Като първи в групата ни ни очаква сравнително по-лесен жребий или поне така стоят нещата на книга. Ето ги възможните съперници, които могат да ни се паднат на жребият на 18-и декември: Байерн, ЦСКА Москва (Ако не ги изхвърлят от турнира де...), Милан, Порто, Олимпик Лион, Интер (не знам дали може да ни се паднат те, предвид, че бяхме в една група), Щутгарт и Олимпиакос.
На пръв поглед има доста коварни и силни съперници като Милан, Лион и Байерн, но има и доста приемливи варианти като ЦСКА Москва и Олимпиакос.
Лично аз не искам да се паднем с ЦСКА, защото ясно се вижда, че на отбора не им понасят полярните условия в Русия и региона, както и не ми се иска да играем срещу италиански отбор още на 1/8 финалите.
А ако мога аз да определя с кого да играем... то бих желал някой из м/у Байерн, Порто и Олимпиакос.

Който и да ни се падне няма да е лесно, в тази фаза на турнира вече няма лесни мачове, но ако искаме да защитим трофея си, трябва да играем срещу най-добрите и да ги отстраним!

П.П. Дано контузията на Меси не е сериозна! До 1/8 финалите има време, но не ми се иска да го загубим точно за Световното клубно първенство!
П.П.2. Някой може ли да каже дали е възможно на 1/8 финал да играем отново срещу Интер, предвид, че бяхме с тях в една група?