Каквото това е нашите радват, може да сме в шестицата, а може и да не сме. Няма какво да летим, а Гигов да вземе да плати на момчетата.
Кой сега е номер 3?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Кой сега е номер 3?
Стига сте дърляли мацето
Хубави обички Ралке
Каквото това е нашите радват, може да сме в шестицата, а може и да не сме. Няма какво да летим, а Гигов да вземе да плати на момчетата.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
- ralka_levskarka
- Контакти:
favaca8888 написа:Не стига че Ви легнахме и двата мача,
шот без тия 6 т. Лиевскиту немаше да помирише шестицата...то не че още не може да издуха супата.
Баш ти за полягване не ми говори, защото както аз, така и ти, и всички, сме доста добре запознати как останахте в А група.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:favaca8888 написа:Не стига че Ви легнахме и двата мача,
шот без тия 6 т. Лиевскиту немаше да помирише шестицата...то не че още не може да издуха супата.
Баш ти за полягване не ми говори, защото както аз, така и ти, и всички, сме доста добре запознати как останахте в А група.Нагъл си.
Всички сме лягали и ставали, нали?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
Не смяташ ли, че е малко комично да говориш така високопарно след последните два мача между Локомотив и "Левски"? Или след един шпалир къде ви се направи преди няколко години, за да участвате в Евротурнирите?ини подобни ситуации помежду и преди. Айде морал от говеда и чорбари да не ни се чете. 

-
favaca8888
- Контакти:
Девойката вместо да целува ръка ни хапе по к..ра
Нали все пак трябва да се прославите в Европа, я Иртьш,я некой от Мадагаскар

Нали все пак трябва да се прославите в Европа, я Иртьш,я некой от Мадагаскар
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
парци написа:Не смяташ ли, че е малко комично да говориш така високопарно след последните два мача между Локомотив и "Левски"? Или след един шпалир къде ви се направи преди няколко години, за да участвате в Евротурнирите?ини подобни ситуации помежду и преди. Айде морал от говеда и чорбари да не ни се чете.
Ти мислиш ли че на момата и е ясно какво значи думата "шпалир"?
favaca8888 написа:Девойката вместо да целува ръка ни хапе по к..ра![]()
Нали все пак трябва да се прославите в Европа, я Иртьш,я некой от Мадагаскар![]()
![]()
Мхмъ, понеже вие само с купи се прибирате от участието си в ЕКТ, нали Борац?
orlando7 написа:парци написа:Не смяташ ли, че е малко комично да говориш така високопарно след последните два мача между Локомотив и "Левски"? Или след един шпалир къде ви се направи преди няколко години, за да участвате в Евротурнирите?ини подобни ситуации помежду и преди. Айде морал от говеда и чорбари да не ни се чете.
Ти мислиш ли че на момата и е ясно какво значи думата "шпалир"?
Ми не е лека жена за да го знае, вие сте по тая част.
terata написа:favaca8888 написа:Девойката вместо да целува ръка ни хапе по к..ра![]()
Нали все пак трябва да се прославите в Европа, я Иртьш,я некой от Мадагаскар![]()
![]()
Не ние сме тези, които отпадат в предварителните предварителни кръгове. Ежегодно.

парци написа:terata написа:favaca8888 написа:Девойката вместо да целува ръка ни хапе по к..ра![]()
![]()
Не ние сме тези, които отпадат в предварителните предварителни кръгове. Ежегодно.
Ми няма и как да сте, след като играете в ЕКТ веднъж на десетилетие.