Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот delqnski47 » 07 дек 2014 17:42

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Би ли я цитирал, във връзка с точка 1, както говорят адвокатите!

Можеш да цитираш и точката, в която ви се дава право да заплашвате потребител!

Не,не бих,защото не съм задължен. ;) Задължен съм да спомена причината,а тя е точка 2 в правилата на форума.А ти можеш да си я прочетеш.
Няма как да ме обвиниш,че те заплашвам,когато нарушаваш правилата. ;)

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

2. Забранени са аватари или подписи с подобно обидно съдържание. Позволяват се максимум ДО две изображения/снимки/шотове в подписа с големина ДО 600 (ширина) на 200 (височина) пиксела. Забранява се пускането на ВИДЕО в подписите.

давай сега, г-н модератор да видим къде пише нещо за ТРИ изображения, каквито има в твоят подпис? Давай да видим, къде в моят има обидно съдържание по т.1` което да е във връзка с т.2. Ако ти се отъждествяваш с прасето то това не е мой проблем, а твой!

Няма как да стане,господине,защото:
10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.

11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.
Забранено е „раздаването на правосъдие" от хора, които не са членове на екипа.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 дек 2014 17:50

Нищо не си разбрал от тези правила, Делянски! Абсолютно нищо!

Ако си махна надписа от подписа, с какво ще ме атакуваш, ъм....? Или тогава ще кажеш, че по правилата е забранено да имаш прасе в подписа, което танцува заедно с орел?! А защо не говориш нищо за орела, Делянски, той не е ли забранен?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 дек 2014 17:58

Кашчей написа:Нищо не си разбрал от тези правила, Делянски! Абсолютно нищо!

Ако си махна надписа от подписа, с какво ще ме атакуваш, ъм....? Или тогава ще кажеш, че по правилата е забранено да имаш прасе в подписа, което танцува заедно с орел?! А защо не говориш нищо за орела, Делянски, той не е ли забранен?!?

Нито те атакувам,нито те заплашвам,нито прасето ми пречи,господине.
Имах предвид,че заради едно кирливо Бирой(дето изобщо не съм го написал с лоша умисъл) да ми се заяждаш в СПАМ темата(дет съм се начел на грухтящи,розови и прочие)е глупаво,както е глупаво да те докладвам заради подписа.Тва е цялата работа. ;) Няма да ти нараня прасето(поне аз),не се безпокой.Гледкай си го на спокойствие.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Smirnoff
Контакти:

Мнениеот Smirnoff » 07 дек 2014 18:01

И сега защо ;) Какво общо има т.2 с интервюто на националния селекционер по БТВ ;)
Последна промяна от Smirnoff на 07 дек 2014 18:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 дек 2014 18:02

Прасето на суджук, але, але! Орела с кисело зеле, але, алеееее! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 дек 2014 18:03

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Нищо не си разбрал от тези правила, Делянски! Абсолютно нищо!

Нито те атакувам,нито те заплашвам,нито прасето ми пречи,господине.
Имах предвид,че заради едно кирливо Бирой(дето изобщо не съм го написал с лоша умисъл) да ми се заяждаш в СПАМ темата(дет съм се начел на грухтящи,розови и прочие)е глупаво,както е глупаво да те докладвам заради подписа.Тва е цялата работа. ;) Няма да ти нараня прасето(поне аз),не се безпокой.Гледкай си го на спокойствие.

След като разбра, че не винаги си прав, аз махам този подпис, в знак на добра воля.
Не ти обещавам, че никога повече няма да има прасе, теле, канарче или орел.....!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 07 дек 2014 18:03

Телешкото на стек, оле оле оле ! :geek:

Потребителски аватар
Smirnoff
Контакти:

Мнениеот Smirnoff » 07 дек 2014 18:04

sin4ec написа:Прасето на суджук, але, але! Орела с кисело зеле, але, алеееее! :)

Хайде наздраве :)

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Smirnoff
Контакти:

Мнениеот Smirnoff » 07 дек 2014 18:07

Кашчей написа:След като разбра, че не винаги си прав, аз махам този подпис, в знак на добра воля.
Не ти обещавам, че никога повече няма да има прасе, теле, канарче или орел.....!

А така. Сега ще мутират от прасета в лъвове :lol: :lol: :lol: А как би изглеждал лъв със свинска глава :? :roll: Или ако перефразирам една българска поговорка, как би изглеждал лъв в свинска кожа :lol:

П.П. Представяш ли си какво им е на феновете на Съндърланд примерно, дето всички им викат "черните котки" 8-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 дек 2014 18:13

Smirnoff написа:
sin4ec написа:Прасето на суджук, але, але! Орела с кисело зеле, але, алеееее! :)

Хайде наздраве :)

Изображение

Изображение

Наздраве! Аз насила си сипах малко гроздова и нарязах кисело зеле с пипер и зехтин...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”