Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот delqnski47 » 07 дек 2014 18:15

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:Нищо не си разбрал от тези правила, Делянски! Абсолютно нищо!

Ако си махна надписа от подписа, с какво ще ме атакуваш, ъм....? Или тогава ще кажеш, че по правилата е забранено да имаш прасе в подписа, което танцува заедно с орел?! А защо не говориш нищо за орела, Делянски, той не е ли забранен?!?

Нито те атакувам,нито те заплашвам,нито прасето ми пречи,господине.
Имах предвид,че заради едно кирливо Бирой(дето изобщо не съм го написал с лоша умисъл) да ми се заяждаш в СПАМ темата(дет съм се начел на грухтящи,розови и прочие)е глупаво,както е глупаво да те докладвам заради подписа.Тва е цялата работа. ;) Няма да ти нараня прасето(поне аз),не се безпокой.Гледкай си го на спокойствие.

След като разбра, че не винаги си прав, аз махам този подпис, в знак на добра воля.
Не ти обещавам, че никога повече няма да има прасе, теле, канарче или орел.....!

Еми ''денсинг старс в А група'' леко ти издаваше смисъла на прасенцето и орелчето,ама карай. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Smirnoff
Контакти:

Мнениеот Smirnoff » 07 дек 2014 18:17

sin4ec написа:
Smirnoff написа:Наздраве! Аз насила си сипах малко гроздова и нарязах кисело зеле с пипер и зехтин...

И аз така се насилих гадно, гадно :oops: Мръсна работа, ама все някой трябва да я върши :)

Потребителски аватар
Smirnoff
Контакти:

Мнениеот Smirnoff » 07 дек 2014 18:19

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:

Ако си махна надписа от подписа, с какво ще ме атакуваш, ъм....? Или тогава ще кажеш, че по правилата е забранено да имаш прасе в подписа, което танцува заедно с орел?! А защо не говориш нищо за орела, Делянски, той не е ли забранен?!?

Имах предвид,че заради едно кирливо Бирой(дето изобщо не съм го написал с лоша умисъл) да ми се заяждаш в СПАМ темата(дет съм се начел на грухтящи,розови и прочие)е глупаво,както е глупаво да те докладвам заради подписа.Тва е цялата работа. ;) Няма да ти нараня прасето(поне аз),не се безпокой.Гледкай си го на спокойствие.

След като разбра, че не винаги си прав, аз махам този подпис, в знак на добра воля.
Не ти обещавам, че никога повече няма да има прасе, теле, канарче или орел.....!

Еми ''денсинг старс в А група'' леко ти издаваше смисъла на прасенцето и орелчето,ама карай. :lol:

От кога думата "прасе" е мръсна дума в българския език??? От кога? От кога изображението на животното е обида??? От кога? От кога споменаването на думата "цесекар" е нарушаване на форумните правила??? От кога? От кога думата харизма също е обидна??? От кога?

Речник

1.Прасе - Съществително нарицателно име, среден род, тип 65

Четирикрак чифтокопитен бозайник, често отглеждан като домашно животно за месо.

2.Харизма - рел. Според християнството - божествено вдъхновен дар, достойнство като отплата за утешаване и проповядване.
полит. Специално качество на водач, което привлича масите, въздейства на въобръжението, вдъхновява подчинение и отдаденост към лидера.
Последна промяна от Smirnoff на 07 дек 2014 18:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 дек 2014 18:24

Smirnoff написа:
sin4ec написа:
Smirnoff написа:Наздраве! Аз насила си сипах малко гроздова и нарязах кисело зеле с пипер и зехтин...

И аз така се насилих гадно, гадно :oops: Мръсна работа, ама все някой трябва да я върши :)

Аз се мъча с бира и суджук
Изпотих се вече, но бърша пот и продължавам :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 дек 2014 18:26

Smirnoff написа:И сега защо ;) Какво общо има т.2 с интервюто на националния селекционер по БТВ ;)

Кое интервю? :roll:
Давай аргументи,звукозапис и т.н. и си чист кат момина сълза.Имаш 20 минути.
Последна промяна от delqnski47 на 07 дек 2014 18:28, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 дек 2014 18:27

Smirnoff написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:

От кога думата "прасе" е мръсна дума в българския език??? От кога? От кога изображението на животното е обида??? От кога? От кога споменаването на думата "цесекар" е нарушаване на форумните правила??? От кога? От кога думата харизма също е обидна??? От кога?
Мани, модераторите са винаги прави, особено ако са от страната на онеправданите!

Речник

1.Прасе - Съществително нарицателно име, среден род, тип 65

Четирикрак чифтокопитен бозайник, често отглеждан като домашно животно за месо.

2.Харизма - рел. Според християнството - божествено вдъхновен дар, достойнство като отплата за утешаване и проповядване.
полит. Специално качество на водач, което привлича масите, въздейства на въобръжението, вдъхновява подчинение и отдаденост към лидера.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Smirnoff
Контакти:

Мнениеот Smirnoff » 07 дек 2014 18:32

delqnski47 написа:
Smirnoff написа:И сега защо ;) Какво общо има т.2 с интервюто на националния селекционер по БТВ ;)

Кое интервю? :roll:
Давай аргументи,звукозапис и т.н. и си чист кат момина сълза.

БТВ :!: Няма звукозапис, давам ти видеозапис и те бия по главата с факти и аргументи ;)

http://www.btv.bg/video/shows/120-minut ... emeri.html

Държа на публично извинение :!: В случая, една скромна тема по този повод във форума на ЦСКА, пусната от теб със съответните извинения към моята скромна особа, смятам че може и да ме омилостиви 8-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 дек 2014 18:32

Суджук през пости? Моят вече хваща патина, онзи ден сложих втора порция. Таман тази вечер ще го пробват мойте на скарата да кажат как е...аз ще да почакам още 17 дена да узрее добре! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 дек 2014 18:33

Groucho написа:
modor написа:Добро, добро... :)

Ko каза? Добро? Съвършено и абсолютно :!: Форца Дженоа :!:

Форца :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 07 дек 2014 18:36

Smirnoff написа:От кога думата "прасе" е мръсна дума в българския език??? От кога? От кога изображението на животното е обида??? От кога? От кога споменаването на думата "цесекар" е нарушаване на форумните правила??? От кога? От кога думата харизма също е обидна??? От кога?

Явно акционерето са раними души, тънкообидни :roll: Смири се :lol:

modor написа:
Форца Дженоа :!:

Форца :!:
Последна промяна от Groucho на 07 дек 2014 18:39, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”