КАква подкрепа получава Лудогорец от БФС в последните 5 години? Подкрепата, която аз виждам от БФС за този перииод е към други отбори
- ЦСКА - въпреки огромните дългове, нон стоп му се дава лиценз; не се наказват треньори за нахлуване на терена; няма наказания за хвърлени бетонни късове на терена по време на мач; няма наказание; неплащане на осигуровки на игрчите; неизпълнение на концесионния договор към държавата
- Левски - имат задължения от 30 млн. към собствения си президент, който размахва документи и се бие с гърдите и казва, че ако напусне отбора трябва да му ги връщат, позволява на отбора да не плаща осигуровки и заплати с месеци, а служителите с години.
- Локо Сф - затваряне на очите пред очевадно уговорени мачове с Литекс и ЦСКА в послените 2 кръга...сещате се
- Черно море и Марек - как това на което се играят официалните мачове може да се нарече футболен терен??? то градинката, която не се поддържа пред блока ми е в по-добро състояние.
Тук въобще няма да споменавам, че на мачовете(особено на гостуванията) на Левски и ЦСКА срещу провинциални отбори се слагат софийски съдии. За помощта през години към тези 2 отбора много съдии са си патили. Каква е точно подкрепата на БФС към Лудите? Че изпълниха всяка една прищявка на чорбарите ли? Че направиха ремонт на националния стадион за мачовете от ШЛ ли?
Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв
Интериорни врати - Врати хармоника
alexpetrof написа:Лимонадения Джо написа:Всеки си има право на мнение, не виждам защо Лафчис да е официален говорител на истината. Лудогорец са най-класният отбор в страната и най-нормалното нещо е да са шампиони. Разбира се, проектът "Лудогорец" е предварително обречен, собствениците се държат изключително арогантно(факт, както би казал основния автор в този форум), отборът е подкрепян от БФС по всички направления(отново факт). Не бих казал, че отборът е мразен от всички. Мразят го футболните фенове поради изброените по-горе причини, а също и защото редовно бият любимите ни отбори. Тези, които не се интересуват от футбол му симпатизират.
Добре бе, а Бфс повече ли подкрепя Лудогорец от Левски или ЦСКА през последните 25 години ?
Май всички забравиха как футболистите на на Левски и Цска се събираха около съдиите и ги ритаха по кокалчетата да вземат "правилното решение" дузпи, когато мача не върви и т.н
На кое място щяха да са Левски и Цска и през тази година ако не ги подкрепяха ?
Аз веднага се сещам за скандалния мач на Цска, дето порязаха Локо Сф и за дузпата на Левски в 94-тата минута с Черно Море, с която победиха
Аз па веднага се сещам за полягването на Миньор и Марек, за спестените червени картони на Дяков срещу нас и на Кайсара срещу ЦСКА. За средните пръсти и плюнките от вашите европейци, за несвирените дузпи срещу вас във вече 4 сезон и т.н. За непоказаните червени картони на рендетата Моооци, Мооооци и дяков и т.н.
iliyan написа:Като са толкова класни защо не биха ЦСКА а ?! Даже им трябваше съдийска помощ за да се докопат до равен а ?!
И като се толкова класни защо премират другите да им лягат , а да скачат на ЦСКА ?! Нещо издиша теорията с класата.
Бяха по-класни до тази година ,но вече не са !
Къде я видя тази съдийска помощ, ве? Че той даже Ники Дебелия от Гонг, се съгласи, че положението на Кейсара с КАрачанаков е жълт картон, защото той рита топката, която е м/у коленете на Карата. Това е жълт картон, както и когато вратаря е хванал топката и някой я ритне, когато е в ръцете му.
terata написа:alexpetrof написа:Лимонадения Джо написа:Всеки си има право на мнение, не виждам защо Лафчис да е официален говорител на истината. Лудогорец са най-класният отбор в страната и най-нормалното нещо е да са шампиони. Разбира се, проектът "Лудогорец" е предварително обречен, собствениците се държат изключително арогантно(факт, както би казал основния автор в този форум), отборът е подкрепян от БФС по всички направления(отново факт). Не бих казал, че отборът е мразен от всички. Мразят го футболните фенове поради изброените по-горе причини, а също и защото редовно бият любимите ни отбори. Тези, които не се интересуват от футбол му симпатизират.
Добре бе, а Бфс повече ли подкрепя Лудогорец от Левски или ЦСКА през последните 25 години ?
Май всички забравиха как футболистите на на Левски и Цска се събираха около съдиите и ги ритаха по кокалчетата да вземат "правилното решение" дузпи, когато мача не върви и т.н
На кое място щяха да са Левски и Цска и през тази година ако не ги подкрепяха ?
Аз веднага се сещам за скандалния мач на Цска, дето порязаха Локо Сф и за дузпата на Левски в 94-тата минута с Черно Море, с която победиха
Аз па веднага се сещам за полягването на Миньор и Марек, за спестените червени картони на Дяков срещу нас и на Кайсара срещу ЦСКА. За средните пръсти и плюнките от вашите европейци, за несвирените дузпи срещу вас във вече 4 сезон и т.н. За непоказаните червени картони на рендетата Моооци, Мооооци и дяков и т.н.
Ама пич, аз се сещам за спестените червени картони на Гаджев и Минев от вас с/у Лудите, а кокото до червения картон на Кейсар...самия Ники Дебелия от Гонг се съгласи в ефир, че не е червен картон, защото Кейсара рира топката, която е м/у коленете на Карачанаков и е все едно, че се рита топката, когато вратаря я захлупи с една ръка.
А защо МАрек? Значи СЛавия, Черно море могат да бият там Маре...най-добрия отбор у нас да не може, а? Я погледни и виж победния гол на Барса с/у Валенсия в 90 и незнам си коя минута........какво ли биха казали "великите Господари" за него?
Последна промяна от bobo_13 на 08 дек 2014 11:33, променено общо 1 път.
- ralka_levskarka
- Контакти:
alexpetrof написа:trokadero_ написа:alexpetrof написа:trokadero_ написа:Омразата ще я има , защото българските отбори са свикнали да нямат пари и да успяват благодарение и подкрепата на феновете си . Изведнъж идва отбор с толкова много пари и иска да замести това , което другите са градили с годините . Еми няма как да стане !
Кво са градили бе, 25 години само разруха, а за парите няма кво да говорим, защото бюджетите са горе долу еднакви и заплатите също това го е казвал и Батков и хора от Цска
25 години разруха ? Ти наред ли си бе ?
Ако беше разруха дали в момента ЦСКА и Левски щяха да имат толкова много фенове . Какво тръгвате да ми говорите глупости .
Големите отбори се виждат и те никога няма да умрат - а защо ли ? Отговорът е един - заради ФЕНОВЕТЕ !
Кви фенове не ме разсмивай бе![]()
Ходят по 5 000 на мач, предимно наркомани, а преди са ходили по 50 000, тук говорим за отлив на фенове
Е те пък на Лудогорец понеже ходят по 60000
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
- Контакти:
terata написа:
Левскар ми говори за дузпи ахаххах ти сериозно ли бе ?
Що нищо не кажеш как Монтана ви легна на вас преди няколко дни да не станете за смях ?
Миналия ден в Стара Загоря трябваше да изгонят футболист на Берое за втори жълт..... ама не му го показаха, значи ли това, че Берое се подкрепя от Бфс ?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
Единственото дразнещо нещо в Лудогорец е собственика им.Не за друго, а заради непрестанните му изказвания по телевизията, колко е велик и как е компетентен по всякакви теми.Наистина твърде много внимание се отделя на Лудогорец. Комплексарщината е голяма.Приомите, които се ползват, за да стават шампиони (ако наистина ги ползват), а именно да се дават пари на малки отбори да скачат срещу преки конкуренти, да се натискат съдии и ръководни органи в БФС и т.н.Този филм го гледам откак се помня, само че дирижиран от Левски и ЦСКА, че даже и от Литекс, Локо Пл. Разликата е, че Лудогорец играе футбол.За безпристрастния зрител и за не толкова болните фенове на друг отбор, като мен, разградчани са си приятни за гледане и гордост за България, че ни представят достойно в Европа.
С това постоянно рИване Левски и ЦСКА стават "грандове" за месна консумация.
- Лимонадения Джо
- Контакти:
bobo_13 написа:КАква подкрепа получава Лудогорец от БФС в последните 5 години? Подкрепата, която аз виждам от БФС за този перииод е към други отбори
- ЦСКА - въпреки огромните дългове, нон стоп му се дава лиценз; не се наказват треньори за нахлуване на терена; няма наказания за хвърлени бетонни късове на терена по време на мач; няма наказание; неплащане на осигуровки на игрчите; неизпълнение на концесионния договор към държавата
- Левски - имат задължения от 30 млн. към собствения си президент, който размахва документи и се бие с гърдите и казва, че ако напусне отбора трябва да му ги връщат, позволява на отбора да не плаща осигуровки и заплати с месеци, а служителите с години.
- Локо Сф - затваряне на очите пред очевадно уговорени мачове с Литекс и ЦСКА в послените 2 кръга...сещате се
- Черно море и Марек - как това на което се играят официалните мачове може да се нарече футболен терен??? то градинката, която не се поддържа пред блока ми е в по-добро състояние.
Тук въобще няма да споменавам, че на мачовете(особено на гостуванията) на Левски и ЦСКА срещу провинциални отбори се слагат софийски съдии. За помощта през години към тези 2 отбора много съдии са си патили. Каква е точно подкрепата на БФС към Лудите? Че изпълниха всяка една прищявка на чорбарите ли? Че направиха ремонт на националния стадион за мачовете от ШЛ ли?
Тотално си скаран с истината. Очевидно изпитваш огромна любов към Левски и ЦСКА, феновете на тези два отбора изпитват същите чувства към Лудогорец. Относно Г.Ганчев, моето мнение е:[offtopic]едно от най-грозните лица на родния преход, чийто бизнес е в разцвет, когато една партия е на власт и в упадък, когато е друга на власт.[/offtopic]
- Андре-Пиер Жиняк 96
alexpetrof написа:
Левскар ми говори за дузпи ахаххах ти сериозно ли бе ?
Що нищо не кажеш как Монтана ви легна на вас преди няколко дни да не станете за смях ?
Миналия ден в Стара Загоря трябваше да изгонят футболист на Берое за втори жълт..... ама не му го показаха, значи ли това, че Берое се подкрепя от Бфс ?
Ако наричаш загубата на Монтана лягане... какво трябва да кажем за вашия мач с Марек?

Последна промяна от Андре-Пиер Жиняк 96 на 08 дек 2014 11:36, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]