Вандали вилнеят на "Герена" - разрушиха символа на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Вандали вилнеят на "Герена" - разрушиха символа на Левски
90% са хората на дебелия.Око за око, зъб за зъб.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- delqnski47
- Контакти:
Се пак не е задължиелно хората,които са трошили Армията и сега и гробовете да са фенове на някой отбор!Може и да са някои наркоманчета кой ли ги знае...
Това моето е само предположение
Това моето е само предположение

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
McLovin написа:Чакай малко! Едно е да трошиш вход на стадион, друго е да оскверняваш гроб! Тия хора имат близки! Това е извратено... Не знам какво да кажа. Ако ще чупят стадиона, емблеми на отбора, централи на собственици и тн.... да кажем, че с много зор може да се понесе, но да оскверняваш гроб, да чупиш надгробни плочи и какво ли не... това си е просто проява на абсолютна и крайна безмозъчност! Потресен съм
Да прав си.....най-лесно се ранява сърцето,тоест да строшиш емблемата на ЦСКА и да ослверниш гроба на гунди е едно и също..Това е все едно да имаш икона и вас и някой да дойде да ти я потроши!
- delqnski47
- Контакти:
bigbonusprize написа:CSKA ME написа:Е, не хвърляйте обвинения върху червените фенове веднага. Това, че омразата между двата тима е огромна, не е достатъчен повод за такива вандалски прояви.
Моля?!?! Я само си помисли какви песни пеехте за Гунди...
Темата я пуснах не за да се СКАРАМЕ помежду си,а да се събереме като цивилизовани хора и да коментираме случката!
Така че моля без излишен СПАМ

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
- a boy named goo
- Контакти:
Това вече на нищо не прилича, отвратен съм от тази постъпка на тези изроди. Не мога да проумея, що за нормален човек ще потроши човешки гроб, на какво прилича това. Просто нямам думи.
Задължително полицията трябва хване извършителите, след което задължително трябва да бъдат съдени и да получат възможно най-тежкото наказание. Искам снимките на тези уроди да бъдат показани пред цяла България. Това просто не са хора, наистина нямам думи.

Задължително полицията трябва хване извършителите, след което задължително трябва да бъдат съдени и да получат възможно най-тежкото наказание. Искам снимките на тези уроди да бъдат показани пред цяла България. Това просто не са хора, наистина нямам думи.

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Да, щото гробовете са ей така по средата на парка в центъра на София и всеки може да мине да ги потроши.... Каквото и да си говорим е ясно, особено за гробовете, кои и какви хора са го правили. Пак казвам, ако ще си го връщат за онова на Армията, нека дойдат и ако искат да си трошат всичко на Герена! И без тва се чудим как да пре***м мустака
Но да си завлачиш задника на гробищата с ясната мисъл, какво точно си решил да правиш е безумие!
Пак казвам, тези хора имат роднини! Те са на първо място хора, след това българи и чак тогава евентуално може да ги свеързваш с клубове!
Песните са си едно, дори циничните, но това деяние минава всякакви граници! И аз не харесвам Ицо полиглота, но не съм отишъл да му троша имотите, да му бия роднините и тн. Да не говорим пък за други (за мен много по-истински) легенди на цска! Не знам какво повече да кажа... безумие...
Не можеш да сравняваш емблемата на цска с гроб на човек! Ела и строши тая на Левски, еби го СТРОШИ ВСИЧКИ ЕМБЛЕМИ НА ЛЕВСКИ които ти видят очите, но не прави такива свинщини! Това е нещо лично! Майната и на емблемата бе пич! Представяш ли си как някой вандалства на гроба на някой твой роднина? Как ще се почувстваш ти? Остави го момента, че съм левскар. Не се противя защото става дума за Гунди конкретно, а защото самото действие е... не знам... потресаващо!

Пак казвам, тези хора имат роднини! Те са на първо място хора, след това българи и чак тогава евентуално може да ги свеързваш с клубове!
Песните са си едно, дори циничните, но това деяние минава всякакви граници! И аз не харесвам Ицо полиглота, но не съм отишъл да му троша имотите, да му бия роднините и тн. Да не говорим пък за други (за мен много по-истински) легенди на цска! Не знам какво повече да кажа... безумие...
Не можеш да сравняваш емблемата на цска с гроб на човек! Ела и строши тая на Левски, еби го СТРОШИ ВСИЧКИ ЕМБЛЕМИ НА ЛЕВСКИ които ти видят очите, но не прави такива свинщини! Това е нещо лично! Майната и на емблемата бе пич! Представяш ли си как някой вандалства на гроба на някой твой роднина? Как ще се почувстваш ти? Остави го момента, че съм левскар. Не се противя защото става дума за Гунди конкретно, а защото самото действие е... не знам... потресаващо!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- Gonzo0009
- Контакти:
Пак наркоманчета!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
- barabata.cska
- Контакти:
bigbonusprize написа:CSKA ME написа:Е, не хвърляйте обвинения върху червените фенове веднага. Това, че омразата между двата тима е огромна, не е достатъчен повод за такива вандалски прояви.
Моля?!?! Я само си помисли какви песни пеехте за Гунди...
Вие да не боготворите Стоичков

Единият е жив,другият е починал много отдавна.И не можеш да сравниш песента на Цска с това,което пеем за Ицо!!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Rodn1 написа:Да прав си.....най-лесно се ранява сърцето,тоест да строшиш емблемата на ЦСКА и да ослверниш гроба на гунди е едно и също..Това е все едно да имаш икона и вас и някой да дойде да ти я потроши!
както вече казах "ако си тъп, обикновено е за цял живот"
като някой разруши гроба на майка ти, тогава ми обяснявай, че емблемата на цска ти е също толкова ценна (искрено се надявам да говориш глупости).
[center]
[/center]