Лично за мен - най-слабият ни мач от началото на първенството по отношение на играта! Може би само първият мач с Литекс в Ловеч беше по-лош. Интересното е, че и в двете срещи излезнахме победители.
Личи си, че двете ремита със Славия и Марек оказаха много негативно влияние, особено върху младите Буш и Силва. Много се прибързва в отиграванията, ако не падне гол до 20-тата минута се започва едно нервничене. А не бива! През сезона ЦСКА показа, че може да печели много от точките си през второто полувреме. Трябва търпеливост и бистър ум!
XVIII кръг: ЦСКА - Лoкомотив ПД 06 Декември 16.00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mistreated
- Контакти:
Re: XVIII кръг: ЦСКА - Лoкомотив ПД 06 Декември 16.00ч.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- delqnski47
- Контакти:
mistreated написа:Лично за мен - най-слабият ни мач от началото на първенството по отношение на играта! Може би само първият мач с Литекс в Ловеч беше по-лош. Интересното е, че и в двете срещи излезнахме победители.
Личи си, че двете ремита със Славия и Марек оказаха много негативно влияние, особено върху младите Буш и Силва. Много се прибързва в отиграванията, ако не падне гол до 20-тата минута се започва едно нервничене. А не бива! През сезона ЦСКА показа, че може да печели много от точките си през второто полувреме. Трябва търпеливост и бистър ум!
Много си прав.Особено за нервите.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Udoji90
- Контакти:
Аз не бих казал, че ни беше чак толкова слаб мач. Нито във Варна играхме по-добре, нито в Дупница, нито в домакинството с "Ботев" например. Даже и първият ни мач с "Локо" Пд според ни беше по-слаб от днешния, при положение че тогава и те бяха по-слаби. Но съм напълно съгласен, че излишно се изнервят играчите при липса на ранен гол. През пролетта печелехме основно през вторите полувремена. Ако се върнем назад към началото на този сезон, сигурно и за него ще се окаже същото.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
peliforewer
- Контакти:
Днес не беше най-добрия мач на ЦСКА ,но важното е че взехме 3-те точки,не бързайте да отписвате никой от играчите,днес Милисавлевич влезе като бек и игра на ниво,ще дойде времето и на Иван Стоянов,не прибързвайте с оценките.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- mistreated
- Контакти:
Udoji90 написа:Аз не бих казал, че ни беше чак толкова слаб мач. Нито във Варна играхме по-добре, нито в Дупница, нито в домакинството с "Ботев" например. Даже и първият ни мач с "Локо" Пд според ни беше по-слаб от днешния, при положение че тогава и те бяха по-слаби. Но съм напълно съгласен, че излишно се изнервят играчите при липса на ранен гол. През пролетта печелехме основно през вторите полувремена. Ако се върнем назад към началото на този сезон, сигурно и за него ще се окаже същото.
Не забравяй, че гореспоменатите от теб отбори не играха без половината си титуляри срещу нас... А и в Дупница играхме много по-добре от вчера. Друг е въпросът, че не вкарахме гол. Но имаше много идеи в атака, както и добри положения.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Udoji90
- Контакти:
mistreated написа:Udoji90 написа:Аз не бих казал, че ни беше чак толкова слаб мач. Нито във Варна играхме по-добре, нито в Дупница, нито в домакинството с "Ботев" например. Даже и първият ни мач с "Локо" Пд според ни беше по-слаб от днешния, при положение че тогава и те бяха по-слаби. Но съм напълно съгласен, че излишно се изнервят играчите при липса на ранен гол. През пролетта печелехме основно през вторите полувремена. Ако се върнем назад към началото на този сезон, сигурно и за него ще се окаже същото.
Не забравяй, че гореспоменатите от теб отбори не играха без половината си титуляри срещу нас... А и в Дупница играхме много по-добре от вчера. Друг е въпросът, че не вкарахме гол. Но имаше много идеи в атака, както и добри положения.
Като уточни сега този момент с липсващите титуляри на "Локо" като допълнително обстоятелство, все пак ми се изясни какво си имал предвид в предишния си коментар и може би имаш право в това, което си написал.
Иначе за Дупница не съм много съгласен. Смятам, че там играта ни беше доста посредствена. Имаше опити за добри комбинации, но чисти положения почти липсваха - само гредата и дузпата. Откъм добри отигравания и голови ситуации вчерашният мач не отстъпва.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
petko.h.markov
- Контакти:
Да се радваме на няколко добри отиграния в мача е несериозно.Нека да погледнем противника:
-събрани играчи,които другите отбори не искат
-не проведена подготовка през лятото
-без собственик и без пари
-за цял месец взели по 700лв
-сглобили някакъв състав в последния момент
-играли мач в сряда
-без шест титуляри
Такъв противник трябва да победиш с разлика и футболни достойнства.
-играли мач в сряда
-без шест титуляри
petko.h.markov написа:Да се радваме на няколко добри отиграния в мача е несериозно.Нека да погледнем противника:
-играли мач в сряда
-без шест титуляри
Пич,това за ЦСКА ли говориш или за Локото?Бъди конкретен!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:petko.h.markov написа:Да се радваме на няколко добри отиграния в мача е несериозно.Нека да погледнем противника:
-играли мач в сряда
-без шест титуляри
Пич,това за ЦСКА ли говориш или за Локото?Бъди конкретен!
За Локомотив говори и е прав.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
petko.h.markov написа:Да се радваме на няколко добри отиграния в мача е несериозно.Нека да погледнем противника:
-играли мач в сряда
-без шест титуляри
А не с гол с ръка