаква някакви мерки оттам, а доколкото знам никой няма такива претенции към Левски. Кои са тия служители в Левски невзимали пари с години бе?

Ти имаш ли нещо там горе? Ква подкрепа кви пет леа?