А група-борбата за първата шестица

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: А група-борбата за първата шестица

Мнениеот Thurman Murman » 07 дек 2014 22:32

batbozho написа:
Thurman Murman написа:
batbozho написа:
Thurman Murman написа:
demy27 написа:Дребните жълти душици са със свити сърца и се надяват на едно гостуване в Пловдив, вместо две.

Бирсент, не знам що си мислиш, че светът се върти около вас?! Та ние дори срещу Хасково имахме повече публика, отколкото срещу антиБотев.

Колкото до темата, ние шанс имаме, освен ако не се случат за Н-ти път "хоризонталните" упражнения тип "Шумен" или "Вихрен". Черният знае какво имам предвид.

Труман мруман вие имате шанс колкото ние имаме,ама още не го знаете.Парите при вас свършиха,имате за още месец и кои от къде е.Още от сега искат да си ходят половината отбор,особено чужденците.Вземете да си изкарате главите от пясъка да не гледате на пролет "като малко дяте кога ебат майка му".Тея Джиджев и Златев ви окрадоха яко.Пак заплати ще намаляте,ще видим кои ще остане и с какъв състав ще играете на пролет.Пък на Лаута 21 год. нямате победа,няма и сега да имате.Не че другите имат много пари,ама при вас положението е абсолютно същото.

Ей го и тоя гледал в кристалното кълбо на баба му :lol: Чак знае колко пари сме имали, направил разчет кога ще свършат и спретнал списък с напускащите футболисти :lol: Абе на вас какво ви слага в кебапчетата бояджията със скарата бе :shock: С какво ви облъчват в горското стопанство зад ВСИ...??? На нас все ни свършват парите, пък като минеш покрай Източен и гледаш арматура се реди и бетон се лее...
Ти по-добре му мисли вие как ще се оправяте с тия 230 смс-а на месец!

Не че нещо,ама аз да кажа да не се чудите от къде ви е дошло после,щото накрая май с пари от кебапчета повече време от вас ще имаме.

Само пропусна да кажеш, че ще ни вземат и базата :lol:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 07 дек 2014 22:34

Цецо Чука написа:
james написа:Ние сме 2 милиона и се увеличаваме, вие сте 300 хиляди и намалявате защо да нямаме двойно повече отбори.

Кои сте тие ВИЕ бе,ало?
Кое точно те кара да смяташ че като съм фен на Ботев,автоматично живея в Пловдив?
Кое те кара да смяташ че искам повече ПЛОВДИВСКИ отбори в А група? Аз мисля дори че на отбор като Локо Пд мястото му не е в А група-те нито стадион имат като хората,нито терен,нито нищо,карат на черно тото..но тва е друга история.
Аз искам в А група да има отбори от Велико Търново,Благоевград,Бургас-места с РЕАЛНА фенска маса,а не 200те фена на Локо СФ и 50те на Славия-отбори чието съществуване се дължи ИЗЦЯЛО на задкулисните машинации на президентите им, с основен източник на приходи-азиатските букита.
Такива отбори са тумор за футбола ни,колкото и да ви е криво на шепата им фенове...

Реално "А" група трябва да е само от един отбор - Ботевъ. Те имат стадион като слънце, и фенска маса, и черно тото не играят.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 07 дек 2014 22:34

Цецо Чука написа:
james написа:Ние сме 2 милиона и се увеличаваме, вие сте 300 хиляди и намалявате защо да нямаме двойно повече отбори.

Кои сте тие ВИЕ бе,ало?
Кое точно те кара да смяташ че като съм фен на Ботев,автоматично живея в Пловдив?
Кое те кара да смяташ че искам повече ПЛОВДИВСКИ отбори в А група? Аз мисля дори че на отбор като Локо Пд мястото му не е в А група-те нито стадион имат като хората,нито терен,нито нищо,карат на черно тото..но тва е друга история.
Аз искам в А група да има отбори от Велико Търново,Благоевград,Бургас-места с РЕАЛНА фенска маса,а не 200те фена на Локо СФ и 50те на Славия...

А ха ха ха,те вика нито стадион имат.....,ебати безобразния наглец,ритат по милост на БФС на оная кошкана дето неможе да се покаже нормално повторение на засада и няма трибуна за гостуващата публика,ние сме нямали стадион.А черно тото играеше лицето динев...но това са минали времена.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 дек 2014 22:35

1- ЦСКА
2- Лудогорец
3- Левски
4- Берое
5- Литекс
6- Локо СФ

Първо що мисля така... не може без деЛби пролетта с ония, а останалите отбори заслужават да са в горната заради добрите мачове есента!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 07 дек 2014 22:40

batbozho написа:А ха ха ха,те вика нито стадион имат.....,ебати безобразния наглец,ритат по милост на БФС на оная кошкана дето неможе да се покаже нормално повторение на засада и няма трибуна за гостуващата публика,ние сме нямали стадион.А черно тото играеше лицето динев...но това са минали времена.

Гняхахахахаха,тва братче циганската наглост няма край, тия имат едно наводнено торище с едвам поникнали тук таме тръстики,райграс,детелина и лИцерна за конете на столипинските барони,га идват с каруците да гледат Лятно Кино Бесика, имат една трибуна за 5000 души,която аз така и не успях да видя пълна, друго сичко се руши,обаче се бият в нашарените със затворнически татуировки гърди (Локуфсърсету, Цеца '75 и др.) че имали били стадион.

Те не били играели тото,феновете им ги били издържали,ахахахах ДВЕСТА И ТРИЙСЕ ЕСЕМЕСА НА МЕСЕЦ!!!Ахахахахахаха, тоя коптор в Лалута кога и да го закрият и да го посипят с негасена вар и да му турат един кръст отгоре,все ше е късно...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 дек 2014 22:43

GOLEADOR написа:В първата шестица трябва да се класират отбори които разполагат с нормални игрища.Гледа ми се футбол,а не борба в кал! ;)

За това Черно море далече от първата шестица!

Долу с Марек и Хасково си правят дербита в калта :idea:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 07 дек 2014 22:50

GOLEADOR написа:В първата шестица трябва да се класират отбори които разполагат с нормални игрища.Гледа ми се футбол,а не борба в кал! ;)

Като върнете откраднатите от държавата милиони и нормалните отбори ще имат хубави игрища.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 07 дек 2014 22:51

Teo написа:

За това Черно море далече от първата шестица!

Долу с Марек и Хасково си правят дербита в калта :idea:

Няма смисъл да се играят мачове преди шестиците. Да извикат експерти озеленители, да направят една експертиза, за най-добрите терени и те да ритат в първата шестица.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 07 дек 2014 22:51

Цецо Чука написа:
batbozho написа:А ха ха ха,те вика нито стадион имат.....,ебати безобразния наглец,ритат по милост на БФС на оная кошкана дето неможе да се покаже нормално повторение на засада и няма трибуна за гостуващата публика,ние сме нямали стадион.А черно тото играеше лицето динев...но това са минали времена.

Гняхахахахаха,тва братче циганската наглост няма край, тия имат едно наводнено торище с едвам поникнали тук таме тръстики,райграс,детелина и лИцерна за конете на столипинските барони,га идват с каруците да гледат Лятно Кино Бесика, имат една трибуна за 5000 души,която аз така и не успях да видя пълна, друго сичко се руши,обаче се бият в нашарените със затворнически татуировки гърди (Локуфсърсету, Цеца '75 и др.) че имали били стадион.

Те не били играели тото,феновете им ги били издържали,ахахахах ДВЕСТА И ТРИЙСЕ ЕСЕМЕСА НА МЕСЕЦ!!!Ахахахахахаха, тоя коптор в Лалута кога и да го закрият и да го посипят с негасена вар и да му турат един кръст отгоре,все ше е късно...

Ако сравним както викате на мачове на отборчето си- Ади Бофяф саму тиб обичЪм оз.Лаута е Сантяго Бернабеу сравнение с вашия коптор
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 07 дек 2014 22:53

Сигурни са ЦСКА,Лудогорец и Левски с оглед на две домакинства на Марек и Хасково и гостувания на Славия и Лудогорец.За Ботев,Берое,Локо и Ч.море има директни мачове,а 21-ви кръг(предпоследния) ще е кръга на истината.

Върни се в “Футбол - България”