А група-борбата за първата шестица

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: А група-борбата за първата шестица

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 07 дек 2014 19:39

Udoji90 написа:"Левски" и "Литекс" за мен 100% ще са в 6-цата. Може да са далеч от най-силните си изяви, ама не ми се вижда реално чак да останат в долната половина. Програмата им също не е много трудна. Измежду останалите 4 тима е трудно да се каже кой ще се пребори. "Локо" Сф и "Черно море" като сегашна форма са по-добре, докато "Ботев" и "Берое" допуснаха срив, но 3 от 4-те оставащи редовни кръга са през пролетта, а не се знае кой в какво състояние ще е тогава.

На теория си прав, но на практика, ако агент Тара не намери спешно пари за заплати, нещата отиват в съвсем друга посока. По същата причина не споменах и Локо Сф. Те играят добре, но с оглед на липсата на пари, може и въобще да не започнат втория полусезон.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 дек 2014 19:41

DarkPsy написа:
wolf написа:Ние (Черно море) не сме имали забавени заплати от почти десетилетие вече, отделен е обаче въпроса че собствениците ни просто не им се занимава с клуба и явно не се дават никакви пари щом от 2008ма терена е за оправяне и това го знае цяла България и се стискат за едни 300 000 лева. Но финансови проблеми нямаме никакви. Марин май е в БФС от доста време, така че и лоби си имаме

Вчера беше потресаващо. Не знам, много дребни душици мрънка за базата в Коматево, но вчера вашия терен не беше готов и за окръжните групи. В такива условия футбол няма как да се играе.

Ние сме напълно наясно като фенове че стадиона е кенеф, терена също. Също и че е къс. Само, че не ги даваме ние парите и освен да протестираме нямаме много други опции

haha

Мнениеот haha » 07 дек 2014 19:43

Лудогорец, ЦСКА, Литекс, Левски, Берое, Локомотив (Сф)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 дек 2014 19:50

Жълто-черен Пловдив написа:
Udoji90 написа:"Левски" и "Литекс" за мен 100% ще са в 6-цата. Може да са далеч от най-силните си изяви, ама не ми се вижда реално чак да останат в долната половина. Програмата им също не е много трудна. Измежду останалите 4 тима е трудно да се каже кой ще се пребори. "Локо" Сф и "Черно море" като сегашна форма са по-добре, докато "Ботев" и "Берое" допуснаха срив, но 3 от 4-те оставащи редовни кръга са през пролетта, а не се знае кой в какво състояние ще е тогава.

На теория си прав, но на практика, ако агент Тара не намери спешно пари за заплати, нещата отиват в съвсем друга посока. По същата причина не споменах и Локо Сф. Те играят добре, но с оглед на липсата на пари, може и въобще да не започнат втория полусезон.

Да, като си написах предното мнение, пропуснах да уточня, че прогнозата ми е при нормални обстоятелства, тоест да няма отбори, които да не успеят да продължат сезона или да бъдат напуснати от много играчи. То такъв проблем обаче поне на теория би могъл да засегне също вас и нас. (Като се замисля, май всъщност стои като условие при около 2/3 от отборите в А група въобще.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 07 дек 2014 19:50

Левски и Литекс са с най-лесна програма и със сигурност са в шестицата. Берое също е с по-лесна програма, но при тях един мач са на ниво , след това може да изненадат и себе си. Локото не ги коментирам, защото ако остане този състав вероятността да вземем поне два мача от оставащите е голяма, а това ще е достатъчно. Програмата на Ботев не е никак лека и ако не се хвърлят на ЦСКА , не знам как мислят с две победи до края да влязат в топ 6. Черно Море с оглед на малкия точков актив трябва да направят поне 3 победи до края, което ми се вижда невъзможно, защото силите са изравнени.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 07 дек 2014 20:02

Levskifan1914 написа:Едно ми е ясно след като видях как държавния тим на Берое легна на Лудогорец нещата вече са си договорени. Занапред пак преди и след всеки мач Тройчо ще се оплаква и ще прави психо атаки. Резултатът - нова снежна топка и нови подигравки от малките деца. Ако не беше нисък коефициента за шампион на Бг - щях да ви препоръчам да заложите за Лудогорец. Все пак в Разград избраха с преференция Дебелан Пеевски за депутат да не забравяме и това. Доста хапове се изнасят от Домуса за да му пречат на полета разни тикви и шопари.

Берое направи равен в разград и падна от ЦСКА в Ст.Загора, та за какво полягане говорим, я пак кажи.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 дек 2014 20:15

Еха-а!... :) Пък и ако габровският циганин си дойде другия петък от Белград, какъв лайф ще настане!... :lol: Мечтай си, мечтите (както и надеждата) умират последни, пък и са безплатни - нужни са само едни жълти очилца... 8-)
+1 за мнението на Udoji90. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 07 дек 2014 20:21

Берое хич не е сигурен ,ама хич даже ,особено с тоя Треньор ,по-скоро НЕ !
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 дек 2014 20:25

Цецо Чука написа:...Това,което казах за вас и Славия, може да се каже и така: за футбола в България е ВРЕДНО да има 4 софийски отбора в А група!
Който както иска да го разбира...

И защо бе, мамин сладък да е вредно?! :roll: Можеш ли да се обосновеш, или си пускаш словесните пръдни във форума ей така, за разтоварване? :lol:
Иначе твоята дълбока и проникновена мисъл може да разбере само човек с твоя IQ - около 70... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 07 дек 2014 20:25

Captain Stottlemeyer написа:

Еха-а!... :) Пък и ако габровският циганин си дойде другия петък от Белград, какъв лайф ще настане!... :lol: Мечтай си, мечтите (както и надеждата) умират последни, пък и са безплатни - нужни са само едни жълти очилца... 8-)
+1 за мнението на Udoji90. :)

Разходи се до Герена и поразпитай футболистите ви какво мислят по въпроса. Питай Минев и Педро за какво съжаляват най-много :) "Гладна мечка хоро не играе."

Върни се в “Футбол - България”